Cum arată Mihai Onilă după postul de 40 de zile, în care nu a mâncat nimic: "Am trăit doar cu apă... Mi-am dorit asta de când am împlinit 33 de ani" / A slăbit 20 de kilograme

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată Mihai Onilă, de la trupa AXXA, după postul de 40 de zile, în care nu a mâncat nimic. Mihai Onilă a trecut printr-o transformare fizică radicală, după ce s-a abținut de la mâncare timp de o lună și jumătate. Artistul a ținut postul de 40 de zile, de-a lungul căruia a băut doar apă și ceaiuri. Iată cât de mult a slăbit artistul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Transformare incredibilă pentru Mihai Onilă, 53 de ani, care a reușit să scape de surplusul de kilograme, după ce a ținut postul de 40 de zile. Artistul mărturisește că, din momentul în care a citit Noul Testament, și-a dorit să treacă prin această provocare. Așadar, vreme de o lună și jumătate, Mihai Onilă nu a mâncat nimic. A băut doar apă, ceai de plante și un pahar de suc proaspăt de portocale. Rezultatele sunt într-adevăr uimitoare, căci Mihai Onilă a slăbit 20 de kilograme. Iată cum arată acum!

35131985312689937470538776684624347111944784n35131985312689937470538776684624347111944784n

Cum arată Mihai Onilă după postul de 40 de zile, în care nu a mâncat nimic

Mihai Onilă, membrul trupei AXXA, a dat dovadă de ambiție teribilă și a reușit să țină postul de 40 de zile, în care a băut doar apă, ceai și un pahar de suc de portocale. Artistul mărturisește că a slăbit 20 de kilograme și, ca dovadă, a publicat o poza cu noua siluetă, în care arată mult mai suplu.

Citește și: Mihai Onilă a vrut să moară după ce fiica lui de 10 ani s-a stins de cancer: „Nu mai puteam să merg, îmi căzuse părul, am făcut diabet' / Susține că a fost contactat de fiica lui, din lumea de dincolo

Citește și: Au trecut 7 ani de la moartea fiicei lui Mihai Onilă. Ce afacere și-a deschis artistul, după ce s-a întors în țară, pentru a-i ajuta pe ceilalți: „Terapii de vindecare cu lumină, cu îngeri…’

Citește și: Alex Velea, primele declarații despre petrecerea la care un bărbat a fost ucis, în Padina: „Încerc să-mi revin din șoc. În momentul în care s-a petrecut tragedia…'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Cum a recucerit-o afaceristul și cum au fost surprinși de paparazzi: „A plâns, i-a cerut să renunțe la Auday, doctorul care a operat-o, și…'

„Vă salut pe toți cu iubire și respect! Astăzi închei cele 40 de zile de post cu apă! Adică cum? Simplu! Timp de 40 de zile nu am consumat niciun fel de mâncare fizică! Am trăit doar cu apă, în vreo 2 zile am consumat câte un pahar de suc de portocale și în alte 2-3 zile am consumat un amestec de ceai din 5 plante! Asta a fost tot!

Acum am să explic DE CE! De ce am făcut acest lucru și de ce am făcut acest post! În tinerețe am fost foarte însetat de CUNOAȘTERE și ca orice mirean am început cu citirea Bibliei, pe care, am mai spus-o și o mai spun, mi-am permis să o citesc și să o recitesc de 10 ori, da, asta am spus, de ZECE ORI! După ce am citit Noul Testament am simțit că drumul vieții mele va fi cumva o căutare și o urmărire a pașilor și a drumului pe care a mers Iisus Hristos, nu știu cât am reușit să urmez din toți pașii Lui, dar unul dintre visurile mele a fost chiar Postul cu Apă de 40 de zile pe care Iisus l-a ținut!

Mi-am dorit asta de când, ca și Iisus Hristos, am împlinit vârsta de 33 de ani! Nu am reușit atunci, dar astăzi peste 20 de ani de când mi-am trasat acest scop, mi l-am îndeplinit! Iată cum am intrat eu în anul 2024, îndeplinindu-mi cea mai arzătoare dorință, aceea de a ține postul cu apă de 40 de zile! Acum și aici țin să precizez că acest post l-am ținut din motive total proprii și personale și fără niciun fel de legătură cu absolut nicio altă persoană din lumea această, ca atare, nu îmi doresc să dau curs niciunui fel de discuții de niciun fel în ceea ce privește alegerile mele personale! Da, de peste 15 ani activez în lumea Spirituală în calitate de Terapeut, dar chiar și asta a fost, este și va fi ALEGEREA MEA! (…)', a fost o parte din mesajul transmis de Mihai Onilă pe Facebook.

Mihai Onilă a renunțat de 17 ani la carne

Mihai Onilă a povestit cum i s-a schimbat viața de când a renunțat la carne. A făcut mari sacrificii pentru a obține echilibrul de acum, dar ține să menționeze că totul ține de propria vibrație, nu că ar fi neapărat periculoasă carnea.

‘Eu nu mănânc carne și mănânc cam două mese pe zi, cel mult 250-300 de grame, la o masă. Și am zile în care nu beau decât apă. Deci viața mea e un post. Altfel nu aș putea să am rezultate în terapie.

Carnea nu este neapărat periculoasă, dacă te încadrezi în vibrația respectivă, în care consideri că a mânca carne de porc sau vită e ceva normal și hrănitor. Aici este vorba de propria vibrație. În vibrație înaltă, nu mai ai nevoie să consumi carne, proteină animală, poți lua aceleași proteine din vegetale. Din 2007 nu mai consum deloc carne, dar recunosc că am încercat să mai mănânc, acum patru ani. Mă simțeam cam rău atunci și m-am gândit că, dacă îmi fac o tochitură, o să îmi fie bine. M-am înșelat groaznic, am dat tot din mine afară, foarte rău mi-a fost’, a declarat Mihai Onilă pentru Playtech.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton