Cum arată Nicole Cherry cu părul blond și tuns bob lung: ”Ești superbă! Te prinde foarte bine și...”. Artista este schimbată radical

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Nicole Cherry cu părul blond și tuns bob lung. Artista este schimbată radical. Nicole Cherry nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută drept una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. Se bucură de un succes colosal pe plan profesional, dar nu numai, fiindcă și pe plan personal totul este la superlativ. Frumoasa cântăreață își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei, iar recent i-a luat prin surprindere cu o schimbare de look neașteptată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry este cu adevărat o femeie împlinită din numeroase puncte de vedere. Are o carieră de mare succes, dar și o familie frumoasă, pe care și-a întemeiat-o alături de soțul ei, Florin Popa. Mai mult decât atât, în 2022 a devenit mamă pentru prima dată, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical. Chiar dacă prioritar este rolul de mamă, aceasta nu și-a lăsat nici cariera în urmă.

cherry8-1cherry8-1

Citește și: Cine este Nicole Cherry. A devenit mamă la 22 de ani și e căsătorită

Citește și: Cum se descurcă Nicole Cherry în rolul de mamă și ce își dorește pentru fiica ei, Anastasia: „Niciodată nu am fost de acord cu părinții care…'

Citește și: Cătălin Bordea, consolat de Andreea Antonescu după divorțul de Livia: 'Am ales să îți fiu alături tocmai datorită chimiei care…'

Citește și: Tragedia din 2 Mai, înregistrată de camera GoPro a lui Sebi, studentul ucis de Vlad Pascu: „Ai grijă, ai grijă! Băi, nu-mi vine să cred …! Nu, nu, nu!”

Cum arată Nicole Cherry cu părul blond și tuns bob lung

Nicole Cherry a scos recent o piesă nouă cu care i-a impresionat pe fanii, iar mai apoi, la doar câteva ore distanță, artista a publicat o fotografie care a luat pe toată lumea prin surprindere. Mai concret, după ce în anul 2022 a renunțat la părul lung și a încercat un nou stil, fiind tunsă scurt și cu un șaten închis, acum a apărut pe Internet blondă și cu o tunsoare în stilul bob lung.

Ei bine, nu! Momentan această schimbare de look nu este una adevărată, ci doar o poză editată într-o aplicație sau o perucă, însă cert este că o prinde foarte bine. Artista a fost impresionată de cât de bine îi stă așa că a publicat imaginea și a cerut părerea fanilor.

'Cred că îmi place! Da sau nu?', a spus Nicole Cherry, așteptând părerea fanilor în comentarii.

Cum au reacționat fanii atunci când au văzut schimbarea de look a artistei

Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat la postarea artistei, și au venit cu numeroase comentarii frumoase și pline de entuziasm. Majoritatea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare au avut numai cuvinte de laudă și pozitive pentru ea, îndemnând-o chiar să își facă această schimbare de look care o prinde foarte bine.

Frumoasă oricum! / Superbă! / Te prinde bine … ești tânăra și poți încerca culori deschise… ai timp de brunet toată viața mai încolo! / Cred ca o schimbare de look ti-ar prinde bine. E perfect asa parerea mea si daca tie iti place nu mai conteaza parerea lumii! / Te aranjează foarte bine acest blond! / Ești superbă, superbă, superbă! / Îți stă super frumos! / Ești cea mai tare! / Wow, foarte tare!', sunt doar câteva dintre comentariile fanilor artistei.

Nicole Cherry a devenit mamă cu câteva zile înainte de a împlini 23 de ani

Nicole Cherry este o artistă extrem de cunoscută, care a cucerit fanii prin piesele sale, însă pe lângă cariera de succes pe care și-a format-o, are și o familie demnă de invidiat. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin Popa, soțul ei, cu care are și o fetiță, pe micuța Anastasia. Cei doi părinți radiază de fericire în preajma fiicei sale și sunt mai împliniți ca niciodată.

„Eu mi-am programat copilul. Voiam foarte tare să fie în zodia Săgetător. Dar nu aveam pretenții ce să fie. Când am aflat că e fetiță, am fost super emoționată, a fost un șoc. Calculele băbești îmi arătau că o să am băiat', a povestit Nicole Cherry înainte de a naște.

Chiar dacă ea și-a programat conceperea copilului și naștere, mulți dintre cei care o urmăresc au avut cuvinte de critică la adresa ei, asta fiindcă au considerat-o mult prea tânără pentru acest pas.

Am primit hate în social media, întrucât oamenii au considerat că eu sunt un copil la 23 de ani și n-am voie să fiu mamă la această vârstă. Sunt femeie, nu sunt copil cu copil, iar 2022 m-a maturizat enorm. A fost un an în care nu am mai avut voie să fiu copil. Eu cred că o mamă, abia după ce dă naștere și trăiește câteva experiențe cu copilul ei, abia atunci dobândește câteva frici. Eu înainte nu gândeam atâtea lucruri.‘, a povestit Nicole Cherry în podcastul lui Mihai Morar.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton