Cum arată și cu ce se ocupă acum Aylin Cadîr, la 38 de ani. Actrița are doi copii cu avocatul Traian Paicu și a avut la nuntă o ceremonie musulmană și una ortodoxă

 Matei Bianca
.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Aylin Cadîr, la 38 de ani. Îți mai aduci aminte de Aylin Cadîr? A devenit cunoscută în anul 2002 prin participarea la show-ul de televiziune „Alege ASIA'. Ei bine, noi îți vom spune ce face actrița în prezent. Artista are doi copii frumoși, Pavel și Amza, cu avocatul Traian Paicu și se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cum arată și cu ce se ocupă acum Aylin Cadîr, la 38 de ani. Aylin Cadîr este o figură cunoscută a anilor 2002, însă în prezent nu se mai cunosc prea multe detalii din viața ei personală și din carieră. Ea a avut succes datorită show-ului „Alege ASIA'. Acum, artista este căsătorită și are doi copii frumoși cu avocatul Traian Paicu, pe Pavel, în vârstă de 9 ani, și pe Amza, în vârstă de 7 ani.

aylin1aylin1

Citește și: Aylin Cadir, partenera lui Ovidiu Danci de la Dansez pentru tine, mesaj emoționant după moartea lui. S-au văzut înainte cu puțin timp ca balerinul să moară: 'O să ne fie dor'

Citește și: Aylin Cadîr a născut! Prima imagine cu cel de-al doilea copil al actriţei

Citește și: Alina Petre și Bogdan Vasiliu divorțează la un an de la nuntă! Acum câteva zile își făceau declarații siropoase: „Femeia perfectă a sufletului meu, la care am visat tot timpul…”

Citește și: Fiica cea mare a Anamariei Prodan nu se grăbește să se mărite, după dezamăgirea trăită când mama ei și Reghe s-au despărțit: „Mă uitam la voi și vedeam totul perfect. Când am aflat că nu era…' / Cum se înțelege impresara cu Rebecca

Cum arată și cu ce se ocupă acum Aylin Cadîr, la 38 de ani

Aylin Cadîr, cunoscută pentru talentul și carisma sa, se dedică în prezent atât familiei, cât și carierei sale impresionante. Actrița este mamă a doi copii frumoși, Pavel și Amza, pe care îi are alături de soțul ei, avocatul Traian Paicu.

După cum arată chiar fotografiile sale de pe rețelele de socializare, artista continuă să se implice activ în lumea actoriei, participând la diverse proiecte de teatru.

Actrița are doi copii frumoși, Pavel și Amza, cu avocatul Traian Paicu

Aylin Cadîr a devenit cunoscută în anul 2002, după ce a participat la show-ul „Alege ASIA', care i-a deschis drumul către lumea muzicală. Ulterior, și-a consolidat succesul făcând parte din trupa Pops, unde a captivat publicul cu talentul său.

Acum, la vârsta de 38 de ani, Aylin Cadîr este o femeie împlinită, având doi copii și un soț iubitor, pe avocatul Traian Paicu. Actrița și soțul ei sunt părinții a doi băieți, Pavel și Amza, care au devenit centrul universului lor.

Povestea de dragoste dintre Aylin Cadîr și avocatul Traian Paicu

Aylin Cadîr și soțul ei, avocatul Traian Paicu, formează un cuplu de 21 de ani, din perioada în care ea făcea parte din formația Pops. Cei doi parteneri de viață sunt căsătoriți de 13 ani.

La nunta lor, ei au avut două ceremonii, una musulmană și una ortodoxă, iar petrecerea, care a durat trei zile și trei nopți, a avut aproximativ 350 de invitați. În anul 2015, ei au devenit părinți pentru prima dată, după ce ea l-a născut pe Pavel Ali, iar în anul 2017 l-a născut pe Amza Mitruț.

„Am fost să sărbătorim 10 ani de căsnicie. Am avut o nuntă ca-n povești. Au fost trei zile și trei nopți de nuntă. În prima zi, am făcut o nuntă turcească, după tradițiile neamului meu. A doua zi, am făcut în curte, la Neptun, și seara petrecere la Cherhana. Petrecerea s-a întins și a treia zi. (…) Sunt cu Traian de mai mult timp decât am fost cu ai mei. Noi avem 18 ani împreună, ne-am cunoscut la un concert cu Pops, la casa de la mare de la Neptun. Era ziua mamei lui și ne-a chemat pe noi să cântăm, că era îndrăgostit de mine. De fiecare dată ne facem vacanțele acolo, la Neptun', povestea Aylin Cadîr la emisiunea „La Măruță', în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton