Cum arată mormântul lui Cornel Patrichi, la 8 ani de la moartea coregrafului și cine are grijă de locul de veci. Mesajul emoționant de pe piatra funerară

 Dumba Gabriela
.

Cum arată mormântul lui Cornel Patrichi, la 8 ani de la moartea coregrafului. Regele dansului, cum era supranumit Cornel Patrichi, a murit de ziua lui, pe data de 1 aprilie 2016, în urma unei boli necruțătoare. Scene emoționante au fost surprinse recent la locul în care este înmormântat artistul, iar în imagini se poate observa și mesajul emoționant de pe piatra funerară a coregrafului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cornelia Patrichi susține că ziua de 5 aprilie, cea în care a murit regretatul ei soț, pentru ea, va rămâne cea mai dureroasă zi din viața ei. La trei ani după ce a murit regele dansului, fosta balerină s-a mutat în Italia, unde locuiesc și fiul ei, Alex, cu soția, Serena și fetițele lor, Teo Matilda și Nina, pentru a fi mai aproape de aceștia. Din păcate, Cornel Patrichi nu a mai apucat să își vadă nepoatele de la fiul său, Alexandru.

14502750_1241580372572113_8497567436230956011_n14502750_1241580372572113_8497567436230956011_n

Cum arată mormântul lui Cornel Patrichi

Pe 1 aprilie 2023, Cornel Patrichi ar fi împlinit 79 de ani. De ziua lui, însă, familia i-a organizat parastasul de șapte ani și au grijă ca mormântul coregrafului să fie bine îngrijit. Recent, în mediul online au fost publicate câteva fotografii surprinse la mormântul lui Cornel Patrichi.

Emoționată de gestul deosebit făcut în memoria soțului său, Cornelia Patrichi a postat imaginile pe o platformă de social media, mulțumind celor care nu l-au uitat și au adus un simbol al Crăciunului la locul său de veci: o coroniță din ramuri de brad, decorată cu conuri, fundițe și câteva globuri:

„A venit Mos Craciun la Cornel deghizat in doua Craciunite frumoase si talentate!
Fiti binecuvantate! Va iubesc',
a scris fosta dansatoare, în descrierea pozelor.

În imagini se poate observa și mesajul emoționant de pe piatra funerară a coregrafului:

„Nu te apropia de mormântul meu plângând,

Eu nu sunt aici,

Eu sunt sclipirea de diamant pe zăpadă,

Eu sunt lumina soarelui pe grâul auriu,

Eu sunt ploaia delicată de toamnă în așteptare,

Eu sunt steaua care lucește atunci când noaptea cade la fereastra ta.

Sufletul meu nu doarme aici, de aceea nu plânge la mormântul meu'.

Pentru că ea locuiește în Italia, Cornelia Patrichi a dezvăluit că de mormântul regretatului său soț se ocupă Gigi Becali.

„La cimitir, de mormânt, se ocupa, într-o vreme, o femeie, îi mai aprindea lumânări, îi punea și flori. Însă, Gigi Becali, un om care ne este tare drag și care merge des la Cimitirul Pipera, unde se află înmormântat și un alt bun prieten, mi-a zis așa: „Cornelia, stai liniștită, că îi pun eu lumânare lui Cornel, când merg și la mormântul altui prieten. Are mereu lumină'. M-a impresionat gestul lui Gigi Becali, mi-au dat lacrimile', a declarat Cornelia Patrichi pentru Playtech Știri, acum câteva luni.

Citește și: Văduva lui Cornel Patrichi a venit din Italia ca să-i facă parastas de 7 ani regretatului coregraf: „O să împart mâncare de post și…’ / EXCLUSIV

Citește și: Văduva lui Cornel Patrichi a părăsit România, după moartea coregrafului. Ce mai face Cornelia Patrichi, la 3 ani de la moartea soţului ei

Cornelia Patrichi: „7 ani de când Cornel dansează printre stele”

Cornelia Patrichi susține că ziua de 5 aprilie, cea în care a murit regretatul ei soț, pentru ea, va rămâne cea mai dureroasă zi din viața ei.

‘Pe 5 aprilie sunt 7 ani de când Cornel dansează printre stele! Pentru mine această perioadă din an, mai exact ziua de 5 aprilie este și va fi foarte dureroasă până la sfârșit…’, a declarat pentru viva.ro, Cornelia Patrichi.

În luna aprilie, Cornelia Patrichi a făcut pomenire de 7 ani pentru regretatul ei soț, Cornel Patrichi, când celebrul dansator și coregraf ar fi împlinit vârsta de 79 de ani. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Ilie din Cimitirul Pipera, unde este înmormântat Cornel Patrichi.

„Am făcut pomenire de 7 ani pentru Cornel sâmbătă, de ziua lui de naștere. Pomenirea a avut loc la bisericuța Sf. Ilie din Cimitirul din Pipera, unde Cornel are mormântul. A fost o slujbă cu 2 preoți de dimineață. Mai întâi a avut loc slujba de pomenire de la bisericuța aceea și apoi la mormânt, cu toate cele cuvenite. Au fost prezenți oameni care l-au iubit și stimat pe Cornel. Mormântul s-a umplut de flori și de lumânări. Ar fi trebuit să-i sărbătorim ziua de naștere, ar fi împlinit 79 de ani.’, a declarat Cornelia Patrichi, pentru viva.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton