Cum arată Monica Gabor la 36 de ani. Vedeta a publicat o imagine cu ea, după multă vreme. Ce vis a avut fosta doamnă Columbeanu și nu și l-a mai îndeplinit

 Tudorache Simona
.

Monica Gabor arată fabulos și demonstrează că a reușit să câștige pariul cu timpul. Cea care i-a fost soție lui Irinel Columbeanu ale aceleași trăsături fine și nu pare să fi trecut până acum pe la medicul estetician. Vedeta a plecat cu mai mulți ani în urmă în America, unde duce o viață de huzur alături de Mr. Pink. Monica Gabor are 36 de ani, dar aceeași frumusețe specială.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Monica Gabor a revenit pe rețele de socializare după ce o perioadă a întrerupt contactul cu cei care îi urmăresc postările. Vedeta și-a sfătuit fiica să vină în România și să petreacă mai mult timp cu tatăl ei. Irina Columbeanu l-a vizitat pe Irinel Columbeanu, care locuiește de luni bune la azil.

monica-gabor-17monica-gabor-17

Monica Gabor locuiește în America cu fiica ei, Irina, și Mr. Pink

Irina Columbeanu a revenit în România, pentru a-și revedea tatăl, după șase ani petrecuți în America, și a vorbit despre viața ei acolo, alături de Monica Gabor și Mr. Pink. Irina Columbeanu, care are 17 ani acum, spune că este foarte fericită în Statele Unite și nu s-ar mai întoarce niciodată să locuiască în România, deși îi lipsește mult tatăl ei.
Irina Columbeanu locuiește în Malibu, cu mama ei și iubitul acesteia, Mr. Pink. Deși dacă are tot ce își dorește din punct de vedere financia, ear s-a angajat ospătăriță. Fiica lui Irinel Columbeanu spune că este recunoscătoare pentru tot ce i s-a întâmplat, iar decizia de a se muta a fost una dintre cele mai bune.

Citește și: Ce face Oana Moșneagu cu accesoriile, buchetul de la nuntă și cele două rochii de mireasă: „Intenționez să vopsesc rochia de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp. O să mă vedeți purtând-o…”. Vlad Gherman nu a vrut să-și vadă iubita mireasă înainte de nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman, adevărul despre facultatea din Franța, după ce a fost acuzată că nu a studiat, de fapt, la Sorbona: „Eu am făcut o școală de înalte studii, cu sistem diferit, care face parte din Sorbona”

Citește și: Florin Piersic este internat într-o clinică de recuperare. Cum se simte și ce spune despre revenirea sa pe scenă: „Fac antrenamente cu piciorul. Dacă eram în formă…'

Citește și: Bogdan Vlădău, mesaj cu subînțeles după ce s-a vehiculat că divorțează de Gina Chirilă: „Tu nu minți, nu folosești oameni, nu înșeli…' / Pe contul lui încă apar fotografii cu ea

Citește și: Dorel Vișan a plecat de acasă de la 11 ani, pentru a învăța: „La noi, nu era școală elementară, numai până la clasa a IV-a. Am plecat în altă localitate și toată viața mea mi-a fost dor de mama. Am considerat că învățătura este…” / EXCLUSIV

Monica Gabor a vrut să adopte un copil

Monica Gabor și-a mai dorit moștenitori după Irina, dar până acum nu a apucat să aibă parte de această bucurie. În urmă cu mai mulți ani ea a vrut să adopte un băiețel, dar după o noapte petrecută alături de el, Monica Gabor a dus copilul de trei ani înapoi la orfelinat. Povestea ei a ajuns în Daily Mail.

„Monica Columbeanu, în vârstă de 26 de ani, care e prietenă cu Paris Hilton, a jurat să îi ofere lui Alex Gabriel, în vârstă de trei ani, o viață în care să nu ducă lipsă de nimic. Dar ea l-a dus înapoi la orfelinat după ce a petrecut doar o noapte la conacul ei, se pare că din cauză că plânsul lui nu o lăsa să se culce… Ștefan Cristofor, un om de afaceri din București care conduce o organizație caritabilă de ajutorare a orfanilor împreună cu fiica sa Mihaela, a confirmat că ei au aranjat întâlnirea dintre Monica și Alex. Mihaela a declarat: „Monica a vrut să petreacă un weekend cu băiatul pe care dorea să-l adopte. Dar copilul nu se putea adapta', a notat publicația Daily Mail atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton