Cum arată Mireille Mathieu la 77 de ani. Artista nu pare deloc grav bolnavă, așa cum s-a speculat, și are aceeași tunsoare care a făcut-o celebră

 Oana Pantazi
.

Cum arată Mireille Mathieu la 77 de ani. În urmă cu 5 ani, presa franceză, preluată apoi de o lume întreagă, vehicula faptul că artista suferă de o boală incurabilă și că nu mai are mult de trăit… Iat-o acum, la 77 de ani, într-o apariție rară la Palatul Élisée, zâmbitoare și într-o formă de zile mari!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Mireille Mathieu la 77 de ani. În noiembrie 2024, vestea că Mireille Mahieu nu mai are mult de trăit din cauza unui cancer în fază terminală (sau a unei afecțiuni cardiace severe) i-a șocat pe fanii artistei franceze. Azi, cântăreața supranumită „Vrăbiuța” de presa internațională pare să fie mai în formă ca niciodată, infirmând prin simpla prezență de invidiat zvonurile bolii „în stadiu terminal”.

hepta_5909740-1-scaled-1hepta_5909740-1-scaled-1

Cum arată Mireille Mathieu la 77 de ani

Recent, Mireille Mathieu a avut o apariție suprinzătoare la Palatul Élisée, la invitația președintelui Emmanuel Macron, numărându-se printre invitații aleși pe sprânceană care au participat la dineul de stat dat în onoarea preşedintelui chinez Xi Jinping. Artista s-a pozat pe covorul roșu alături de liderul chinez și a fost primită cu fast de către președintele francez și soția lui, Brigitte Macron.

Citește și: Actrița Carmen Ionescu dezvăluie secretul căsniciei de 45 de ani cu actorul Constantin Dinulescu: „În afară de iubire, îți trebuie înțelepciune și…'

Citește și: Cabral a dat explicații după ce a fost surprins cu o șatenă la mare, în club, în ipostaze apropiate. Cine este femeia alături de care a petrecut

Citește și: Adrian Enache e fascinat de nepoțica lui și se simte perfect în postura de bunic: „Maria-Ilinca este comoară națională, e cel mai frumos dar de la Dumnezeu'

Marea artistă, care în luna iulie împlinește 78 de ani, arată surprinzător de bine, date fiind zvonurile privind starea ei de sănătate, care circulă de ani buni în mass-media. Mireille Mathieu, nu doar că nu și-a pierdut energia și zâmbetul superb, dar nu a renunțat nici la tunsoarea care azi îi poartă numele și la părul negru pana corbului.

Pentru acestă ocazie, artista a ales să poarte o rochie neagră, lungă, din catifea, mulată pe corp, care se încheia cu un volan dintr-un material cu paiete. Rochia a sortat-o perfect cu o pelerină elegantă, de culoare gri, în ton cu întreaga ținută.

Mireille Mathieu, activitate artistică impresionantă

Supranumită „Vrăbiuța’, de presa internațională, datorită timbrului ei vocal unic, dar și a înălțimii de doar 1.53 m, Mireille Mathieu a dovedit cu prisosință că esențele tari se păstreazăîn sticluțe mici. Activitatea artistică a faimoasei interprete de origine franceză este impresionantă.

Pe parcursul celor 48 de ani a lansat nu mai puțin de 40 de albume și a vândut peste 180 de milioane de copii în întreaga lume și este deținătoare a numeroase premii importante. A susținut concerte pe tot globul, fiind ovaționată la scenă deschisă de milioane de spectatori, a înregistrat 1200 de melodii în 11 limbi străine și a colaborat cu mari nume ale cântecului francez și internațional: Charles Aznavour, Paul Anka, Placido Domingo, Julio Iglesias, Tom Jones și mulți alții.

Faimoasa artistă a concertat și în România, pentru prima oară, în 2012, când a venit la București însoțită de 26 de instrumentiști.

„… Îi multumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru ca el mi-a dat vocea aceasta, pentru că am voie să profezez o meserie pe care o iubesc, dându-mi posibilitatea să călătoresc în jurul lumii. Cântatul este ca o rugăciune pentru mine. El este oxigenul meu', spunea artista.

Mireille Mathieu a debutat la vârsta de 4 ani, iar de mai bine de 70 de ani nu a mai părăsit scena. „Pentru mine, muzica e cea mai bună cale să vă spun că vă iubesc', a mai mărturisit artista.

Foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton