Cum arăta Raluca Arvat la debutul în televiziune și cu ce se ocupă acum. A fost prima femeie care a prezentat un jurnal de știri sportive

 Oana Pantazi
.

Cum arăta Raluca Arvat la debutul în televiziune și cu ce se ocupă acum. Simpatica știristă a intrat în istoria televiziunii ca fiind prima femeie care a prezentat un jurnal de știri sportive la o televiziune. În 2016, a dispărut o vreme din lumina reflectoarelor, după ce a devenit mamă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Timp de 20 de ani, Raluca Arvat a fost la pupitrul știrilor din sport, de la PRO TV, dar în 2016 a decis să plărăsească postul din Pache Protopopescu, după ce a devenit mama unui băiețel. Ulterior, vedeta a revenit la profesia care a consacrat-o, dar a preferat să rămână discretă în privința vieții personale.

20604691_10209559064604597_1208108145310141464_n20604691_10209559064604597_1208108145310141464_n

Cum arăta Raluca Arvat la debutul în televiziune și cu ce se ocupă acum

Atunci când te gândești la Raluca Arvat, îți vine automat, în minte, zâmbetul ei. Un zâmbet fermecător, parcă fără vârstă, ce trece sticla imediat. Așa au cunoscut-o, cu surprindere, și telespectatorii PRO TV, pentru că, până la ea, nicio femeie nu mai prezentase, niciodată, un jurnal de știri sportive.

La început, Raluca a fost reporter la un ziar local și apoi a ajuns în televiziunea PRO Tv – Brașov. corespondențele ei pentru postul din Pache Protopopescu au devenit tot mai dese și, firesc, a urmat mutarea în București. 1 iulie 2000 a fost prima zi de munca la PRO TV, unde a trecut prin toate etapele, de la reporter, prezentator și editor al știrilor sportive. Apoi, datorită capitalului imens de popularitate, care, implicit, i-a adus simpatia publicului, a prezentat și emisiunea Stele verzi. În cele din urmă, tot sportul i-a adus cele mai mari satisfacții profesionale, așa că ulterior a prezentat și o emisiune despre campionatul de schi alpin, apoi Gilette World Sport. În 2016 însă, spre surprinderea tuturor, Raluca a decis să ia o pauză de la televiziune.

Citește și: Adela Popescu revine în televiziune. Ce spune despre proiectele pe care urmează să le aibă: „Mă simt foarte bine în pielea mea și mi se pare că știu foarte bine cine sunt și ce pot să ofer’

Citește și: Cine este Marius Troană, alias Beni, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani și a făcut videochat din cauza lipsurilor materiale

Acum în vârstă de 49 de ani, Raluca Arvat este mama unui puști în vârstă de 9 ani și, de ceva vreme, a revenit în televiziune. Nu s-a întors la postul care a făcut-o celebră, ci a preferat Televiziunea Română, unde acum prezintă știrile pe TVR 2 și este și realizatoare de emisiuni.

„Eu am preferat întotdeauna să am o viață discretă. Eu îmi trăiesc viața pentru mine însămi și pentru cei din familie, fiindcă experiențele și amintirile frumoase sau mai puțin frumoase pe care le adun, în viață, sunt ale mele. Și nu fac paradă cu ele. Nu fac ceva doar ca să am ce povesti sau ca să mă pot lăuda. Poate de asta sunt considerată o persoană retrasă.

Cât despre întrebarea ce am mai făcut în ultimii ani, îți spun atât: TUDOR! Băiețelul meu este cea mai mare împlinire a vieții mele. Și îi dedic toată energia mea și timpul meu liber. De când îl am pe Tudor, am realizat ce e cu adevărat important și ce contează, într-adevăr, în viață. Celelalte sunt întâmplări de zi cu zi„, a mărturisit, cu ceva timp în urmă, vedeta pentru VIVA!

De ce a ales Raluca Arvat să lucreze la TVR și nu a revenit la PRO TV

În 2019, și-a surprins fanii în mod plăcut revenind în televiziune, aceștia felicitând-o în număr mare în social media. Evident, cei mai mulți au fost fost curioși să afle ce a determinat-o să se îndrepte spre TVR după ce, timp de două decenii, a lucrat la PRO TV.

„Cred că, de când eram mică, știam eu că voi ajunge cândva să lucrez la TVR. Îmi plăcea de copil să mă uit la televizor, iar până în 1989 nu a existat decât TVR, așa că imitam și eu ce vedeam pe micul ecran. Și pentru că buletinul meteo era cel mai ușor de înțeles pentru mine, la 5-6 ani, le prezentam starea vremii – inventată, desigur – celor din familie. Și îmi amintesc că toată lumea se distra, că m-au și înregistrat pe casetă audio. Cât despre schimbare, ordinea a fost altfel. Întâi au fost știrile generaliste, apoi știri din sport, și acum din nou știri generaliste.

Pentru că eu am pornit aventura în mass-media la știri generaliste, în 1994, la un ziar din Brașov. Am fost atrasă însă de televiziune, unde am continuat la știri generaliste până în 2000, când mi s-a oferit oportunitatea să devin prima femeie care a prezentat știri din sport la o televiziune comercială. Așa că, după 15 ani în care am prezentat știri din sport, revenirea din 2016 la știri generaliste am simțit-o ca pe o întoarcere în timp, la începuturi”, a dezvăluit ea pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton