Cum arată Monica Bârlădeanu în costum de baie la 45 de ani. A postat fotografii la care a reacționat și Valeriu Gheorghiță: „În ultima zi de vacanță am simțit să..."

 Tudorache Simona
.

Monica Bârlădeanu a fost într-o vacanță de poveste înainte de nunta din 5 octombrie pe care o pregătește. Deși nu a dat detalii despre cel care a însoțit-o în această frumoasă aventură, se crede că este vorba de Valeriu Gheorghiță, iubitul ei. Un lucru e sigur, timpul pe care Monica Bîrlădeanu l-a trăit departe de țară, mai precis în Egipt, a încărcat-o din plin.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Vedeta s-a relaxat la soare, a făcut scuba diving și a ajuns chiar și la o mănăstire din partea locului. Monica Bârlădeanu a postat mai multe imagini în costum de baie pe rețelele de socializare. Actrița se află într-o formă spectaculoasă la 45 de ani, semn că alimentația riguroasă pe care o are și orele de sport dau rezultate.

barladeanu 52barladeanu 52

Cum arată Monica Bârlădeanu în costum de baie

Monica Bârlădeanu a trăi senzații tari în vacanța din Egipt. Actrița și-a înfrânt astfel anumite frici pe care le avea, iar acest lucru a bucurat-o nespus. Monica Bârlădeanu a realizat și o ședință foto în costum, de baie, iar fotografiile sunt impresionante. Cucerit de cele văzute, Valeriu Gheorghiță, iubitul ei, i-a apreciat pozele cu o inimioară.

„Am făcut cursul de scuba diving prima dată în 2003 și mi-am mai amintit fix nimic din el anul asta; nici certificatul nu mi l-am mai găsit, așa că vacanța asta, după ce am dat de un instructor super bun, m-am hotărât să-l fac din nou. De data asta cu altă înțelegere și conștiință și cu dorința mare de dominare a unor frici ridicole (ca de exemplu deschisul ochilor sub apă, scosul măștii fără să ai senzația că tragi apă pe nas și te îneci și alte prostii cu care rămăsesem din copilărie).

Dar după ce depășești toate astea, o lume nouă, plină de viață, acțiune și culoare, în care tu ești musafir și nu stăpân, ți se dezvăluie', a mărturisit ea, pe o rețea de socializare.

Monica Bârlădeanu, spectacol sub apă

Monica Bârlădeanu se declară cucerită de tot ce a văzut sub apă. Actrița are convingerea că toate aceste amintiri o vor hrăni mult timp de acum înainte, toate acele viețuitoare deosebite care s-au regăsit în acel tablou.

Aș fi vrut să vedeți tot ce-am văzut și eu sub apă: grădini de corali mai frumoase decât am văzut în cărțile de vegetație subacvatică, pești cu aripi ca de fluture, pisici de mare, scoici de-o frumusețe rară care-și închid rapid cochilia la cea mai mică apropiere percepută, meduze violet, perechi de pești galbeni pătați de nedespărțit și da…și o baracudă care a trecut încet, amenințătoare și dreaptă pe lângă gașca noastră, studiindu-ne cu atenție„, mai spune ea.

Citește și: Cum și-a educat actrița Tania Popa cei doi copii: „Fata e la casa ei de la 18 ani, se descurcă singură, nu cere nimic. Băiatul nu mă lasă să car o sacoșă, e un gentleman”. Cu ce se ocupă Daria, în vârstă de 25 de ani și fiul adolescent, Slavic / EXCLUSIV

Citește și: Lora, despre perioada în care a fugit de acasă, pentru a-și începe cariera în muzică: „Mama era convinsă că mă voi întoarce acasă și mă voi face farmacist sau avocat. Eu am rămas mereu verticală și am învățat să spun NU când greul a devenit rău” / EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Elena Gheorghe când a văzut că are accesul blocat la Instagram, în Turcia: „M-am panicat un pic, după aia mi-am dat seama că a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”. Ce proiecte are acum și când începe turneul ei prin țară / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată apartamentul lui Maurice Munteanu. A costat 117.000 de euro și l-a amenajat cu mobilier scump: „Mă simt, cumva, ca la Berlin, deși suntem în București…'

Citește și: Cum arată Cesonia Postelnicu la 56 de ani. Geta din Liceenii este acum blondă și foarte cochetă: „Eram minoră. Am citit scenariul cu o lanternă sub pătură”

Ce a impresionat-o în vacanță pe Monica Bârlădeanu

În ultima zi de vacanță, Monica Bârlădeanu a mers să se reculeagă la mânăstirea Sf. Ecaterina, apoi a parcurs drumul de întoarcere pe o cămilă. Tot ce a întâlnit în acel lăcaș sfânt a impresionat-o.

O lume absolut fascinantă; un privilegiu pentru om să o poată explora și să se poată bucură de ea. În ultima zi de vacanță am simțit să fac ceva și pentru sufletul meu, așa că am fost la Mănăstirea Sf Ecaterina de la poalele Muntelui Sinai; o vizită care-ți umple inima de liniște și de blândețe. În curtea interioară e și locul unde Moise a văzut rugul aprins din care a auzit vocea lui Dumnezeu.
Mai mult decât atât, nu era doar locul…ci și rugul: în imaginea patru mă uit la un arbust cu partea de jos complet uscată și coroana verde. Știu…și eu m-am întrebat cum e posibil?! Are peste 3300 de ani, e susținut de un zid și e rugul despre care vorbeam mai sus, pe care l-a văzut și Moise. Emoționant e puțîn spus…

Apoi am coborât la mașină pe o cămilă. Sincer mi-e tare milă de ele, dar mi-am dat seama că să te ducă în spate 5 minute e singurul mod prin care familia care le avea în grijă se poate întreține și le poate hrăni și pe ele. O zi cu sens, care te lasă cu un sentiment de împlinire…ceea ce va doresc și vouă', mai spune ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton