Cum arată Roxana Ionescu acum, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Are o siluetă demnă de invidiat la 39 de ani și arată foarte bine fără machiaj

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Roxana Ionescu acum, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Pe Roxana Ionescu o cunoaște toată lumea prin prisma carierei pe care a avut-o. În urmă cu mai mulți ani a fost una dintre cele mai admirate asistente de televiziune și a strălucit pe micile ecrane, însă cu trecerea anilor, după ce și-a găsit sufletul pereche și s-a căsătorit, s-a retras încet și sigur. Acum își ține viața privată de ochii curioșilor, însă nu a putut trece neobservată de paparazzi pe străzile din București!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Roxana Ionescu sau 'Mama Natură', poreclă pe care a primit-o din partea lui Dan Negru, pe vremea când el prezenta emisiunea „Ciao Darwin', iar ea era una dintre dansatoare, nu își mai expune viața îmn fața fanilor, iar totodată și imaginile cu ea naturală sunt destul de rare. Postează pe rețelele de socializare, însă de cele mai multe ori atunci când merge la vreun eveniment, este cu soțul ei, Tinu Vidaicu, sau înconjurată de prieteni.

roxana-ionescu-si-tinu-vidaicu-7-1-e1670586624968roxana-ionescu-si-tinu-vidaicu-7-1-e1670586624968

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu plănuiesc să devină părinți, după ce vedeta a pierdut o sarcină în luna a șaptea, în 2019: „M-a impactat în subconștient…”

Citește și: Cum gestionează Roxana Ionescu gelozia din căsnicia ei cu Tinu Vidaicu: „E ok să existe, dar când ai motive foarte clare. La început…'

Citește și: Jessica Alvez, păpușa Ken care s-a transformat în Barbie, are un nou iubit: „Bărbații sunt complicați'. Cine este și cum arată cel care a cucerit-o pe femeia transgender

Citește și: „Variola maimuței' a fost declarată urgență de sănătate publică. Ce simptome are boala

Cum arată Roxana Ionescu acum, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

Roxana Ionescu are 39 de ani, dar se bucură de o siluetă demnă de invidiat. Nu, nu este doar gena la mijloc, ci în urmă cu mai mult timp a dezvăluit că acordă o atenție deosebită stilului de viață pe care-l are dar și mâncării, asta pentru a se menține la cele 51 de kilograme. Ce-i drept arată foarte bine și chiar dacă a slăbit, are în continuare bustul generos, care a fost „de vină' pentru numele care a urmărit-o de-a lungul anilor, 'Mama Natură'.

Cu forme voluptoase și o siluetă cu care se poate lăuda, Roxana Ionescu pune însă pe primul loc confortul, sau cel puțin asta transmit pozele în care a fost surprinsă recent de către paparazzi Mediaflux. Îmbrăcată decent cu o pereche de pantaloni largi și un tricou oversized, naturală, fără machiaj, Roxana Ionescu a venit în vizită la Capitală.

Roxana Ionescu a adoptat un stil natural

Știm că în urmă cu mai mulți ani, Roxana Ionescu cucerea pe toată lumea cu stilul ei, dar și cu aparițiile pe care le avea. Ei bine însă, cu trecerea anilor lucrurile s-au mai schimbat. Arată foarte bine la cei 39 de ani și pare că timpul a stat în loc pentru ea, însă nu putem să nu observăm stilul natural pe care l-a adoptat. Fără un outfit ieșit din comun, ci simplu, fără machiaj și cu părul prins lejer cu o agrafă, Roxana Ionescu a venit în vizită la București din Timișoara.

Cum se menține Roxana Ionescu în formă

La cei 39 de ani ai săi, Roxana Ionescu are o siluetă la care multe femei doar visează. Se menține la 51 de kilograme și nu vrea să depășească acest număr, așa că are mare grijă la tot ceea ce mănâncă. Mai mult, nu uită să facă sport pentru a avea un corp tonifiat!

De ceva timp, mă mențin la o greutate de 51 de kilograme. Mă ajută… Mama Natură, mă ajută Doamne, Doamne, conformația și poate genele de la părinți. Am și puțină grijă. Fac puțin sport, dar doar atunci când am ceva timp liber. Dacă nu, ies la alergat în jurul casei. Dacă azi mănânc mai mult, mâine mănânc mai puțin. Sau mai deloc. Sau trec pe salate.' mărturisea fosta asistentă.

Reamintim că Roxana Ionescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tinu Vidaicu, de zece ani, iar căsnicia lor este una extrem de solidă. Nu doar ea a fost discretă cu viața personală, ci și el, însă la un moment dat ea a avut curajul să vorbească despre sarcina pe care a pierdut-o în anul 2019. În urmă cu câteva luni, invitat într-un podcast, soțul ei a dezvăluit că amândoi își doresc un copil.

„Roxana, în primul rând, își dorește mult un copil. Eu probabil am fost mai puternic atunci când a pierdut sarcina. M-a împăcat în subconștient pe termen mai lung. Probabil e momentul. Știu sigur că poate e ce își dorește ea cel mai mult. Îmi doresc și eu, nu știu dacă cel mai mult, oscilez. Nu-mi dau seama. Sunt într-o perioadă de transformare.', mărturisea Tinu Vidaicu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton