Cum arată și cu ce se ocupă Adina Asăvoaiei, ”păpușa de la Glina”, la aproape 18 ani. Este model internațional și s-a schimbat mult, în ultimii ani

 Calin Maria Bianca
.

Toată România știe cazul Adinei, cunoscută drept „păpușa de la Glina’. A fost intens mediatizat în anul 2016, pe când ea avea 10 ani și trăia în condiții grele, într-o locuință aflată lângă groapa de gunoi, împreună cu mama și cei patru frați ai săi. Frumusețea ei răpitoare i-a cucerit pe mulți, ajungând model internațional cu trecerea timpului, însă dat fiind faptul că nu a mai apărut pe micile ecrane, mulți se întreabă cum arată și ce mai face Adina Asăvoaiei, 'păpușa de la Glina'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În 2010, „păpușa de la Glina' fost descoperită de către jurnaliștii de la Libertatea, când trăia împreună cu familia la limita subzistenței, lângă groapa de gunoi de la Glina. Cazul a fost îndelung mediatizat în presă și mulți s-au oferit să facă donații pentru a-i ajuta. La 13 ani, Adina Asăvoaiei a avut parte de primul pictorial de modă, chiar în Revista VIVA!, iar apoi imaginile s-au viralizat imediat și i-au adus tinerei nenumărate oferte de modeling.

WhatsApp Image 2024-08-27 at 13.34.51 (1)WhatsApp Image 2024-08-27 at 13.34.51 (1)

Citește și: Adina Asăvoaie, fetița de la Glina, nu mai locuiește lângă groapa de gunoi: „Îmi doresc să câștig multe titluri…”

Citește și: Andreea Marin, gest impresionant pentru Adina, 'păpușa de la Glina': 'Fără școală nu vei face multe'

Citește și: Sabrina Voinea contestă decizia TAS la Tribunalul Suprem Elvețian pentru a primi medalia de bronz olimpică. Ce au cerut cei 5 avocați ai gimnastei: „E normal ca partea care a greșit să-și asume erorile dovedite”

Citește și: Ce a povestit Connect-R, la Festivalul Mamaia 2024, despre Smiley și Marius Moga: 'Fata a plecat, între timp, cu…' Cei trei au încercat să cucerească aceeași femeie / EXCLUSIV

Cum arată și cu ce se ocupă Adina Asăvoaiei, 'păpușa de la Glina'

Adina Asăvoaiei a crescut și nu mai este fetița de 10 ani care locuia cu familia în condiții extrem de grele. Acum, este o tânără frumoasă, cu o siluetă demnă de invidiat, care-i permite să fie model internațional pentru mai multe agenții, printre care și Vogue.

„Păpușa de la Glina' este destul de discretă că viața ei personală, cât și profesională, chiar dacă este foarte activă pe rețelele de socializare. Pe pagina de Tiktok scrie clar că este model, ba mai mult, are și mai multe poze în rochii superbe și machiată profesional.

Adina Asăvoaiei s-a schimbat mult în ultima vreme

Adina este la fel de frumoasă cum era și în urmă cu opt ani, când avea doar zece ani, însă pe măsură ce a crescut, a devenit o tânără care atrage toate privirile. În ultimele postări se vede că și-a schimbat culoarea părului, fiind brunetă acum, însă asta nu este tot. Atunci când nu este în rochii sau în ținute de model, „păpușa de la Glina„ se filmează în haine sport sau casual și nu evită să-și lase decolteul sau abdomenul la vedere.

Mai mult decât atât, fiind aproape de vârsta majoratului, Adina Asăvoaiei postează des și numeroase dansuri pe diferite stiluri muzicale, fanii fiind aproape tot timpul prezenți în secțiunea comentariilor. Mulți vorbesc despre frumusețea ei și o complimentează, însă ea susține că este la fel ca toată lumea, fiind modestă pe rețelele de socializare, chiar dacă este de o frumusețe răpitoare.

Adina a mărturisit pe Tiktok că a apărut într-un film turcesc

„Păpușa de la Glina' nu se bucură de succes doar în cariera de model internațional, ci frumusețea ei a dus-o și în fața unor mari regizori, care au vrut să apară într-un film turcesc. Fanii au recunoscut-o și mulți au întrebat-o dacă este doar o asemănăre izbitoare sau este chiar vorba despre ea. Ei bine, ea a confirmat că a jucat în filmul turcesc 'Enemy'. Mai mult, a dezvăluit că nu a avut multe secvențe, ci doar a apărut de câteva ori.

În prezent, Adina nu mai locuiește în apropiere de groapa de gunoi de la Glina, ci într-o proprietate cu chirie. Cariera de model a purtat-o prin marile orașe ale lumii, schimbându-i radical stilul de viață.

„Am descoperit că îmi place să pozez când am avut o ședință foto pentru revista VIVA!. Editorialul de modă cu mine a apărut în numărul de ianuarie 2020. Mi-a plăcut să fiu în centrul atenției, să mă aranjeze specialiștii, să fiu fotografiată, îmbrăcată,  machiată  și apoi să apar în reviste și toată lumea să mă recunoască și să mă felicite. Înainte să apar în VIVA!, a contat mult ajutorul pe care mi l-au oferit foarte mulți oameni după ce au citit povestea mea și a familiei mele în ziarul Libertatea, în 2016 și în 2019. A urmat să defilez pe podiumul prezentărilor de modă la Romanian Fashion Philosophy, un mare festival de modă din România’, spunea Adina într-un interviu pentru VIVA!, în 2020.

Sursă foto: Tiktok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton