Cum arată Răzvan Popescu, la aproape un an de la operația de micșorare a stomacului. A ajuns la 74 de kilograme: "Sunt în etapa în care..."

 Raiciu Adriana
.

Cum arată Răzvan Popescu, la aproape un an de la operația de micșorare a stomacului. În urmă cu un an, Răzvan Popescu a decis să apeleze la operația de micșorare a stomacului, după ce vreme de 25 de ani s-a luptat cu obezitatea. Acum, prezentatorul a ajuns la greutatea mult dorită și vorbește deschis despre schimbările care s-au produs în viața lui, după această intervenție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În data de 17 iunie 2022, Răzvan Popescu a efectuat o operație de micșorare a stomacului, după ce timp de 25 de ani s-a luptat cu kilogramele în plus. La momentul în care a ajuns pe masa de operație, prezentatorul de radio cântărea 125,7 kg, la o înălțime de 1,79 m. Totuși, după această intervenție, a ajuns la 74 de kilograme, iar în cadrul unui interviu a vorbit deschis despre schimbările prin care a trecut, dar și cum reușește să se mențină în formă acum.

index-5index-5

 „Până la 29 de ani, când mi-am atins recordul de greutate, de 143 kg, am avut numeroase tentative de a slăbi, am ținut numeroase diete. Dieta cu supă de varză, dieta cu varză, dieta cu brânză topită etc. De-abia la 30 de ani am urmat prima dietă asistată. Atunci când am cunoscut-o pe nutriționista care mi-a promis că mă ajută să slăbesc. 

În șase luni, cu dieta și cu sport, am reușit să ajung la 93 kg. Problemele cu greutatea au reapărut după ce n-am mai făcut sport, din cauza unei entorse. Am ajuns la greutatea de 131 kg. Cel mai mult mă îngrășam în weekend, câte trei-patru kilograme, în urma meselor cu prietenii.', povestește Răzvan, potrivit Ciao.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Răzvan Popescu, la 4 luni de la operația de micșorare a stomacului:„Soția lui Dan Negru e dezamăgită că…’

Citește și: Răzvan Popescu de la Radio ZU a slăbit 24 de kg, după operația de micșorare a stomacului:'Senzația de foame nu mai există'

Citește și: DOC a recunoscut că a fost îndrăgostit de Dana Nălbaru: „Avea și are și acum o frumusețe…'

Citește și: Andreea Raicu spune dacă a fost agresată sau nu, de Tudor Chirilă: „A fost o relație tumultuoasă…' / Vedeta a recunoscut că a fost lovită o dată, de alt bărbat

Cum arată Răzvan Popescu, la aproape un an de la operația de micșorare a stomacului

Totodată, la aproape un an de operația suferită și după ce a reușit să dea jos 50 de kilograme, Răzvan Popescu susține că a observat schimbări majore. Nu mai sforăie, dar nici nu mai transpira atât de abundent, ca pe vremuri.

„Acum, la aproape un an de la operație, sunt în etapa în care pot să mănânc orice, în care redescopăr mâncarea, pentru că multe dintre mâncărurile care îmi plăceau mult înainte nu mă mai atrag în momentul de față. De exemplu, dulciurile sunt ca un accesoriu, nu mai am dorința să dau iama în dulciuri. Operația bariatrică m-a ajutat să nu mai am pofte, să nu mai am foamea aia nebună, clar este cel mai bun ajutor pe care îl poți primi pentru a scăpa de kilograme.

Acum, mănânc într-o zi cam cât gustam înainte să mă așez la masă atunci când nu eram operat. Cam asta este diferența. Cel puțin în cazul meu, nu există nicio urmă de frustrare, care în dietele normale există. În dietele normale te confrunți cu foamea, cu poftele, ai ceva care te roade în permanență, care îți cere mâncare.', mai spune acesta, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton