Cum arată Oana Mizil după ce a slăbit și a început să facă mult sport: „Ieri am mâncat creveți cu orez brun plus salată. În rest nimic altceva"

 Tudorache Simona
.

Oana Mizil s-a reinventat după despărțirea de Marian Vanghelie. Vedeta arată spectaculos după ce a slăbit, în urmă cu câteva luni, 24 de kilograme. Acum, Oana Mizil se menține în formă cu o alimentație sănătoasă și mult sport. Femeia de afaceri face pilates, kickboxing, dar obișnuiește să și alerge prin Herăstrău.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Mizil are o relație armonioasă și cu fostul ei partener de viață. De dragul fiicei lor, acum în vârstă de nouă ani, cei doi se întâlnesc periodic. Ba mai mult, uneori petrec și sărbătorile împreună.

oana-mizil-55oana-mizil-55

Cum arată Oana Mizil de când face mult sport

Oana Mizil are un corp frumoa conturat de când s-a împrietenit cu sportul și respectă o dietă sănătoasă de viață. „Fac sport de șase ori pe săptămână, iar antrenamentul ține câte o oră, o oră și jumătate. Până acum făceam doar de patru ori pe săptămână, dar acum fac în fiecare zi, cu excepția zilei de duminică. Fac tot felul de antrenamente, de la pilates, pentru postura corpului, până la cele de kickboxing.

Săptămâna trecută am fost în parcul Herăstrău și am alergat de două ori. Nu am slăbit în kilograme, se vede în centimetri, plus că mă simt eu foarte bine după ce fac mișcare. Însă, pe lângă mișcare sunt foarte atentă și la alimentație. De exemplu ieri am mâncat creveți cu orez brun plus salată. În rest nimic altceva. Am grijă la ce mănânc', a spus Oana Mizil pentru Click!

Citește și: Însărcinată a doua oară, Daniela Crudu a fost internată în spital două săptămâni cu fiica cea mică: „A fost foarte greu, de atunci am prins frică”

Citește și: Câți bani a strâns Irinel Columbeanu la nunta cu Monica Gabor și ce a făcut cu darul de nuntă: „Am fost la Constanța și…” / E vorba de sute de mii de euro

Citește și: Kate Middleton și-a donat părul pentru bolnavii de cancer, în trecut: „Este o surpriză completă”

Citește și: Octavian Ene și-a dat demisia de la teatrul unde iubita lui, Daniela Nane, este director artistic: „Au fost 5 ani frumoși, în care am…”/ Motivul pentru care a luat decizia 

Citește și: Cum se înțelege Alin Oprea cu fata și băiatul soției sale, Medana: „Cel mai mare regret al meu e faptul că nu este ea mama copiilor mei. M-au acceptat, ne-a lăsat cu gura căscată…' / EXCLUSIV

Oana Mizil, despre fiica ei, Maria: Merge la școală, învață, face și ea sport. Nu am treabă cu ea

Vedeta este foarte mândră de evoluția fiicei ei, care la nouă ani este foarte bine organizată și învață foarte bine. „Maria este și ea bine. Merge la școală, învață, face și ea sport. Nu am treabă cu ea, este foarte ordonată și disciplinată cu viața sa. Acum ne pregătim să mergem la munte, pentru că pe 2 aprilie o să aibă și ea liber', a mai spus Oana Mizil.

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit în urmă cu aproape doi ani. Cei doi au trecut prin multe în cei 11 ani de relație, dar s-au susținut necondiționat.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton