Cum arata Mikaela, fiica Iuliei Albu, la vârsta de 14 ani. Adolescenta a moștenit frumusețea mamei

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arata Mikaela, fiica Iuliei Albu, la vârsta de 14 ani. Iulia Albu și fostul ei soț, Mihai Albu, se pot lăuda cu o fiică superbă, pe nume Mikaela, care anul acesta a împlinit 14 de ani. Fata Iuliei Albu s-a transformat într-o adevărată domnișoară, ce pare să calce pe urmele mamei sale. Iată cum arată Mikaela, fiica Iuliei Albu, de la America Express.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Criticul de modă Iulia Albu, 42 de ani, și creatorul de încălțăminte, Mihai Albu, 61 de ani, au fost căsătoriți vreme de nouă ani, mariaj din care a rezultat o fetiță superbă pe nume Ioana-Mikaela Albu. Chiar dacă relația dintre părinții ei nu a funcționat, sfârșind în divorț, Mikaela a crescut armonios, având parte de iubirea necondiționată a mamei și a tatălui. Anul acesta Mikaela a împlinit 14 ani, pe care i-a celebrat cu o ședință foto profesionistă, în care se poate observa că a moștenit frumusețea și talentul mamei sale pentru modelling. Iată cum arată fiica Iuliei Albu la vârsta de 14 ani!

snapinsta.app_385695129_18390880201025079_1907912131078093268_n_1080snapinsta.app_385695129_18390880201025079_1907912131078093268_n_1080

Cum arata Mikaela, fiica Iuliei Albu, la vârsta de 14 ani

Iulia Albu și Mihai Albu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, cei doi fiind căsătoriți timp de nouă ani. În acest timp, Iulia a adus pe lume o fetiță, botezată Ioana – Mikaela. Criticul de modă și designerul de încălțăminte au divorțat în 2013, iar micuța Mihaela a rămas în grija mamei. Iulia Albu și Mihai Albu s-au străduit să-i ofere Mikaelei o educație cât mai bună, aspect menționat de criticul de modă, în trecut.

Citește și: Iulia Albu și Mihai Albu s-au împăcat la 10 ani de la divorț: „Am avut o întâlnire foarte civilizată'

Citește și: Cum a reacționat Iulia Albu când a aflat că fosta ei soacră, mama lui Mihai Albu, a murit: ‘Mami Miși, îți mulțumesc pentru clipele frumoase și…’

Citește și:„Nu îmi este rușine să recunosc. Am vândut haine la portbagaj…’. Ce a făcut Liviu Vârciu pentru bani, înainte de a deveni celebru

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă Mihai Chițu, la zece ani după ce a câștigat Vocea României. A divorțat de soția sa la scurt timp după emisiune

Ne înțelegem foarte bine, ne certăm foarte aprins, când e cazul. Are convingeri proprii și este un lucru bun acesta, dar, câteodată, convingerile noastre nu sunt aceleași.

Eu sunt o mamă protectivă, care își dorește ca fiica ei să crească, să învețe, să facă niște lucruri într-o anumită ordine, iar ea bineînțeles, având 13 ani, este o fată rebelă.

Acum, are alte lucruri de făcut și i-am explicat: poți să faci absolut orice vrei, după ce îți termini toate temele', a mai declarat, pentru Playtech Știri, Iulia Albu.

Ce limite îi impune Iulia Albu fiicei sale, Mikaela

În prezent, Mikaela, fiica Iuliei Albu, este o adolescentă superbă în vârstă de 14 ani, ce pare să semene leit cu mama ei. Cu ailueta de balerină, ochii albaștri și pletele lungi, șatene, fata Iuliei Albu arată deja precum o adevărată domnișoară, care ar putea avea o carieră de succes și ca model, asemenea mamei sale. Anul acesta, de ziua ei, Mikaela a avut parte de o ședință foto profesionistă, ce i-a dat ocazia să se exprime și să-și pună în valoare abilitățile de model.

Iulia Albu a precizat că, deși nu-i dă voie fiicei sale să se machieze, îi permite totuși să-i împrumute din garderobă.

„Farduri, nu, dar haine și accesorii îmi ia frecvent, dar o las, pentru că este o parte frumoasă din copilăria ei, această parte de explorare, însă la școală doar în uniformă. Aici pun limită’, a concluzionat aceasta.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton