Cum arată noua iubită a lui Victor Slav. Detaliul incredibil observat de fani în fotografia postată de el

 Laciu Andreea
.

Victor Slav și-a prezentat, în sfârșit, noua iubită. După o căsnicie cu bucluc, alături de faimoasa Bianca Drăgușanu, fostul prezentator de la Meteo a ales discreția. Acum însă, se pare că lucrurile devin tot mai serioase între Victor și noua parteneră de viață. A decis să facă publică prima imagine în care apar împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Și mesajul este unul cât se poate de sugestiv. „Pentru 2021, Bonnie și Clyde în acțiune', a scris Victor Slav, alături de imaginea în care apare alături de blonda care i-a furat inima. Un detaliu însă le-a atras atenția fanilor în scurt timp. Și nu, nu este vorba despre frumusețea ei, ci despre asemănarea izbitoare cu… Bianca Drăgușanu!

Urmăritorii fostei vedete ProTV au remarcat că cele două iubite ale lui Slav seamănă incredibil de mult. Acest lucru a fost menționat și în comentariile primite pentru postare: „Tot pe stilul…', „Tu sigur ai un tip de femeie', sunt unele dintre reacții, conform wowbiz.ro.

masina-victor-slavmasina-victor-slav

Noua iubită a lui Victor Slav seamănă leit cu Bianca Drăgușanu

Deși au avut o relație tumultuoasă, reluată după divorț, Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au despărțit, în cele din urmă. Au rămas buni prieteni, având grijă ca fetița lor să se simtă iubită. „Sofia gestionează bine situația, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării', declara Victor Slav anul trecut, conform antenastars.ro.

Citește si: Cum i-a explicat Victor Slav fiicei sale că el și Bianca Drăgușanu sunt divorțați: „De trei zile, Sofia e la mine”. Ce spune despre noua lui iubită

Citește și: Cum a reacționat Andra Volos de la Puterea Dragostei după ce Bogdan Mocanu s-a afișat cu noua iubită

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima apariție TV după ce Alex Bodi a fost arestat: „Facem sărbătorile de iarnă în Dubai”. Ce a declarat despre Victor Slav

Citește și: Reacția Mădălinei Ghenea după ce iubitul ei cu 12 ani mai mic, Nicolo Zaniolo, a anunțat că va fi tată: „Vă spun adevărul!”

Se pare totuși că fostul prezentator TV are un tipar. Preferă blondele cu forme, dar și cu intervenții estetice. De altfel, cealaltă relație mediatizată în presă a fost cu Anda Adam, recunoscută fix pentru aceste trăsături fizice. Cu siguranță însă că a contat și modul în care noua iubită se înțelege cu fiica lui.

„Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzică, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei.

Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă', a povestit Victor Slav, despre fetița lui, în trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton