Cum arată mormântul Denisei Răducu, la șase ani de la moartea ei. Tatăl artistei va organiza un parastas în memoria ei: "Sunt lucruri pe care nu le poți descrie în cuvinte"

 Dumitrache Laura
.

Cum arată mormântul Denisei Răducu, la șase ani de la moartea ei. Denisa Răducu a încetat din viață pe 23 iulie 2017, la vârsta de 27 de ani. Artista s-a luptat cu o boală crâncenă și a sperat că o va învinge până în ultima clipă de viață. Moartea ei i-a indurerat pe cei care au iubit-o, iar peste câteva zile, tatăl ei va organiza un parastas în memoria ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Locul de veci al Denisei Răducu este situat în satul natal al cântăreței. Mormântul artistei este locul unde părinții săi petrec ore bune, zi de zi, pentru a-l îngriji. Mama și tatăl cântăreței sunt devastati, chiar și la șase ani de la moartea acesteia.

denisa raducu mormantdenisa raducu mormant

Pe 23 iulie se vor împlini șase ani de la moartea Denisei Răducu. Tatăl artistei,Emilian Răducu va organiza un parastas in memoria fiicei sale și speră ca cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Denise Manelista să participe la eveniment.

Citește și: Denisa Răducu ar fi împlinit 33 de ani astăzi. Mesajul transmis de tatăl artistei: „Ceva mai dureros nu există'

Citește și:Cum îi apare Denisa Răducu în vis tatălui ei, la 5 ani de la moartea sa: „Am rămas cu necazul și cu suferința'

Citește și:Ce mesaj i-a transmis iubita lui Ronaldo lui Catrinel Marlon, după ce românca a pozat în costum de baie. Georgina Rodriguez o urmărește pe Instagram

Citește și :„Am văzut multe cazuri dureroase. Trebuie să-ți pui un semn de întrebare când e ieftin. 2500 de lei pe lună e puțin'. Proprietarul căminului de bătrâni unde a locuit Zina Dumitrescu, despre ororile petrecute în azile

Cum arată mormântul Denisei Răducu, la șase ani de la moartea ei

Pe 23 iulie se vor împlini șase ani de la moartea Denisei Răducu. Artista de muzică de petrecere s-a stins din viață la vârsta de 27 de ani, fiind diagnosticată cu o boală cruntă. Aceasta s-a stins din viață la numai câteva luni de suferință, iar tatăl său este devastat de moartea fiicei sale.

Emilian Răducu suferă foarte mult de când Denisa a încetat din viață și merge aproape zilnic la mormântul acesteia. Locul de veci al Denisei Răducu se află în comuna Ștefănesti, locul ei natal, iar atât mama sa, cât și tatăl ei, merg zi de zi la mormântul acesteia. După cum se poate observa din imaginile publicate de Romania TV, mormântul artistei a devenit un adevărat altar. Acesta este îngrijit periodic de familie, iar zeci de poze au fost puse pe mormântul Denisei Răducu. De asemenea, fanii cântăreței merg la mormântul acesteia și lasă fotografii și flori.

Tatăl Denisei Răducu va organiza un parastas în memoria artistei

Deși au trecut șase ani de la moartea Denisei Răducu, tatăl artistei nu își poate reveni. Bărbatul este devastat și îi este foarte greu să creadă că Denisa Raducu nu mai e printre noi. Peste câteva zile, Emilian Răducu va organiza un parastas în memoria fiicei lui la care va chema câteva persoane.

'La noi așa se obinuiește, până la nouă ani trebuie să-i pomenim pe cei care nu mai sunt lângă noi. O să se facă o pomană, se merge la biserică cu coșul cu colivă și tot ce trebuie pentru sufletul celor care nu mai sunt lângă noi, iar după se face pomană și acasă, chemăm oameni. După ce se termină la biserică chemi pe cine vrea să vină. O să facem sâmbătă parastasul pentru Denisa. Fiica cea mare a fost săptămâna asta acasă, în România, dar joi trebuie să plece că e la lucru, că ea stă în străinătate',  a spus tatăl Denisei Răducu, potrivit spynews. Tatăl artistei spera ca la parastasul fiicei sale să vină cât mai multă lume.

'Eu mi-aș dori să fie cât de multe, dar acum cât vor putea să vină, e perioada muncii, majoritatea sunt plecați, să mă rog să ei să le spun, să mă duc să-i iau cu mașina, să-i duc pe oameni acasă după', a mai adăugat Emilian Răducu.

Care este cel mai mare regret al lui Emilian Răducu

Tatăl Denisei Răducu a mai spus că mormântul fiicei sale arată foarte bine acum. În urmă cu ceva timp,locul de veci al artistei a luat foc după ce mai multe lumânări au căzut peste coroanele de flori. Unul dintre marile regrele ale lui Emilian Răducu este acela că nu o visează pe fiica lui.

'Mai vin fani la mormânt, mai aduc câte o fotografie, flori. Să știți că mi-aș dori, dar eu nu prea sunt cu visele, nu prea visez. E extraordinar de greu, un eveniment mai dureros și ceva care să te lase cu urmări toată viața nu există, sunt lucruri pe care nu le poți descrise în cuvinte', a mai spus bărbatul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton