Cum arată Monica Dascălu, la un an de când s-a retras de la Știrile Pro TV. La 46 de ani, prezentatoarea se află în concediu de maternitate

 Dumba Gabriela
.

Din vara anului trecut, Monica Dascălu se află în concediu de maternitate, acesta fiind motivul pentru care a dispărut de la pupitrul Știrilor de la Ora 5, de la PRO TV. Din când în când, Monica Dascălu mai publică poze cu ea, în ipostaze inedite, pe Instagram așa cum a făcut recent, iar fanii ei au constatat că parcă întinerește pe zi de trece.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Monica Dascălu a divorțat în anul 2021 și la câteva luni s-a recăsătorit cu un bărbat mai tânăr, iar apoi a devenit mama unui băiețel. Anul trecut, vedeta Pro TV a adus pe lume și o fetiță, la vârsta de 45 de ani, și a decis să ia o pauză de la pupitrul Știrilor Pro TV pentru a-și crește copiii.

monica-dascalumonica-dascalu

Cum arată Monica Dascălu la 46 de ani, la un an de când s-a retras de la pupitrul Știrilor Pro TV

Monica Dascălu nu și-a pierdut admiratorii, de când s-a retras de la pupitrul Știrilor Pro TV și este activă acum doar pe Instagram. La 46 de ani, vedeta se află în concediu de maternitate, după ce anul trecut a devenit mamă pentru a doua oară.

Reacțiile urmăritorilor sunt, și ele, pe măsura fotografiilor postate de Monica Dascălu, ipostaze din care se poate observa că maternitatea îi prinde de minune știristei. La 46 de ani, vedeta Pro TV pare că a descoperit elixirul tinereții și timpul trece în sens invers pentru ea.

„Dacă un creator de modă a spus ca dna. Esca este definiția frumuseții (ceva similar spus), eu spun că tu și Lavinia Petrea sunteți. Având în vedere ochii tăi divini, poate unici în lume, și alura angelică, tu definești și frumusețea absolută, și perfecțiunea', i-a scris un admirator pe Instagram, în dreptul unor fotografii recente.

Îmbrăcată în rochii vaporoase, cu imprimeuri florale, Monica Dascălu este parcă o altă persoană decât aceea care prezintă terifiantele știri la Pro TV.

Citește și: Monica Dascălu s-a recăsătorit, la câteva luni de la divorțul de fostul soț. Prezentatoarea TV este însărcinată pentru a doua oară, la 46 de ani

Citește și:Monica Dascălu s-a iubit cu Adrian Mutu în secret. Fotbalistul plătea 15.000 de dolari telefonul doar ca s-o audă

Citește și: La al doilea concert Coldplay, Chris Martin le-a cerut spectatorilor să-l huiduie, apoi l-a invitat pe scenă pe Babasha: „Am fost șocat, trist și supărat pentru ce s-a întâmplat. Huiduitul de azi a fost mai bun’

Citește și: Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Cântărețul a confirmat că este din nou singur: „Nu mai am pe nimeni, plâng de al tău dor’

Monica Dascălu a născut și și-a botezat fiica în mare secret

Monica Dascălu a divorțat de avocatul Mihai Băjenaru, în anul 2021, după zece ani de căsnicie. La scurt timp după despărțirea, jurnalista și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat mai tânăr. Ea s-a recăsătorit în secret și a născut un băiețel, iar anul trecut a născut o fetiță, pentru care a organizat o petrecere de botez foarte restrânsă.

Marele eveniment a avut loc în satul Delureni, județul Bistrița Năsăud, unde vedeta și-a petrecut copilăria. Eva a fost creștinată de nașii Chetuța și Dan, un cuplu de prieteni cu care Monica Dascălu a copilărit. Doar Oana Andoni a fost invitată la botezul micuței Eva, cele două fiind prietene foarte bune. Doar familia și prietenii au participat la botez, iar petrecerea a avut loc într-un cadru de vis.

Și-au dorit mult să aibă un copil și au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru ca acest lucru să se întâmple. Monica a făcut nenumărate fertilizări in vitro, însă minunea nu s-a produs. Aceste tratamente sunt dificile, îți schimba organismul, îți slăbește psihicul.

Ușor, ușor, s-au adunat frustrări și, deși nu au existat certuri, s-au îndepărtat unul de altul. La un moment dat, Monica a fost cea care a decis că ar fi mai bine ca fiecare să o ia pe drumul lui. Ei nu mai țin legătura de vreo doi ani, ce să-și mai zică?’, au spus apropiații Monicăi Dascălu pentru cancan.ro, anul trecut.

În anul 2005 s-a zvonit că prezentatoarea de știri ar fi avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Mutu. Cinci ani mai târziu, Monica Dascălu s-a căsătorit cu avocatul Mihai Băjenaru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton