Cum arăta o zi din viața lui Emil Mitrache, alias Americanu, când filma pentru serialul La Bloc: ”Nu ai timp să te distrezi, glume și chestii. Ceea ce nu știe publicul este că...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arăta o zi din viața lui Emil Mitrache, alias Americanu, când filma pentru serialul „La Bloc„. Nu mai este un secret pentru nimeni cine este Emil Mitrache. Este cunoscut de toată lumea ca fiind actorul care a dat viață personajului spumos „Americanu„ din serialul românesc „La Bloc„, care a făcut ravagii la începutul anilor 2000.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Succesul a fost de partea lui ani și ani de zile, iar fanii nu l-au uitat nici acum. Fără doar și poate, era un actor invidiat de mulți pentru succesul colosal pe care-l avea pe atunci, însă puțini știu cum arăta, de fapt, o zi de filmări pentru el sau ce suma încasa pentru rolul său.

images-76images-76

Citește și: Din ce câștigă bani Emil Mitrache, alias Americanu din La Bloc: „Chiar încep să se vadă rezultatele muncii'

Citește și: Tily Niculae și Emil Mitrache din serialul La Bloc revin cu un nou proiect: „E ceva super emoționant. Îi mulțumesc Americanului…”

Citește și: Sorana Darclee e în doliu: „Mi-am înmormântat mama, iar după am mers la repetiții”

Citește și: Bianca Drăgușanu a împlinit 42 de ani! Mesajul emoționant transmis de sora ei, Oana: „Poate că sunt sute de milioane de surori în lume, dar pentru mine ești cea mai bună”

Cum arăta o zi din viața lui Emil Mitrache, alias Americanu, când filma pentru serialul „La Bloc„

Emil Mitrache a dezvăluit recent că deși mulți credeau meseria lui una ușoară, adevărul era cu totul și cu totul altul. Americanu a dezvăluit că atât el, cât și colegii săi de breaslă, lucrau mai bine de 12 ore pe zi pentru a filma pentru cel mai râvnit serial românesc de pe atunci, și anume 'La Bloc'. Asta nu este tot! Nici de glume și distracție nu aveau timp, ci tot timpul învățau replicile pentru noul episod.

Ceea ce nu știe publicul este că filmam atunci de dimineață până seară, de la ora 09.00 până la 23. Am stat și până la 01.00 noaptea în Buftea. De la Buftea să pleci acasă la ora aia și la 08.00 să intri iar. Deci, era o atmosferă distinsă, dar nu prea ai timp să te distrezi, glume și chestii.Noi atunci învățam textul și mai apoi mergeam repede să filmăm. Când veneam înapoi, pe drumul spre cabină, treceam la următoarea scenă. Să vii de la 09.00 să începi, să ai prima și ultima scenă pe la 22.00-23.00 e ceva', a declarat Emil Mitrache, la emisiunea Star Matinal.

De ce nu a mai continuat serialul

Serialul „La Bloc' s-a bucurat de un adevărat succes, însă cu toate acestea nu a mai continuat. Mulți fani au crezut că este vorba doar de o pauză, mai ales că era un serial foarte iubit, însă nu a fost deloc așa. Totuși, după 7 ani de pauză, actorii s-au mai întâlnit pentru un episod special, însă fără a continua serialul, de fapt, spre dezamăgirea telespectatorilor.

Ni s-a întâmplat asta, în 2013, după șapte ani de pauză am fost solicitați să facem un episod special de 1 Decembrie. După șapte ani, toți am rămas wow, era un episod special de o oră și jumătate', a mai spus actorul.

Câți bani câștiga Emil Mitrache, alias Americanu, pe un episod în serialul La Bloc

Actorul Emil Mitrache, nu s-a sfiit și a declarat și faptul că nu a fost chiar mulțumit de salariul pe care-l primea pe atunci când filma și juca în serialul ‘La Bloc’, deși toată lumea il adora. Americanu’ lua 250 de dolari pe un singur episod, și zilnic filma pentru două, ceea ce înseamnă că ajungea și la 500 de dolari în 12 ore de muncă, însă chiar și așa nu considera că este suficient pentru succesul de care se bucura serialul.

‘Nu prea ne plăteau bine, era decent la cât munceam. Noi începeam la ora 9 dimineața în fiecare zi și terminam la 21:00, dar noi băgam până la 23-00, chiar 01:00 noaptea și după ne duceam acasă și la 9 dimineața să fim înapoi, trei luni zi de zi.

Cam 250 de dolari la cursul ProTV, nu la cursul BNR, adică, puțin mai jos. Erau 250 de dolari pe episod, noi făceam 2 episoade pe zi și erau difuzate 4 pe săptămână.’, a declarat actorul Emil Mitrache în podcastul Acasă la Măruță.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton