Cum arată și cu ce se ocupă acum Florin Grozea, fost component al trupei Hi-Q. Are 44 de ani și activează într-un domeniu complet diferit

 Oana Pantazi
.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Florin Grozea, fost component al trupei Hi-Q. În 1996, în Brașov, lua naștere trupa Hi-Q, din care făceau parte Dana Nălbaru, Mihai Sturzu și Florin Grozea. Timp de 18 ani au dominat topurile, însă în 2013, cei trei membri au decis să o ia pe căi separate.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Probabil că și acum „Gașca mea', una dintre hiturile lor, se mai aude la petrecerile nostalgicilor, deși Mihai Sturzu, Florin Grozea și Dana Nălbaru nu mai formează de ani buni o echipă. Cei trei au pornit pe drumuri separate, au profesii diferite, însă au continuat să păstreze legătura. În timp ce Dana Nălbaru s-a dedicat familiei și și-a deschis o cofetărie, Mihai Sturzu a devenit pilot de aeronavă, iar Florin Grozea, absolvent de Automatică, a revenit la tehnologie.

mihai-1mihai-1

Cum arată și cu ce se ocupă acum Florin Grozea, fost component al trupei Hi-Q

Născut pe 25 noiembrie 1979, Florin Grozea urmează să împlinească în curând 45 de ani. Chiar dacă nu mai este în lumina reflectoarelor, ca pe vremea HI-Q, acesta se bucură de succes în viața profesională, dar și în cea de familie. Florin are o soție superbă, Ioana, și doi copii adorabili, Sasha și Raul, care completează perfect tabloul de familie.

Deși a devenit cunoscut ca artist – toate fetele erau îndăgostite pe vremuri de brunetul de la HI-Q -, Florin Grozea a avut, inițial, un alt traseu în viață. În liceu, pe care l-a terminat cu 10, a fost olimpic la informatică și a intrat la Automatică. Nu a devenit inginer, așa cum îți propusese pentntru că în alul doi a lăsat facultatea pentru trupa care avea să-i aducă celebritatea.

Citește și: Răzvan Fodor a luat-o la roast pe Iulia Albu: „a demonstrat că poți reuși în viață doar cu imaginație, talent și un nume celebru. Are noroc că e frumoasă!’ Cum a reacționat vedeta

Citește și: De ce surpriză au avut parte Amalia Enache și fiica ei în vacanța din Japonia. Dana Rogoz a reacționat: „Exact așa am simțit și noi!’

Citește și: Ce strategie de a învinge boala și-a făcut Monica Pop, care se luptă de 10 ani cu cancerul de colon: „Nu am vrut să plec din țară și a doua zi, după fiecare operație, eram la muncă. Maxim de 10 ori am vorbit cu soțul meu despre…’

Deși avea în jur de 20 de ani atunci, banii câștigați de pe urma muzicii, i-a investit în diverse business-uri. El, Mihai Sturzu și Marius Moga au fondat una dintre primele case de producție, unde aveau să se lanseze Smiley, O-Zone, dar și alte nume de referință ale muzicii autohtone.

Pasionat de tehnologie, a înființat o agenție de influencer marketing într-o perioadă în care numele de influencer încă nu exista și a fost și primul artist român care și-a făcut blog. Iar în urmă cu 4 ani a lansat MOCAPP, o platformă ce reunește ci mai relevanți influenceri de la noi, din Moldova și Bugaria, pe care clienții de publicitate îi pot alege pentru a-și promova produsele în funcție de interese.

Mihai Sturzu: „HI-Q pentru mine a fost mai mult de jumătate din viaţa mea”

Puțini știu că Florin Grozea, Muhai Sturzu și Dana Nălbaru le datorează ascensiunea rapidă lui Teo și lui Mircea Badea, care i-au promovat pe sticlă, iar de aici a început totul.

„Teo și Mircea au fost șansa noastră. Aveam 19 ani, eram o trupă din Brașov cu trei melodii pe un CD. Datorită lor am apărut la TV și sunt sigur că au pus o vorbă bună și pentru prima noastră emisiune TV în calitate de prezentatori.

A fost frumos începutul, era o perioadă mult mai „romantică atunci, mai relaxată. Îmi aduc aminte faptul că eram super fericiți și entuziasmați pentru fiecare experiență nouă pe care o trăiam. Nu ne păsa prea mult de bani, faimă sau alte prostii. Ne bucuram pur și simplu de ce ne oferea viața', a dezvăluit Mihai Sturzu într-un interviu pentru VIVA!

Mihai Grozea, a vorbit, cu ceva timp în urmă, și despre impactul pe care l-a avut trupa Hi-Q în viața lui.

„Îţi dai seama că HI-Q pentru mine a fost mai mult de jumătate din viaţa mea de om pe această planetă. Este lucrul de care sunt mândru până în acest moment în afară de copii. Sunt nişte amintiri destul de frumoase şi oamenii în contiunare ne spun că ne ascultă muzica, ceea ce este pentru cea mai mare lauda. Nu ne-am gândit, abia ne-am oprit. Dar am rămas prieteni şi ne mai întâlnim, nu ştiu. Niciodată să nu zici nu”, spunea fostul artist într-un interviu pentru Antena Stars.

Cel mai dificil moment din carieră

În primăvara anului 2003, Dana Nălbaru a părăsit trupa Hi-Q, deși trupa era pe val și se bucura de un succes incredibil. Acesta avea să fie pentru ei cel mai dificil moment din carieră.

„Când a plecat Dana din trupă. A fost un moment care ne-a luat prin surprindere, nu a fost deloc ușor. A plecat din motive personale, ca să urmeze o altă carieră’, a dezvăluit Mihai Sturzu.

Cei 18 ani în care Hi-Q a făcut furori nu pot fi uitați, așadar Mihai Sturzu a păstrat legătura în special cu Florin Grozea, de care îl leagă o prietenie încă din timpul grădiniței.

„Ne vedem mai rar, dar vorbim non-stop, el a hotărât să se mute la Barcelona. Ne vedem de câteva ori pe an sau mai mergem la Brașov, dar suntem mereu în contact’, a mai adăugat el într-un interviu pentru FANATIK.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton