Cum arată și cu ce se ocupă acum Mircea Zara: "Asta am învățat în Spania, că nu interesează pe nimeni ce sunt eu și ce fac". Celebrul VJ are 57 de ani

 Oana Pantazi
.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Mircea Zara. La 57 de ani, celebrul VJ Mircea Zara debordează de energie și dovedește, fără doar și poate că, în cazul lui, vârsta este doar un număr. Extrem de discret în ceea ce privește viața sa personală, Mircea Zara a făcut câteva mărturisiri surprinzătoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă acum Mircea Zara. Mircea Zara a fost unul dintre cei mai populari prezentatori TV de pe posturile muzicale din România. Atunci când MTV s-a lansat și în țara noastră, Mircea Zara a prezentat mai multe emisiuni și, printre altele, documenta viața de noapte din cluburi. Puțini știu că celebrul VJ a locuit 3 ani și jumătate în Spania și a fost la un pas să obțină cetățenia.

13055913_953335811447142_3699432159173915432_o13055913_953335811447142_3699432159173915432_o

Cum arată și cu ce se ocupă acum Mircea Zara

Producător, prezentator, VJ și om de televiziune, Mircea Zara nu a renunțat niciodată la profesia care l-a consacrat, fie că e vorba despre muzică sau despre divertisment. De altfel, recent, vedeta și-a anunțat fanii că, de pe 5 august, începe emisiunea Travel & Fun cu Mircea Zara pe B1 TV.

Citește și: Mircea Zara a povestit ce s-a întâmplat atunci când i-a luat interviu lui Michael Jackson: „Era sinistru”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu i-a dus pe copiii ei și ai lui Silviu Prigoană în SUA, acasă la George Restivan, și le-a făcut cunoștință cu fratele lor vitreg: „Au vrut neapărat să… / EXCLUSIV

Citește și: Dana Roba, surprinsă la mall în compania unui bărbat misterios: cei doi s-au afișat în ipostaze foarte apropiate / Acum două luni, soțul gelos a vrut să o omoare

Citește și: Cum arată Eduard și Maximus, copiii fostului cuplu Adriana Bahmuțeanu- Silviu Prigoană, la 12 și respectiv 14 ani: „Greu îi mai prind…. Locuiesc cu tatăl lor

Mircea Zara este VJ de ani buni și a prins vremurile în care telefonia mobilă nu pusese încă stăpânire pe planetă și muzica suna altfel. O muzică pe care tinerii din generația actuală o apreciază acum.

„Culmea este că toată lumea, inclusiv generația tânără, a devenit nostalgică odată cu ideea de Nostalgia, ca eveniment. Așa au descoperit că există muzică veche românească pe care se pot distra, la fel de bine ca pe un beat nou. La toate marile festivaluri, acum obligatoriu există o scenă retro, cu muzică veche”, a dezvăluit Mircea Zara pentru Unica.

Cu ce s-a ocupat Mircea Zara cînd a locuit în Spania

După Revoluție, Mircea Zara a plecat în Spania, inițial în vacanță, dar s-a întors în România după trei ani și jumătate. Practic, a fost la un pas de a obține cetățenia spaniolă. În toată această perioadă a avut tot felul de ocupații, fiind inclusiv ospătar… Asta deși avea studii superioare, iar în țară lucrase la postul național de radio.

„Primul job a fost să pictez ceramică, într-un loc similar cu Horezu, Nijar se numea. Am câștigat foarte bine. I-am arătat proprietarului cum arată modelele românești tradiționale și i-au plăcut foarte tare. Erau acolo mulți turiști americani și ceramica mea se vindea că pâinea caldă. Apoi m-am mutat în Almeria unde am început ca ospătar, dar nu am reușit să duc tava. Proprietarul era foarte mișto și pentru ei nu era nimic nou cu noi, cei veniți din România. Și ei trăiseră sub regimul Franco.

Surprinzător pentru ei era că eu, care aveam studii superioare și lucrasem la postul național de radio, am venit să lucrez într-un bar. M-am mutat în bucătărie și am stat aproape un an. Așa am învățat ce înseamnă bucătăria spaniolă.  Din bucătărie, întâmplarea a făcut să merg la Radio Onda Cero Raio Almeria, postul lor național regional. Acolo am stat până am plecat. Aveam un apartament cu două camere, pe faleză, o dobermăniță, dar le-am lăsat pe toate când am plecat. În 3 ani jumate nu am venit nici măcar o zi în țară”, a mai povestit Mircea Zara pentru sursa citată.

„M-am îndrăgostit de o fată cu care era să mă însor'

Extrem de discret atunci când vine vorba despre viața privată, Mircea Zara a rememorat totuși prima sa poveste de dragoste, mărturisind că a fost îndrăgostit de o fostă colegă de liceu, pe care a fost la un pas de a o lua de soție. La 21 de ani însă, s-a produs o schimbare…

„Prima dată m-am îndrăgostit de o fată, o fostă colegă de liceu. După aceea de alta cu care aproape era să mă însor. Am mers cu ea și la facultate, dar a venit momentul crucial când am zis „gata, frână, să ne orientăm spre alte orizonturi'. I-am spus fetei verde-n față ce simt. La 21 de ani am hotărât să pun „frână', a mai dezvăluit el.

Cât despre recunoașterea orientării sexuale…
„Eu recunosc că nu am spus-o public niciodată. Nu am fost ca Solcanu sau Răzvan Ciobanu și mulți alții care și-au declarat, cu nonșalanță, orientarea. Sunt de părere că nu interesează pe nimeni cu cine și cum fac. Este o chestie strict personală pe care ai libertatea să ți-o declini sau nu. Asta am învățat în Spania, că nu interesează pe nimeni ce sunt eu și ce fac, atâta timp cât nu deranjez. Drumul meu e drept înainte, cine vrea să se intersecteze cu mine, bine, cine nu, mergem în paralel”, a mai spus Mircea Zara pentru Unica.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton