Cum arată Nadia Comăneci în costum de baie la 62 de ani. Marea sportivă se antrenează și acum, pentru a-și menține silueta

 Tudorache Simona
.

Nadia Comăneci se află într-o formă fizică de invidiat și la 62 de ani. Diva a postat pe rețelele de socializare mai multe poze care demonstrează asta. Nadia Comăneci și-a dedicat o bună parte din viață gimnasticii, apoi a continuat să se antreneze din greu, iar rezultatele pot fi observate cu ochiul liber.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

„Hai la plajă', a scris Nadia Comăneci în mediul online. În fotografia postată, ea poartă un costum de baie din două piese, pe cap are o șapcă și purta ochelari de soare. Marea sportivă pare că a câștigat pariul cu timpul, pentru că are o siluetă trasă prin inel, dar nu își arată nici vârsta. Nadia Comăneci e căsătorită cu Bart Conner din 1996. Ei au fost cununați de Dana și Adrian Năstase.

California, USA. 5th Jan 2019. Gymnast Bart Conner, son Dylan Paul Conner and gymnast Nadia Comaneci attend the 6th Annual Gold Meets Golden hosted by Nicole Kidman and Nadia Comaneci on January 5, 2019 at The House on Sunset in West Hollywood, CaliforniaCalifornia, USA. 5th Jan 2019. Gymnast Bart Conner, son Dylan Paul Conner and gymnast Nadia Comaneci attend the 6th Annual Gold Meets Golden hosted by Nicole Kidman and Nadia Comaneci on January 5, 2019 at The House on Sunset in West Hollywood, California

Ce face Nadia Comăneci ca să se mențină în formă

Nadia Comăneci nu a renunțat niciodată la sport, pe care l-a slujit întotdeauna cu dragoste. Uneori, ea arată cum împarte sala cu Arnold Schwarzenegger. Mișcarea e de bază, dar și regimul alimentar pe care îl are.

Fac mișcare cel puțin 30-40 de minute în fiecare zi. Când sunt acasă, merg în sala de gimnastică, iar atunci când sunt plecată, mă asigur din timp că hotelul are o sală de fitness. Și dacă se întâmplă să nu am o sală în apropiere, improvizez și mă antrenez în cameră folosind obiectele aflate la îndemână. Nu există însă zi fără mișcare fizică', a spus ea într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Vedeta are un regim bazat pe legume și carne slabă. Nadia Comăneci se mai răsfață cu ce e interzis de sărbători.

„Mănânc echilibrat, cel mai mult îmi place peștele, alături de legume gratinate sau piure de legume. De sărbători mă mai răsfăț și eu cu anumite produse culinare, mai ales că pregătesc și feluri de mâncare tradițional românești, cum sunt sarmalele adaptate în care folosesc carne de curcan, spre exemplu', a mai spus Nadia Comăneci.

Cum l-a cunoscut Nadia Comăneci pe Bart Conner, soțul ei

Zeița de la Montreal are un mariaj fericit cu Bart Conner de 28 ani, cu care are un fiu. Dylan Paul a venit pe lume pe 3 iunie 2006 și le-a umplut viața. Cei doi sportivi dețin o școală de gimnastică în Oklahoma.

Nadia Comăneci l-a întâlnit pe cel care avea să îi fie soț la un concurs, la New Work. Bart Conner activa pe atunci în echipa masculină de gimnastică a SUA. Ea avea 14 ani, iar el 17. Au păstrat legătura peste ani și și-au împărtășit trăirile, iar ani mai târziu s-au revăzut în America, acolo unde Nadia Comăneci a ales la un moment dat să trăiască. Povestea lor a prins contur treptat și s-a transformat într-una de dragoste.

Citește și: Cum arată Monica Bârlădeanu în costum de baie la 45 de ani. A postat fotografii la care a reacționat și Valeriu Gheorghiță: „În ultima zi de vacanță am simțit să…”

Citește și: Magda Catone, îngrijorată de recalcularea pensiilor: „E trist. Nu știu ce matematicieni stau acolo, ce inteligențe artificiale ne strică bucuria și liniștea”

Citește și: Adrian Nartea a povestit cum a decis să facă echipă cu nepotul Monicăi Davidescu, Cosmin Vîjeu, la Asia Express: „Participarea nu a fost plănuită, dar a stat pe masa mea de oportunități aproape 8 luni” / EXCLUSIV

Citește și: Mădălin Ionescu, adevăratul motiv pentru care a plecat cu scandal de la Antenă acum 14 ani: „Mi-a cerut să nu fac public faptul că eram în divorț. Relația cu Cristina…” Totul despre revenirea în trust, la Antena Stars / EXCLUSIV

Citește și: Prinţesa Sofia a Suediei e însărcinată a patra oară! În prima fotografie cu burtica de gravidă a apărut alături de soțul ei, Prinţul Carl Philip și cei trei copii

Ce tradiție a respectat Nadia Comăneci la nuntă

Nadia Comăneci și Bart s-au căsătorit pe 27 aprilie 1996 și au fost conduși la altar de Adrian Năstase și soția lui, Dana.

„Am locuit cu toţii timp de o săptămână la Hotel Lido, rebotezat Hotel Nadia, deoarece îl ocupaserăm în întregime. Cununia în sine a fost ieşită din comun. O veche tradiţie populară spune că mirele sau mireasa se pot călca pe picior şi cine va călca va decide în casă. Eu l-am tot călcat pe picior şi, când am făcut-o pentru prima data, m-a întrebat ce se întâmplase. E prea târziu, i-am şoptit în glumă, de acum o să am ultimul cuvânt’, povestea Nadia Comăneci în cartea ei, Scrisori către o tânără gimnastă’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton