Cum arată Oana Lis în costum de baie, la 44 de ani: "Știți care este scretul acestui trup minunat?!"

 Raiciu Adriana
.

Cum arată Oana Lis în costum de baie, la 44 de ani. Oana Lis a surprins pe toată lumea cu ultima sa apariție. Mai exact, pe contul său de socializare, vedeta s-a postat în costum de baie, la piscină, iar fanii au fost surprinși să o vadă într-o așa ipostază. Iată și ce mesaj a scris soția lui Viorel Lis!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Lis, în vârstă de 44 de ani, a devenit populară în urma participării sale în emisiuni de televiziune, precum „Ferma Vedetelor” și „Te vreau lângă mine”. A fost remarcată pentru personalitatea sa vivace și pentru abilitatea de a atrage atenția publicului. De asemenea, este căsătorită cu Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului.

152013695_10220383539804868_808926137692607107_n152013695_10220383539804868_808926137692607107_n

Partenera lui Viorel Lis are o comunitate impresionantă de oameni pe rețelele sociale. Acolo, aceasta își ține urmăritorii cu ultimele noutăți din viața sa. Recent, Oana Lis a postat o fotografie de la piscină, în costum de baie, iar fanii nu au putut să nu observe cât de bine arată aceasta!

Citește și: „A fost ceva cumplit”. Oana Lis a chemat pompierii pentru a-și ridica soțul căzut la pământ. Vecinii i-au întors spatele

Citește și: Oana Lis susține că soțul ei e victima discriminării, din cauza vârstei. Prin ce experiență dureroasă a trecut: „Nu le convenea să stea după unul bătrân…'

Citește și: „Medicii mi-au zis că, dacă mai stăteam 6 luni…' Adrian Nartea a avut și probleme financiare când a fost diagnosticat cu tumoră intra-craniană

Citește și: Cum a reacționat Răzvan Fodor când soția lui, Irina Fodor, s-a întors de la America Express: „Cel mai fericit bărbat sunt'

Cum arată Oana Lis în costum de baie, la 44 de ani

Oana Lis este extrem de activă pe rețelele sociale și are o legătură strânsă cu fanii ei. Recent, pe contul său de Instagram, soția lui Viorel Lis a postat o fotografie de la piscină, într-un costum de baie extrem de sexy. Aceasta a optat pentru unul dintr-o singură piesă, roz, care îi pune formele în valoare.

Ba chiar mai mult, a făcut și o glumă despre silueta sa, care este rezultatul consumului de mici. „Știți care e secretul acestui trup minunat? Micii!', a scris Oana Lis, în dreptul fotografiei.

Cum a început relația dintre Oana și Viorel Lis

Oana și Viorel Lis sunt împreună de 25 de ani, chiar dacă nimeni nu a crezut în relația lor atunci când a început, mai ales că între ei este o diferență de vârstă de 35 de ani. Oana avea doar 18 ani atunci când l-a cunoscut pe Viorel Lis, iar fostul primar al Capitalei, 53.

‘Parcă a fost ieri, nu știu, sincer dacă vreodată aș rămâne singură nu știu cu ce m-ar mai putea impresiona un bărbat. Am avut o relație ca în filme, el a fost primul bărbat care mi-a oferit o orhidee. Nu văzusem în viața mea o orhidee, mă scotea la cele mai frumoase restaurante. (…)Am fost plecată cu el în Italia și n-am spus nimănui acasă. Am lăsat un bilet și am zis că am plecat cu Primăria în delegație. Mătușa mea și bunica mea au citit în ziare. (…) Era într-adevăr diferența de vârstă, nu știam dacă relația o să reziste’, a spus Oana Lis.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton