Cum arată și cu ce se ocupă mama lui Ionuț Ciocia, Brânzoi din Las Fierbinți. Pentru ce și-a economisit pensia, la 78 de ani

 Miniosu Alexandra
.

Ionuț Ciocia este cunoscut în toată țara, mai ales pentru rolul lui Brânzoi din serialul Las Fierbinți, dar puțini știu cine este mama lui. Actorul de la PRO TV a fost invitat într-o emisiune TV alături de familia lui, fanii având astfel ocazia să afle cum arată și cu ce se ocupă cea care i-a dat naștere. La 78 de ani, Filofteia Ciocia e o fire foarte activă. Aceasta și-a economisit pensia, fără știrea celorlalți, pentru a-și îndeplini un mare vis. Iată despre ce e vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Deși are admiratori atât în țară, cât și peste hotare, nu multă lume știe cum arată mama lui Ionuț Ciocia, alias Brânzoi din Las Fierbinți. Artistul provine dintr-o familie de artiști, cu care se poate mândri oriunde în lume. La 78 de ani, cea care i-a dat naștere continuă să-l uimească pe zi ce trece cu abilitățile sale deosebite, femeia fiind o fire foarte activă.

mama-branzoi-las-fierbinti-5mama-branzoi-las-fierbinti-5

Ionuț Ciocia are cu ce să se laude! Brânzoi din Las Fierbinți, cum e cunoscut mai degrabă publicului larg, are o mamă minunată și două surori cu care seamănă foarte mult. De curând, cei patru au fost invitați împreună în emisiunea lui Cătălin Măruță, prilej cu care telespectatorii au aflat detalii neștiute despre ei.

Citește și: Ionuț Ciocia, Brânzoi din Las Fierbinți, a fost la un pas de moarte, acum 12 ani:”Am stat în spital două luni”

Citește și: Cine este soția lui Ionuț Ciocia, alias Brânzoi din Las Fierbinți.Au împreună doi copii

Citește și: Cine este Andreea Catrina de la Mireasa, sezonul 5.Locuiește cu părinții

Citește și: Teo Trandafir, în scandal cu cei care îi fură imaginea pe Internet:„Nu vă lăsați pacăliți'

Cum arată și cu ce se ocupă mama lui Ionuț Ciocia, Brânzoi din Las Fierbinți, la 78 de ani

Mama lui Ionuț Ciocia se numește Filofteia și are 78 de ani. Aceasta se ocupă de treburile casnice, dar își face timp și pentru pasiunile ei. Femeia e o adevărată artistă. A scris o carte de poezii, dar și pictează. Aceasta reușește să facă tablouri superbe chiar și într-o singură seară.

Ionuț Ciocia, alias Brânzoi din Las Fierbinți, a fost întotdeauna discret în privința familiei sale. Asta nu înseamnă că nu se mândrește cu rudele lui dragi. Actorul s-a declarat uluit de talentul mamei lui.

„Pictează din instinct, ca să vezi de unde talentul a sărit. De pictat, pictează, de scris poezie scrie, o dau la balet. Sărmana de ea are proteze la toți genunchii', a spus, în glumă, Ionuț Ciocia în emisiunea „La Măruță'.

Mama lui Ionuț Ciocia e pasionată de pictură și literatură

În cadrul emisiunii găzduite de Cătălin Măruță, mama actorului din Las Fierbinți a povestit că și-a descoperit pasiunea pentru pictură încă de când era mică. A început, însă, să facă mai des asta de acum câțiva ani.

„Îmi plăcea de mică, dar acuma…mai profesionist de vreo 10 ani', a povestit mama lui Brânzoi din Las Fierbinți.

Mama lui Ionuț Ciocia nu e pasionată doar de artele plastice. Aceasta iubește foarte mult și literatura. Drept dovadă, în urmă cu ceva timp, ea a scris o carte de poezii religioase, lucru pe care l-a ținut secret față de toată lumea, până ce colecția a fost lansată.

Pentru ce și-a economisit pensia

Filofteia Ciocia și-a economisit pensia vreme de mai multe luni pentru a putea edita și tipări cartea. Aceasta e intitulată „Primește înălțimea ca să primești fericirea'.

„Este o carte mai mult cu poezii religioase. Dar nici n-am spus copiilor, nici corector nu am avut la carte. Am vrut să le fac o surpriză. Am sunat o editură, la Ploiești.

Titlul cărții nu-l știam și mă chinuiam. Mă gândeam să fac o sinteză dintr-o poezie sau să pun o frază.', a continuat Filofteia Ciocia.

Filofteia Ciocia și-a publicat cartea anul trecut, în 2021. Volumul de versuri a fost tipărit în 500 de exemplare. Aceasta a decis să ofere lucrarea drept cadou prietenilor și apropiaților ei.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton