Cum arată Monica Bîrlădeanu în costum de baie la 44 de ani: ”Sper că vă răcoriți și voi”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Monica Bîrlădeanu în costum de baie la 44 de ani. Monica Bîrlădeanu nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată lumea pentru cariera ei profesională. Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe, care nu ezită să împărtășească cele mai frumoase momente din viața ei cu marea comunitate de fani din mediul online. Recent, a publicat numeroase fotografii din vacanță, însă printre locurile uimitoare pe care le-a văzut, și-a surprins fanii și cu câteva poze în costum de baie! Iată cum arată la 44 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Monica Bîrlădeanu se bucură de o frumusețe cum rar îți este dat să vezi la cei 44 de ani și a demonstrat de nenumărate ori faptul că vârsta este doar un număr pentru ea. Ei bine, nu se menține foarte bine doar la față, ci și la corp, având o siluetă demnă de invidiat la anii ei. Ce-i drept, chiar dacă nu s-a fotografiat într-un costum de baie din 2 piese, se poate observa clar cât de bine arată.

whatsapp-image-2023-07-25-at-16.33.00whatsapp-image-2023-07-25-at-16.33.00

Citește și: De ce afecțiune a suferit Monica Bîrlădeanu în tinerețe: „E foarte greu de recuperat. Pe mine m-a ajutat…”

Citește și: Monica Bîrlădeanu a împlinit 44 de ani. Cum și-a sărbătorit actrița ziua de naștere: „Super experiență'

Citește și: Cine este Adriana Minea, ispita de la Insula Iubirii 2023. A participat și la Puterea Dragostei

Citește și: Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit. Cum s-au îmbrăcat cei doi la cununia civilă

Cum arată Monica Bîrlădeanu în costum de baie la 44 de ani

Monica Bîrlădeanu a plecat într-o vacanță binemeritată, în Franța, unde se bucură de liniște, soare și relaxare. Ba mai mult, nu uită să se bronzeze, chiar ea susținând că are câteva restanțe la acest capitol, fiindcă nu a mai plecat așa de des precum se aștepta. Totuși, după ce a vizitat cele mai frumoase atracții turistice, a renunțat la haine și a rămas în costumul de baie, cu care s-a și fotografiat.

Monica Bîrlădeanu a avut grijă să se afișeze decent în mediul online, astfel că deși s-a fotografiat în costum de baie, a ales unul negru, cu părți transparente, un decolteu adânc, fiind foarte sexy în el, a dat dovadă de rafinament. Fanii nu au putut să nu reacționeze la postarea sa, astfel că i-au lăsat numeroase complimente.

'Recuperări la capitolul bronz. Cam așa sunt zilele astea de vacanță. Am zis să vă arat câte ceva din ce m-a bucurat cel mai mult.', a scris Monica Bîrlădeanu în dreptul fotografiilor din vacanță.

Care este secretul siluetei sale

Monica Bîrlădeanu arată foarte bine în costum de baie, astfel că mulți s-au întrebat care este secretul siluetei sale. Fără a ezita, a declarat faptul că o astfel de siluetă este greu de menținut, astfel că merge la sala de 4 ori pe săptămână, are grijă la alimentația ei, iar totodată merge și la pilates dimineața, atunci când are timp.

Am un antrenor care este foarte serios. Nu e cel mai simpatic, nu merg la sală, ca să râd cu el, nu am nici măcar o discuție personală, e foarte serios și riguros și m-a pus pe șină într-un mod foarte bun. Încerc să ajung de 4 ori pe săptămână la sală, iar o dimineața merg la pilates.„, a mai adăugat vedeta pentru aceeași publicație.

De ce afecțiune a suferit Monica Bîrlădeanu în tinerețe

Monica Bîrlădeanu se bucură acum de un corp perfect și de asemenea de un ten luminos și lipsit de imperfecțiuni. Ei bine însă, lucrurile nu au mers întotdeauna atât de bine pentru ea. Mai concret, în urmă cu mai mult timp, a povestit faptul că, în tinerețe, s-a confruntat cu acneea și a făcut multe tratamente pentru a scăpa de această problemă. Acum, Monica Bîrlădeanu, acordă o importanță foarte mare igienei și preferă să-și îngrijească constant tenul, decât să fie nevoită să recurgă la operații estetice mai târziu.

Am avut probleme cu tenul. Am avut acnee, evident! Pe mine, personal, m-a ajutat foarte mult acidul glicolic, exfolia ușor tenul, iar, apoi, acidul salicilic. Sunt foarte pasionată de îngrijirea pielii! Mi se pare esențial! E un lucru care, odată ce se duce la vale, e foarte greu de recuperat colagenul din pielea ta, apoi, ajungi să peticești, să mergi la operații. Cel mai important este să te ții de rutină, iar rutina nu trebuie să fie foarte complicată.', a declarat Monica Bârlădeanu pentru Impact, în urmă cu câteva săptămâni.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton