Fiul lui Șerban Huidu a împlinit ieri, 23 aprilie, 18 ani. Deși, în general, cârcotașul de la Prima își ține familia departe de lumina reflectoarelor și vorbește rar despre cei dragi, care îi bucură sufletul, acum a făcut o excepție și a arătat cum a evoluat Rareș de-a lungul timpului. Imaginile sunt emoționante.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! MARTIE, GRATIS, AICI!
Cuprins
Șerban Huidu e căsătorit cu Cristina Huidu cu care are doi copii, pe Mircea și pe Rareș. Ei se pregătesc să își continue studiile în străinătate, pentru că sistemul de învățământ pe care l-au urmat în țară le permite asta. În privința domeniului pe care îl vor alege, Șerban Huidu nu știe dacă va fi vorba de televiziune sau de altceva, pentru că nu le dictează drumul.
Cum arată Rareș, fiul lui Șerban Huidu, la 18 ani
Șerban Huidu a marcat majoratul fiului său, Rareș, cu un mesaj special. „Astăzi este despre el. Doar despre el. La mulți ani, Rareș. Happy 18!', a scris Șerban Huidu pe o rețea de socializare
Prezentatorul a avut întâi copiii la o școală de stai, apoi i-a mutat la privat. Acum ei se pregătesc să își continue studiile peste hotare. Șerban Huidu recunoaște că nu și-ar dori să îi vadă vreodată influenceri.
„Nu i-ați văzut pe copiii mei, așa-i? Nici nu o să îi vedeți. Este cea mai de jos treaptă ca un om, cunoscut-necunoscut, să își folosească copiii în a face bani, în a face campanii, pe Facebook, pe Instagram, pe oriunde. Nu o să găsiți niciodată copiii mei făcând astfel de lucruri, de la simple poze, pentru că tu ca părinte nu poți să obții acordul lui, poți doar să îl folosești doar într-un mod sau altul, pentru imagine, pentru bani. Este execrabil că se întâmplă asta. Din păcate, am văzut oameni la care nu mă așteptam folosindu-se de copii', spunea Huidu pentru Viva.
:contrast(8):quality(75)/https://www.viva.ro/wp-content/uploads/2025/04/001-cover-4-135.jpg)
Ce crede Șerban Huidu despre învățământul din România
Șerban Huidu susține că nu există nicio facultate din România în primele 1000 din lume, de aceea, copiii lui vor alege învățământul străin de învățământ.
„Sistemul în care învață a fost făcut tocmai pentru asta, pentru a avea acces în viitor la anumite facultăți care nu sunt în România. Eu am făcut ASE-ul. În schimb, în primele 1000 de facultăți în lume nu există facultate din România. Și mai sunt niște clasamente unde cică ar fi Clujul. Nu, nu există nicio facultate din România în primele 1000.
Și asta se trage din vechime, că nici în perioada mea nu era. Aveam un învățământ liceal foarte bun, fostul învățământ sovietic, dar nicio facultate nu avea standarde unde ar fi trebuit să aibă. Acum nu mai avem nici învățământul liceal bun', mai spune el.