Cum arată Shannen Doherty după ce a terminat chimioterapia

 Florentina Liutic
.

Actriţa Shannen Doherty, în vârsta de 45 de ani, a terminat de curând şedinţele de chimioterapie şi radioterapie, pe care a fost nevoită să le urmeze după ce a fost diagnosticată cu cancer mamar.

 

Pe parcursul celor câteva luni de tratament, Shannen şi-a ţinut la curent fanii de pe Instagram cu evoluţia bolii şi efectele tratamentului asupra ei.

 

Actriţa s-a dovedit a fi o mare luptătoare, încercând să rămână optimistă şi făcând tot ce se poate pentru a-şi îmbunatăţi starea de sănătate.

 

'Radiaţiile sunt istovitoare. Intră în tine şi uneori abia mai poţi să ţii ochii deschişi. Puteţi vedea cât de obosită sunt, dar încă mă mişc! Orice mişcare este bună în timpul tratamentului, nu doar pentru corp, ci şi pentru minte', mărturisea ea în urmă cu puţin timp, dezvăluind cum sportul a ajutat-o.

 

Surprinsă acum la New York, vedeta arată foarte bine, părul a început să-i crească, iar paltonul în dungi pe care îl purta i-a dat un aer foarte stylish.

 

În urmă cu un an şi jumatate, starul din „Beverly Hills' a fost diagnosticată cu cancer mamar, boala care i-a afectat nodulii limfatici. A fost nevoită să treacă printr-o operaţie de mastectomie şi a urmat tratamente dure.

 

Florentina Liutic, Foto: Northfoto

 

Citeste si:

Bolnava de cancer, Shannen Doherty este o mare luptatoare

Shannen Doherty a dezvaluit imagini emotionante de la sedinta de chimioterapie

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton