Cum arată Sarah Dumitrescu în costum de baie. Fiica Anamariei Prodan a făcut furori la plajă: "Semeni cu mama ta..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată Sarah Dumitrescu în costum de baie. Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu (23 de ani), a făcut furori în mediul online după ce a postat câteva fotografii, ce o înfățișeză în costum de baie, în timp ce se relaxează în vacanță. Sarah Dumitrescu este stabilită în America, unde joacă baschet profesionist, așa că nu este de mirare că trupul ei arată perfect. Utilizatorii au reacționat imediat și au complimentat-o pentru look-ul ei incendiar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Sarah Dumitrescu în costum de baie. Fata cea mică a Anamariei Prodan din mariajul cu Tiberiu Dumitrescu și-a etalat trupul bine lucrat în vacanță și a postat câteva fotografii incendiare pe Instagram. Sarah Dumitrescu este sportivă de performanță în SUA, unde este o apreciată jucătoare de baschet. Fiica Anamariei Prodan se relaxează pe litoralul românesc în această perioadă, așa că a profitat de binemeritata vacanță și s-a pozat în ipostaze provocatoare. Fanii ei au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei și au comparat-o cu celebra ei mamă.

screenshot-2023-07-03-163646screenshot-2023-07-03-163646

Cum arată Sarah Dumitrescu în costum de baie

Sarah Dumitrescu știe cum să atragă atenția. Fata cea mică a Anamariei Prodan și a lui Tiberiu Dumitrescu face furori pe litoralul românesc cu trupul ei bine lucrat. Fiica impresarei se află în vacanță la Marea Neagră și a postat câteva imagini în costum de baie, pe contul de socializare. Sarah Dumitrescu a primit o mulțime de aprecieri, unii menționând că aceasta seamănă foarte bine cu mama ei.

„Adorabilă! Semeni tare mult cu mama ta '

„Un corp foarte bine lucrat, felicitări pentru munca depusă!', sunt câteva dintre comentariile postate în dreptul fotografiilor.

Citește și: Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, la aproape 1 an de când s-au bătut în plină stradă: „Are greșelile lui, dar își iubește copilul. Se va trezi în curând…'

Citește și: Ce relație există între Laurențiu Reghecampf și fiul lui, Bebeto, după divorț: „Nu m-a mai contactat!’

Citește și: De ce Carmen Tănase participă rar la evenimente mondene și de ce nu merge în vacanță: „Nici nu tânjesc după asta. Mi-am promis mie că…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a întors Ramona Gabor în România, după 12 ani petrecuți în Dubai: „Nu am vorbit, nu am folosit telefonul…”

Sarah Dumitrescu a suferit o accidentare la începutul anului

Sarah Dumitrecu joacă baschet de performanță și face parte din echipa Cal Poly Mustangs din mai 2021. De-a lungul carierei, Sarah Dumitrescu a suferit mai mult accidentări, una având loc chiar la începutul acestui an.

'Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operată în septembrie, acum două luni. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajută să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum. Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine. Eu studiez la Politehnică în California. Sunt anul IV, mai am un an și termin. Am ales Politehnica pentru că echipa școlii era foarte bună și a fost alegerea perfectă. Eu stau singură acolo. Stau așa de la 13 ani. Mă simt mai confortabil așa', a transmis Sarah Dumitrescu, în februarie, potrivit kanald.ro.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton