Cum arată Natalia Guberna la 66 de ani. A venit la un eveniment îmbrăcată într-o rochie superbă, a cântat, a dansat și a făcut show pe scenă ca-n tinerețe / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum arată Natalia Guberna la 66 de ani! Artista, care era numită stăpâna șlagărelor în anii 80, a participat la un eveniment de tip gală, în București, demomstrând că încă iubește enor, scena. La final, Natalia Guberna a cântat două melodii și le-a provocat să cânte cu ea și pe alte vedete, din domenii total diferite: Iuliana Marciuc, Sonia Trifan, Cătălina Gheorghe și Medana Oprea, pe care le-a scos la dans.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cum arată Natalia Guberna la 66 de ani! Îmbrăcată elegant, ba chiar îndrăzneț, am putea spune că anii nu au trecut deloc peste Natalia Guberna, una dintre cele mai apreciate soliste ale anilor 80, când i se și spunea, de altfel, regina șlagărelor. Prezență rară la evenimente mondene, Natalia Guberna a primit un premiu pentru întreaga carieră, iar la final, a și interpretat două melodii care făceau furori în urmă cu 40 de ani.

120068481_3464334920290734_5485229650766818896_n-1120068481_3464334920290734_5485229650766818896_n-1

Citește și: De ce nu s-a măritat Natalia Guberna până la 66 de ani și de ce nu are copii: „Îți dorești și îți tot dorești asta până obosești. Probabil că…”

Citește și: Experiență paranormală trăită de Natalia Guberna, când a fost la un pas de moarte: „Simțeam acel aer rece înfricoșător”

Citește și: David Popovici și sacrificiile unui campion olimpic. Cum decurg antrenamentele și care e partea grea a înotului de performanță: „Imediat după ce intru în apă, înțeleg de ce trec prin această bătaie de cap în fiecare zi'

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Anca Dumitra și Manfred Spendier, la 10 ani de când el o văzuse în Las Fierbinți: „A fost așa un pic mai stingher, dar…”. Cum se înțelege actrița cu socrii, care locuiesc în Austria / EXCLUSIV

Cum arată Natalia Guberna la 66 de ani! La ce eveniment și-a făcut apariția artista care era numită stăpâna șlagărelor în anii 80

Celebra artistă a fost prezentă sâmbătă seară la Niko Palace, unde a primit un premiu la evenimentul Elite Hub Awards, un brand creat de Cătălina Gheorghe pentru a ajuta antreprenorii români să exceleze. Zâmbitoare și elegantă, ca de obicei, a atras toate privirile și acum, la 66 de ani. Ce e drept, arată cu cel puțin zece mai tânără. Dar cu siguranță că asta este meritul în primul rând al stârii sale interioare, Natalia Guberna reușind să împrăștie optimism, oriunde își face apariția.

La gală, alături de Natalia Guberna, au mai fost prezente numeroase personalități, care au fost distinse cu premii pentru realizările lor.

Printre ei s-au numărat: Iuliana Marciuc, Sonia Trifan, Ovidiu Lipan Țăndărică, Radu Groza, surorile Galeriu, Beatrice Cioacă și Ruxandra Galeriu, Medana și Alin Oprea, Lorraine și Marian Baicu, Marius Gălan, Gabriella Nastas, Kamara Ghedi, care a venit și cu Leon. De altfel, artistul a stat la aceeași masă cu iubita lui și cu Leon, care a stat foarte cuminte.

Să nu credeți că Natalia Guberba a venit doar pentru premiu. A și cântat, la finalul evenimentului, două piese din multitudinea de șlagăre care au consacrat-o. 'Haideți, fetelor! Cântați cu mine', a spus Natalia Guberna și a scos la dans câteva dintre invitate.

De ce nu s-a măritat Natalia Guberna până la 66 de ani și de ce nu are copii

Vocea ei superbă, dublată de o frumusețe pe măsură, i-a adus Nataliei Guberna celebritatea în anii 1980, însă artista nu a avut același noroc și pe plan sentimental. Deși a avut relații de durată, aceasta nu a ajuns niciodată în fața altarului, cu toate că și-a dorit să-și întemeieze o familie.

„Îți dorești și îți tot dorești asta până obosești. (…) Probabil că nu mi-am dorit prea mult acest lucru. Am și o personalitate puternică și mai am un defect sau o calitate, nici nu știu cum să-i zic: sunt foarte sinceră. Spun lucrurilor pe nume, ceea ce deranjează. Cu siguranță nu este bine, pentru că uneori nu realizez că nu este momentul să fac asta', mărturisea artista pentru Cancan.

Cu toate că și-a dorit copii, artista nu a dorit să fie o mamă singură și a exclus inclusiv posibilitatea adopției, considerând că un copil are nevoie de doi părinți.

'Nu m-am gândit să adopt un copil pentru că nu am avut posibilitatea să-l cresc singură. Oricum, am considerat că un copil trebuie să crească într-o familie', a mai spus ea pentru sursa citată.

Natalia Guberna nu a locuit niciodată cu un bărbat

Natalia Guberna mărturisea, cu ceva timp în urmă, că ar accepta o relație, însă nu cu oricine. Ci cu un bărbat care știe să o respecte și să o sprijine în tot ce face. Cântăreața a dezvăluit și motivele pnetru care nu a locuit cu un bărbat, chiar dacă a avut o relație de durată.

'Am avut o legătură de șapte ani, dar nu am locuit niciodată cu un bărbat. Sunt obișnuită așa. M-am gândit că poate sunt eu de vină. Mie îmi place scena, sunt artistă, sunt și un pic aeriană, nu pot să stau la cratiță să gătesc.

Mi-ar plăcea un bărbat care să mă admire și să mă încurajeze în ceea ce fac, să mă facă să mă simt foarte bine, să fac o mâncare și să spună ce bună e mâncarea, să ne plimbăm.

Când ai însă o vârstă înaintată, ce să îi suporți unui bărbat? Să-l iei, că ce, să auzi că îl doare capul? Asta îți trebuie, după ce o viață n-ai avut grija nimănui? Dacă-ți place îți place, punct. Și dacă nu merge o relație renunți, dacă nici el nu se simte bine. Iubirea moare, la un moment dat, în sensul de a-l vedea numai pe el. Nu merg însă pe a spune că nu aș accepta pe nimeni, a declarat artista pentru ego.ro, în urmă cu ceva vreme.

Foto: Facebook, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton