Cum arată Oana Sîrbu nemachiată, la 55 de ani. Imaginea care i-a surprins pe fani

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată Oana Sîrbu nemachiată, la 55 de ani. Oana Sîrbu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, fiind apreciată de public, încă de la începutul carierei, când a apărut în filmul Liceenii. Oana Sârbu a împlinit vârsta de 55 de ani, pe 13 mai, însă, pentru vedetă, timpul pare că a stat în loc. Oana Sârbu este apreciată pentru look-ul ei natural, așa că și-a surprins fanii cu o fotografie în care este nemachiată. În imagine se poate vedea cât de radios și tânăr este chipul Oanei Sârbu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum arată Oana Sîrbu nemachiată, la 55 de ani. Oana Sârbu a fost dintotdeauna adorată de publicul român, de-a lungul unei cariere de peste 30 de ani. La data de 13 mai, actrița și cântăreața a împlinit frumoasa vârstă de 55 de ani, zi pe care a început-o cu o plimbare prin parc, în atmosfera înmiresmată de primăvară. Oana Sârbu și-a surprins fanii cu o fotografie, în care nu poartă niciun strop de machiaj, și în care se poate observa cât de bine arată tenul ei. Artista a primit o mulțime de aprecieri din partea fanilor, care au felicitat-o că nu a cedat presiunii intervențiilor estetice.

screenshot-2023-05-26-152640screenshot-2023-05-26-152640

Cum arată Oana Sîrbu nemachiată, la 55 de ani

Oana Sârbu a împlinit 55 de ani și, în ciuda trecerii timpului, vedeta arată radioasă și într-o formă minunată. Îndrăgita actriță din filmul „Liceenii” s-a pozat chiar de ziua ei de naștere, în timpul unei plimbări relaxante prin parc. Oana Sârbu nu avea niciun strop de machiaj pe față și purta o pereche de ochelari la ochi. Fanii au fost încântați să vadă că artista se menține atât de bine. În fotografia postată de Oana Sârbu, se poate observa că tenul ei arată impecabil, iar zâmbetul ei subtil îi conferă aceeași alură fresh, ca la 20 de ani.

Oana Sârbu nu a renunțat la iubire

Oana Sârbu încă mai crede în iubire, dar preferă să se concentreze pe lucrurile care îi umplu sufletul cu cea mai multă bucurie cum sunt muzica, natura și tot ceea ce ține de frumos.

Nu știu, prietenia e un lucru rar. Nu sunt un om foarte social. Mie-mi place solitudinea. Prefer natura, muzica, animalele, oamenilor. Așa am fost de mică. Mai retrasă. Asta s-a accentuat odată cu apariția spectacolelor și a puhoiului de lume care venea la spectacole buluc.

Mi-a plăcut să mă refac în intimitate iar acum o prefer oricăror altor întâlniri. Omul, capabil de atâtea descoperiri importante, mi se pare adesea capabil de cele mai urâte lucruri, de la bârfă și meschinărie, la cele mai cumplite atrocități.

Citește și: Cine sunt nașii Ginei Pistol și ai lui Smiley. Nu sunt aceiași de la botezul fiicei lor

Citește și: Bella Santiago și Ionuț Grigore s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia religioasă, cu rochia de mireasă spectaculoasă

Citește și: Ultimul interviu al Tinei Turner înainte să moară: „Am luptat atât de mult la viața mea…”

Citește și: De ce s-a certat Ramona Păuleanu cu o casieriță, în supermarket: „Am fost șocată de dialog, nesimțire, atitudine…”

Dragostea, iubirea, de fapt, e cel mai complex sentiment. Și cel mai personal în sensul că fiecare îl descoperă și dezvăluie în chip diferit. Nu m-aș mai recăsători. S-a întâmplat, oricum, demult…

Mie-mi plac poveștile de iubire cu dor și așteptare, în sensul de surprindere, ceea ce în cupluri maritale nu se-ntâmplă. Noțiunea de „cuplu’ piere încet-încet sau brutal, mai ales în ultimii ani, „grație’ tehnologiei și expunerilor vieții private, intime, peste tot în zona TV-urilor și a internetului. Nemaiexistând intimitate, piere tot ce ține de profunzime sentimentală, așteptare, liniște, respect, îngăduință. Unde se mai regăsesc toate astea, în graba pe care o trăim cu bună-știință? Dacă iubesc? Enorm!’, a declarat Oana Sârbu pentru ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton