Cum arată Rihanna fără perucă și extensii. Părul natural al artistei este superb

 Oana Pantazi
.

Cum arată Rihanna fără perucă și extensii. De-a lungul timpului, artista a trecut prin nenumărate schimbări de look, începând cu vestimentația și părul și încheind cu aspectul trupului, pentru că, nu o dată, și-au făcut apariția și kilogramele în plus. Indiferent de trend sau de fluctuațiile de greutate, a arătat mereu spectaculos. Rar s-a afișat însă până acum cu părul ei natural…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Probabil nu puțini sunt cei care s-au întrebat cum arată Rihanna (36) fără perucă și fără extensii, pentru că artista s-a afișat de cele mai multe ori cu părul lung și întins sau cu brades, faimoasele codițe împletite. Recent, fanii ei au avut ocazia să o vadă și cu părul natural, care, fără doar și poate, îi stă cel mai bine.

rihanna-48rihanna-48

Cum arată Rihanna fără perucă și extensii

Rihanna s-a reinventat de multe ori de-a lungul timpului și a arătat întotdeauna spectaculos. Chiar dacă a avut fluctuații de greutate mari, ajungând să aibă și 90 de kilograme la un moment dat, artista a fost întotdeauna un trendsetter atât în privința coafurii, cât și a vestimentației. Până acum însă nu s-a afișat cu părul ei natural decât arareori, așadar recenta sa apariție a fost o reală surpriză pentru fani.

Citește și: Rihanna, pictoral de senzație, de la prima sarcină. A renunțat la sutien și a pozat în bikini: „Îmbrățișând maternitatea'

Citește și: Rihanna, primele imagini cu cel de-al doilea fiu. Ce nume neobișnuit a primit micuțul

Citește și: Andreea Ibacka l-a prins pe Cabral că-i controla mesajele din telefon: „Mi-a zis că a intrat să pună alarma să sune și că…'. Actrița a recunoscut că și ea a avut astfel de curiozități

Recent, Rihanna și-a lansat noua linie de îngrijire a părului – Fenty Hair – iar cu această ocazie fanii au avut plăcerea să o vadă pe artistă fără perucă sau extensii. Tunsă scurt și cu părul creț, de culoare șaten-auriu, artista a făcut furori cu naturalețea lookului său.

„Știți cât de mult contează pentru mine să îmi schimb părul. Am avut aproape toate texturile, culorile, lungimile, de la împletituri la împletituri și până la natural – așa că lansez o linie flexibilă de produse. Fiecare produs este conceput pentru a întări și repara toate tipurile de păr, pentru că de asta avem cu adevărat nevoie', a declarat Rihanna în fața celor prezenți la lansarea noii sale linii de produse, ce a avut loc la Nya Studios, din Los Angeles.

Ce spune Rihanna despre fluctuațiile ei de greutate

Artista a fost întotdeauna un model pentru generațiile tinere, dar nu s-a stresat niciodată atunci când au apărut problemele de greutate. Anul trecut în octombrie, Rihanna a devenit mamă pentru a doua oară, iar acum arată mai bine ca niciodată. În trecut însă, a ajuns și la 90 de kilograme, dar acesta nu a fost un impediment pentru ea, în pofida clevetelilor cârcotașilor. De altfel, vedeta nu s-a sfiit să pozeze pentru campania de promovare a lenjeriei intime marca Fenty nici când era puțin mai rotunjoară, pentru că și atunci era la fel de sexy.

Sunt una dintre femeile cu greutate fluctuantă. Adică într-o zi încap într-o rochie extrem de mulată, iar a doua zi trebuie să port haine oversized sau să ajustez: o croială care ajută, un pantalon cu talie înaltă care să ascundă ‘acele’ părți. Sunt foarte atentă când îmi aleg hainele din dressing. Mă întreb ‘e săptămâna în care intru în haine mulate sau săptămâna în care merg pe varianta oversized? Azi sunt slabă sau grasă? Trebuie să alegi mereu haine care flatează forma corpului tău‘, povestea Rihanna cu ceva timp în urmă.

Foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton