Cum arată și ce mai face Monica Ene, ex-Angels. Cât de tare a afectat-o divorțul de tatăl fiicei ei: „De aici vin dezamăgirea și durerea mea”

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată și ce mai face Monica Ene, ex-Angels. Monica Ene, cealaltă jumătate a trupei Angels, avea doar 13 ani, atunci când făcea ravagii pe scenă, alături de colega ei, Raluca. Viața după destrămarea formației nu a fost deloc ușoară pentru Monica, care a renunțat la o carieră muzicală, pentru a-și forma o familie. S-a căsătorit la 21 ani și a dat naștere unei fiice, însă a divorțat la scurt timp, fiind nevoită să-și crească singură copilul. Monica Ene spune că nici acum nu s-a vindecat din cauza dezamăgirior suferite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și ce mai face, Monica Ene, ex-Angels. Monica Ene a cunoscut succesul în industria muzicală, la vârsta de doar 13 ani, alături de colega ei, Raluca, ambele făcând parte din trupa Angels. În prezent Monica are 36 de ani și o fiică, pe nume Maria. Vedeta a renunțat la muzică pentru a-și întemeia o familie și s-a căsătorit la 21 de ani cu cel care avea să devină tatăl fiicei sale. Din nefericire, mariajul nu a funcționat, iar Monica s-a trezit singură cu un copil. Au urmat alte eșecuri amoroase, care au rănit-o profund, însă marea ei alinare a rămas fetița ei.

images-5-3images-5-3

Cum arată și ce mai face Monica Ene, ex-Angels

Monica Ene fosta membră a trupei Angels a vorbit recent despre cum a decurs viața ei, după destrămarea proiectului muzical, din care a făcut parte alături de Raluca. Monica s-a căsătorit la 21 de ani, însă susține că nu a fost o alegere foarte potrivită. De asemenea experiențele amoroase au rănit-o atât de mult, încât în prezent nu se mai simte în stare să iubească.

Monica la 21 de ani a uitat că este puternică. Poate că nu m-aș mai fi măritat atât de tânără, dar asta ar fi însemnat nici pe Maria să nu o mai fi avut. De aici vine și dezamăgirea mea, și durerea mea de fapt. Nu ar fi trebuit să am așteptări, pentru că atunci când oferi totul, nu te aștepți ca la final să te doară, să fii rănită, atâta timp cât tu ai dat totul. Concluzia este că nu am fost suficientă.

Cred că nici azi nu sunt vindecată cu adevărat. Dezamăgirea a fost foarte mare și mi-e foarte greu acum să mă mai gândesc la o altă iubire, m-am obișnuit singură și am început să iubesc singurătatea cu tot ce vine ea. Nu știu dacă este un lucru bun, doar că nu mă simt în stare să mai iubesc, cu toate că îmi doresc, dar nu știu dacă am să reușesc.„, a declarat Monica Ene, ex-Angels, pentru Fanatik.

De ce a renunțat Monica Ene la cariera muzicală

Monica Ene a declaratc că a fost nevoită să aleagă între carieră și familie, gândindu-se că nu s-ar putea ocupa de ambele. Vedeta a mai adăugat că dacă nu ar fi renunțat la muzică, fostul soț ar fi luat decizia în locul ei.

Citește și: Cum a găsit-o Oana Roman pe mama ei la azil, după ce s-a întors din vacanța din Egipt: „Am lipsit o săptămână și…’

Citește și: Cine sunt copiii lui Mihai Șora. Filosoful și-a pierdut fiul cel mare anul trecut

Citește și: Cum se descurcă Raluca ex-Angels ca mamă, cu cinci copii. Nu are bonă: „Sunt cheltuieli foarte mari zilnice’

Citește și: Cum arată acum Raluca Blejușcă, ex-Angels. Are 35 de ani și este mama a cinci copii

Am crezut că nu pot să le am pe amândouă, cu siguranță ar fi intervenit discuții, lipsa mea de acasă nu ar fi fost aplaudată și atunci am simțit că trebuie să fac lucrul ăsta ca să am liniște în familie. De multe ori uităm de noi ca femei și oferim totul, pe noi ne lăsăm undeva într-un colt și trăim doar pentru persoana de lângă noi, să fie ea bine, să fie ea fericită. Dacă ar fi să o iau de la capăt, m-aș gândi mai mult la mine, pentru că am învățat că dacă eu nu sunt fericită, atunci nici copilul meu nu are cum să fie fericit.„, a mărturisit Monica Ene, potrivit aceleiași publicații.

Monica Ene, despre tatăl fiicei sale

În ciuda trecutului, Monica Ene și tatăl fiicei sale au rămas în relații bune. Cântăreața a declarat că decizia de a divorța a fost una necesară, chiar dacă a suferit foarte mult. Fostul soț al Monicăi Ene și-a refăcut viața și mai are un fiu.

„Cu tatăl Mariei am rămas în relaţii foarte bune încă de la divorţ, la noi a fost un divorţ cu lacrimi, însă ştiam că este cel mai bun lucru pe care putem să-l facem pentru noi şi pentru copilul nostru, ne doream foarte mult ca Maria să crească într-un mediu liniştit. A fost o alegere foarte bună, el acum are o familie fericită, are un băieţel care o adoră pe Maria.„, a declarat Monica Ene, pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton