Cum arată Principesa Elena, după ce a slăbit enorm. Mama Principelui Nicolae al României, apariție surprinzătoare la un eveniment din Marea Britanie

 Dumitrache Laura
.

Principesa Elena, mama lui Nicolae al României a slăbit foarte mult în ultimii ani. Fiica Regelui Mihai a suferit o schimbare uluitoare, aceasta afișând o siluetă de invidiat. Se pare că Principesa Elena a adoptat un stil de viață sănătos, urmând exemplul Majestării Sale Margareta. Iată cum arată Principesa Elena, după ce a slăbit enorm!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Principesa Elena, după ce a slăbit enorm. Cea de-a doua fiică a regretatului Rege Mihai I al României și a Reginei Ana, Principesa Elena arată incredibil de bine. În trecut, mama lui Nicolae al României arăta diferit, dar a decis să-i urmeze exemplul surorii sale, Majestatea Sa Margareta. Principesa Elena a reușit să dea jos multe kilograme.

principesa-elena-vedetaprincipesa-elena-vedeta

Schimbarea Principesei Elena a început în urmă cu câțiva ani, după ce Majestatea Sa Margareta după ce aceasta și-a schimbat stilul de viață. Atunci când au sosit pentru prima dată în România, fiicele Regelui Mihai arătau total diferit decât acum. Anul acesta, Principesa Elena va împlini 73 de ani.

Citește și: Principele Nicolae al României a devenit tată pentru a doua oară. Ce nume va purta fiul său

Citește și:Principele Nicolae și-a recunoscut copilul din afara căsătoriei. Testul de paternitate a ieșit pozitiv

Citește și:Irinel Columbeanu s-a săturat de manechine și caută alt gen de iubită, la 65 de ani: „Nu are trebuie să arate într-un fel anume, ci…”

Citește și:Simina Loica și Alex Zănoagă au divorțat oficial. Ce se întâmplă cu fiul lor: „Nu vom ține cont de…”

Cum arată Principesa Elena, după ce a slăbit enorm

Principesa Elena, cea de-a doua fiică a Regelui Mihai I al României, s-a transformat în ultimii ani. Mama principelui Nicolae a scăpat de multe kilograme, iar acum are o siluetă de invidiat. Principesa Elena s-a născut pe 15 noiembrie 1950, la Lausanne, iar copilăria și-a petrecut-o în Anglia. Recent, a participat la dineul anual al Corpului Consular din Newcastle upon Tyne, Marea Britanie.

Principesa Elena a fost însoțită la dineu de Alexander Nixon, cel de-al doilea soț al său. A purtat o rochie de seară cu tul brodat și mâneci transparente, de culoare albastră, peste care a purtat o panglică oficială a Casei Regale. Nu putem să nu remarcăm silueta de invidiat a Principesei Elena.

Principesa Elena a studiat în Anglia

Regele Mihai I al României și Regina Ana au avut cinci fete. Principesa Margareta, Principesa Elena, Irina Walker, Principesa Sofia și Principesa Maria. Cea de-a doua fiică a celor doi membrii regali a trăit cea mai mare parte a vieții sale la Londra. Principesa Elena și-a păstrat rezidența în Marea Britanie și după ce sora ei, Margareta, s-a mutat definitiv în România. Mama Principelui Nicolae al României vine ocazional în țară și este prezentă la evenimentele sociale.

La vârsta de 20 de ani, Principesa Elena s-a angajat la Academia de Muzică și Artă Dramatică din Londra, iar după doi ani s-a alăturat unei organizații care se ocupa de copiii cu probleme de auz. Principesa Elena a devenit asistenta unui expert în restaurări și a lucrat la muzeul din Hanovra. A revenit în Anglia unde s-a mărat cu Robin Medforth Mills și a avut doi copii, Nicolae și Elisabeta Karina. S-a despărțit de Mills, iar în 1998 s-a recăsătorit cu Alexander Philips Nixon.

Ce relație are fostul principe Nicolae al României cu mama sa, Principesa Elena

Principelui Nicolae i-a fost retras titlul de mai bine de șapte ani. De atunci, relația cu Familia Regală a devenit una rece, iar acesta a recunoscut că nu se înțelege cu Majestatea Sa Margareta. În 2018, după moartea regretatului regelui Mihai, Nicolae declara că nu păstrează legătura cu mama sa.

'Din pacate, relatiile dintre noi nu sunt bune si asta nu este alegerea mea. Ultima data ne-am intalnit la finalul lunii ianuarie, la parastasul de 40 de zile al bunicului meu. Am incercat sa ma port cu respect, dar nu am schimbat niciun cuvant atunci. Nici in prezent nu exista comunicare intre noi, nici cu matusa mea, nici cu mama mea'.

Fostul principe Nicolae al României este căsătorit cu Irina Binder, iar împreună au doi copii. Anul trecut, acesta și-a botezat fiul, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia și poartă numele Regelui Mihai.

Sursa foto: Casa Regală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton