Cum arată Rianna, fata Corinei Dănilă, la 20 de ani: "Te privesc cum crești cu o mândrie nesfârșită". Prezentatoarea TV postează foarte rar imagini cu fiica ei

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată fiica Corinei Dănilă, Rianna, la vârsta de 20 de ani. Corina Dănilă a fost una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de pe micile ecrane. Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor, pentru a se focusa pe familie și viață personală. Recent Corina Dănilă a publicat o fotografie extrem de rară cu fiica ei, Rianna, în vârstă de 20 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Corina Dănilă, 51 de ani, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de pe micile ecrane, s-a retras din viața publică în urmă cu câțiva ani, preferând să se concentreze pe viața de familie. Corina Dănilă are o fiică superbă, în vârstă de 20 de ani, din mariajul cu Norris Măgean. Vedeta este foarte mândră de faptul că fata a crescut și acum este o femeie superbă, muncitoare și care știe ce vrea de la viață. Recent, Corina Dănilă a publicat recent o imagine adorabilă cu fiica sa.

screenshot-185screenshot-185

Cum arată Rianna, fata Corinei Dănilă, la 20 de ani

Corina Dănilă împărtășește foarte rar imagini cu fiica ei Rianna, rodul căsniciei cu Norris Măgean. Vedeta a publicat o fotografie superbă alături de Rianna care, la cei 20 de ani, este o femeie în toată firea, care moștenește frumusețea mamei sale.

Citește și: Mihai Albu are planuri de nuntă cu iubita lui, la 10 ani de la divorțul de Iulia Albu: „Este viitoarea mea soție. Designerul i-a făcut cunoștință femeii cu mama lui, înainte să moară

Citește și: Cum se simte Jean Paler după ce i-au fost montate două stenturi la inimă: „A fost o intervenție grea, în care ești lucid, auzi tot’

Citește și: Cum arată Corina Caragea în costum de baie și nemachiată, la 41 de ani: „Frumoasă și foarte sexy'. Și-a sărbătorit ziua de naștere în Thailanda

Citește și: Bogdan Ionescu și-a oficializat relația cu Raluca Paraschiv. Cu ce se ocupă noua lui iubită și în ce ipostaze romantice s-au afișat: „Un an plin de bucurii’

„Tu m-ai făcut și continui să mă faci o persoană mai bună în fiecare zi. Mă inspiri să fiu cea mai bună, pentru că te văd pe tine cum te străduiești să fii cea mai bună. Te privesc cum crești cu o mândrie nesfârșită în mine, pentru că văd un om extraordinar evoluând prin propria dorință de a fi o persoană mai bună. Te provoci în mod constant în moduri la care eu nu am visat niciodată la vârsta ta. Sunt atât de binecuvântată să fiu mama ta! Visează și bucură-te de călătorie!!!', a spus Corina Dănilă la finalul lunii decembrie, când Rianna și-a sărbătorit aniversarea de 20 de ani.

Corina Dănilă: „De ceva vreme eu mă confrunt cu niște probleme de sănătate „

Corina Dănilă a mărturisit că se confruntă de câțiva ani cu o boală autoimună pe care a neglijat-o mult timp. Vedeta a decis să vorbească despre această problemă de sănătate.

Corina Dănilă a cucerit publicul cu mulți ani în urmă cu talentul său actoricesc, dar și cu frumusețea sa răpitoare. Cu toate astea, puțină lume știe că vedeta suferă de o afecțiune autoimună serioasă pe care a neglijat-o mult timp. Corina Dănilă are vitiligo, iar în ultima perioadă această boală a avansat. În emisiunea Teo Show, Corina a vorbit deschis despre problemele sale de sănătate. Fosta actriță a mers la o ședință de terapie pentru afecțiunea de care suferă și nu s-a sfiit să facă dezvăluiri inedite despre momentele dificile prin care a trecut.

De ceva vreme eu mă confrunt cu niște probleme de sănătate și anume cu o declanșare a unei boli autoimune, care s-a întâmplat acum niște ani, dar pe care am neglijat-o, nu m-am preocupat sub nicio formă, am zis că nu trebuie să-i dau importantă, deși a început să avanseze toată această problema și anume, vitiligo.M-am hotărât chiar să mă preocupe această problema pe care o am! Încercăm din respect față de spectatorii de la teatru, sau față de telespectatori să nu să ascund, să maschez acest aspect depigmentat pe care îl am pe mâini, tocmai pentru că oamenii din sala sau din față micului ecran să nu fie atenți la problema mea de pe mâini, ci la ceea ce vreau să le transmit, la intențiile mele artistice! „, a spus Corina Dănilă.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton