Cum arăta Mihaela Tatu în tinerețe, când poza sexy, în fuste scurte și cu buricul la vedere: "Sunt o extrovertă prin excelență"

 Dumba Gabriela
.

Mihaela Tatu a împlinit recent 60 de ani și este foarte fericită cu felul în care arată în prezent, după o luptă grea cu kilogramele. Cu toate astea, Mihaela Tatu privește cu nostalgie fotografiile din tinerețe, când poza sexy și purta fuste scurte și bluze cu vedere la buric. În urmă cu mai bine de 25 de ani, Mihaela Tatu nu avea inhibiții și îi plăcea să pozeze provocator. De altfel, le-a arătat fanilor câteva dintre aceste fotografii inedite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În anul 2011, Mihaela Tatu a fost operată de fibron uterin, iar următorii doi ani a ales să călătorească în toată lumea. Întoarsă în țară, vedeta a ales să renunțe la televiziune, deși făcuse istorie cu emisiunea „De 3 X femeie’, în calitate de prezentatoare TV. Între timp, prezentatoarea TV s-a reprofilat profesional, devenind trainer în comunicare.

363775980_1361526074460031_1754658001499933230_n363775980_1361526074460031_1754658001499933230_n

Imagini cu Mihaela Tatu din tinerețe, când poza sexy

Mihaelei Tatu nu îi este dor de televiziune, dar este nostalgică privind fotografiile din tinerețe, când nu avea nici o problemă să poarte fuste scurte sau bluze cu vedere la buric. Mândră de silueta ei de atunci, Mihaela Tatu poza sexy, iar recent le-a arătat fanilor săi de pe rețelele de socializare câteva dintre imaginile respective.

Fosta prezentatoare a emisiunii „De 3 X femeie’ recunoaște că întotdeauna a fost o fire energică, caracteristică moștenită de la părinții ei.

„Înainte de orice, trebuie să recunosc că temperamentul meu dominant este sangvin, de unde rezultă că sunt o extrovertă prin excelență. Este un dar al naturii. De la mama și de la tata mai un strop mai multă energie ca un om obișnuit.

Așa am fost de mică. Deci sunt doi factori genetici care contribuie la felul meu ludic și poate cu mai multă bună dispoziție și energie. Totuși, energia se termină și ea la un moment dat, iar dacă nu ne gândim la un program de somn cât, citisem undeva că o femeie are nevoie de mai mult somn ca un bărbat, are nevoie de somn atât cât are nevoie corpul’, spunea Mihaela Tatu acum ceva timp.

Citește și: Din ce câștigă bani Mihaela Tatu, după ce s-a retras din televiziune:„Eu am fost invitată să…

Citește și: De ce a ajuns Andreea Marin la spital, de urgență: „Am simțit epuizarea, pic pur și simplu, succesul nu e egal cu fericirea'

Citește și: Cine este Laura Giurcanu de la America Express 2023. A devenit celebră după ce a participat la Next Top Model

Ce ritual are Mihaela Tatu în fiecare dimineață

Ca să înceapă ziua cu o dispoziție bună, Mihaela Tatu se trezește devreme și are anumite obiceiuri. Totuși, fosta prezentatoare TV subliniază că nu toate diminețile ei se desfășoară la fel, fiind și momente când se abate de la rutină. Un mic dejun consistent sau o plimbare cu câinele sunt activități care o ajută să înceapă ziua cu zâmbetul pe buze.

„Ca să am o stare de bună dispoziție îmi place să încep zilele devreme. Să fie soare, dar nu e obligatoriu. Să ies cu câinele la plimbare, dar nu este obligatoriu. Să iau un mic dejun care să îmi placă, dar nu este obligatoriu’, a mărturisit Mihaela Tatu, potrivit wowbiz.ro.

Mihaela Tatu spune că și-a schimbat perspectiva asupra vieții în ultimii ani.

„Eu îmi doresc să fiu bine și să am o stare bună, însă nu putem să o avem în fiecare zi, dar atunci când sunt factori care ne influențează și care ne întristează, cred că ar trebui să gândim că totul este schimbător și trecător. Totul se schimbă, dacă nu aceeași zi, într-o zi, iar dacă nu se schimbă într-o zi, sigur se schimbă într-o săptămână. O stare de echilibru este binevenită în viața oricui. În ultimii ani, am învățat că nu trebuie nici să emitem judecăți despre oameni pentru că nu suntem în locul lor’, a încheiat aceasta.

Mihaela Tatu își trăiește viața după învățăturile călugărilor budiști

Mihaela Tatu își trăiește viața după învățăturile călugărilor budiști.

„Încă o zi. Poți să schimbi ceva? Da. Atunci de ce să nu fiu fericită? Mă iau și eu după călugării budiști. Poți să schimbi ceva? Nu, atunci de ce nu? Poți să schimbi ceva? Deci nu, lăsăm lucrurile să curgă, dar să nu curgă dintr-o zonă de resemnare și de abandon, ci să curgă dintr-o zonă de înțelegere a lucrurilor.

Vreau acasă cu câinele meu. De Crăciun, nu, că o să mă cheme toți în toate părțile. Apropo, de sărbători mănânc 4-5 sortimente de sarmale, pentru că mă hrănește toată strada, toți vecinii. Vreau acasă și de Crăciun și de Revelion‘, a povestit Mihaela Tatu acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton