Cum arată Orlando Andreas, fiul lui Orlando Zaharia de la Chefi la Cuțite. Are 18 ani și este pasionat de gastronomie și fotbal

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Orlando Andreas, fiul lui Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite. Chef Orlando Zaharia are o experiență de aproape 30 de ani în bucătărie, iar acum fanii îl pot vedea pe micile ecrane la show-ul culinar 'Chefi la cuțite'. Ei bine, deși se cunosc multe detalii despre activitatea lui profesională, puțini sunt cei care știu că are un fiu de 18 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Chef Orlando Zaharia nu se bucură de un mare succes doar pe plan profesional, ci are parte și de o familie foarte frumoasă, pe care și-a întemeiat-o alături de soția lui, Mădălina, care-l susține la orice pas în meseria pe care o are, dar nu numai. Din rodul poveștii lor de dragoste a rezultat și un fiu, Orlando Andreas, care acum are 18 ani și calcă pe urmele tatălui său!

whatsapp-image-2024-03-27-at-12.31.58-1whatsapp-image-2024-03-27-at-12.31.58-1

Citește și: Cine este Chef Orlando Zaharia, noul jurat de la Chefi la cuțite. A lucrat ca bucătar pentru Președinția României

Citește și: Cum și-a descoperit Chef Orlando Zaharia, juratul Chefi la Cuțite, pasiunea pentru gătit, pe când era copil: „Făceam clătite pentru toți copiii de pe scara blocului”

Citește și: Alexandre Eram împlinește 54 de ani! Ce mesaj i-a transmis Andreea Esca și ce surpriză i-au făcut Alexia și Aris Eram: „Te iubesc…”

Citește și: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre studenta ucisă la Timișoara, de tânărul Mirel: 'Știa că el nu este în regulă, dar nu s-a gândit că este atât de nebun încât să o și omoare…” Sfaturile ei pentru femeile cu iubiți geloși / EXCLUSIV

Cum arată Orlando Andreas, fiul lui Orlando Zaharia de la Chefi la Cuțite

Mulți și-au pus întrebări legate de familia lui Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite, astfel că acum a sosit momentul să se afle cine este Orlando Andreas, fiul lui. Tânărul are 18 ani în prezent și calcă pe urmele tatălui său, fiind mare pasionat de domeniul gastronomiei. Chef-ul l-a lăsat să vadă ce înseamnă, de fapt, această meserie, nu doar acasă însă, ci l-a luat cu el în diferite locuri pentru a-l ajuta. Totuși, Orlando Zaharia vrea ca fiul său să se axeze momentan pe studii și nu pe muncă, indiferent de pasiunile pe care le are.

E disperat să vină să lucreze, să stea cu mine, își gătește acasă. Eu l-am luat de câteva ori ca să vadă cum se câștigă banii. I-am dat să curețe, să facă tot felul, nu a comentat și a făcut tot ce i-am cerut. Apoi a văzut la maică-sa cum se face și ușor, ușor a început să termine el câte o mâncare începută de maică-sa sau să-și facă singur.', a declarat Chef Orlando, în urmă cu câțiva ani.

Orlando Andreas este pasionat și de fotbal

Fiul celebrului bucătar nu este pasionat doar de gastronomie, domeniu în care tatăl său activează de mai bine de 30 de ani și se bucură de un mare succes. Orlando Andreas are o mare atracție și pentru fotbal, sport pe care l-a practicat intens în copilărie.

Totuși, deși este talentat și priceput în bucătărie, cât și când vine vorba despre fotbal, Chef Orlando Zaharia își dorește ca fiul său să își continue studiile, tocmai fiindcă știe din propria experiență ce înseamnă să lucrezi de la 15 ani și să nu mai ai timp de învățat.

Chef Orlando Zaharia, un mariaj fericit de mai bine de 20 de ani

Chef Orlando Zaharia are toate motivele să fie fericit, mai ales când vine vorba despre viața personală. Este mândru de fiul său, chiar dacă în ultima vreme nu prea a mai postat poze cu el, majoritatea fiind cu Orlando Andreas încă de când era un adolescent.

Totuși, când vine vorba despre soția lui, Mădălina Zaharia, pozele de cuplu sunt mult mai dese, iar dragoste li se poate vedea cu ochiul liber pe chip. Sunt împreună de mai bine de 20 de ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă celebrul bucătar a încercat să își țină viața personală departe de ochii curioșilor.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton