Cum arată și cu ce se ocupă Alexandru, fiul lui Mircea Geoană. A terminat o școală de business în New York

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată și cu ce se ocupă Alexandru, fiul lui Mircea Geoană. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mircea Geoană trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ani și ani de zile cu Mihaela Geoană, de profesie arhitect și fostă președintă a Crucii Roșii Române. Au împreună doi copii, pe Ana Maria și Alexandru, însă nu se știu foarte multe detalii despre ei, alegând să fie destul de discreți cu viețile lor, spre deosebire de tatăl lor. Iată cum arată și cu ce se ocupă, de fapt, Alexandru, fiul lui Mircea Geoană!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

În prezent, Mircea Geoană ține primele pagini ale ziarelor, după ce și-a anunțat plecarea de la NATO în mod oficial pe 3 septembrie. A fost secretar general adjunct al NATO timp de 5 ani, însă acum va candida la alegerile prezidențiale din România. Totuși, pe lângă aceste detalii importante, știute acum de toată lumea, mulți se întreabă cum arată și cu ce se ocupă fiul lui, Alexandru Geoană.

WhatsApp Image 2024-09-11 at 16.10.01WhatsApp Image 2024-09-11 at 16.10.01

Citește și: Cum arătau Mihaela și Mircea Geoană la începutul relației. Imagine rară cu cei doi, din tinerețe: „Eram la o petrecere, la scurt timp după ce ne cunoscusem. Eu eram studentă în anul întâi 1, iar el în anul 4…' / EXCLUSIV

Citește și: Oficiali NATO: Mircea Geoană va candida la alegerile prezidenţiale din România

Citește și: Mihaela Tatu, vacanță la Berlin alături de fiica ei, Ioana. Ce relație există între ele: „Eu am fost cea care a lăsat din dorința de a controla, de a fi ironică…”

Citește și: Primele declarații făcute de „Șacalul', bărbatul suspectat că a ucis două femei în Constanța: „Dacă există probe…'. Fiul de 15 ani al complicei sale a povestit cum a încercat să ascundă urmele crimelor

Cum arată și cu ce se ocupă Alexandru, fiul lui Mircea Geoană

Despre Mircea Geoană se cunoscu numeroase detalii, atât din viața sa profesională și politică, cât și din cea personală și de familie. Totuși, copiii lui, Ana-Maria și Alexandru, și-au dorit discreție și au stat departe de luminile reflectoarelor. Chiar și așa, Alexandru a atras de câteva ori atenția tuturor, mai ales când își face apariția cu bolidul de lux de sute de mii de euro.

Ce-i drept, Mircea Geoană a investit în educația copiilor săi, dar mai ales în studiile care au costat în cei cinci ani aproximativ 300.000 de euro pentru amândoi. În 2016, Alexandru a terminat o școală de business în New York, iar mai apoi a fost vreme de 4 ani consultant la o renumită firmă de profil din Statele Unite. La începutul pandemiei însă, Alexandru Geoană s-a întors în țară, devenind asociat la o companie de investiții, având și în prezent funcție importantă.

Alexandru, leit tatăl său, Mircea Geoană

În timp ce mulți spun că băieții seamănă cu mamele lor, iată că în familia Geoană lucrurile stau diferit. În urmă cu mai mult timp, Mihaela Geoană declara că este mândră de copiii ei, dar și faptul că băiatul este leit Mircea Geoană, în timp ce fata, Ana-Maria, este copia ei fidelă.

‘Băiatul, Alex, e total taică-su, iar Ana e leită eu, şi fizic, şi cum se poartă’, a punctat Mihaela Geoană la un moment dat.

Arhitect de meserie, Mihaela Geoană, susține că este mulțumită de tot ceea ce au realizat cei doi copii ai lor până acum, însă cu toate acestea își reproșează că nu a petrecut mai mult timp cu ei în copilărie.

‘Sunt foarte mulțumită de ce am realizat. Îmi reproșez puțin faptul că aș fi putut petrece mai mult timp cu copiii, într-o anumită perioadă. Îmi lipsește că n-am făcut arhitectură. E meseria mea, pe care am întrerupt-o și pe care apoi, după o pauză de cinci ani, nu am mai reluat-o’, a mărturisit Mihaela Geoană pentru Libertatea acum ceva timp.

Alexandru Geoană, despre viața amoroasă

Știm cu toții faptul că fiica cuplului Mircea și Mihaela Geoană, Ana-Maria, s-a căsătorit cu Garrett Cayton și au avut parte de o nuntă ca în povești, la Veneția, care a durat trei zile și trei nopți, anul trecut. Ei bine însă, dacă ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste și nu se sfiește să se afișeze în mediul online cu bărbatul care a cucerit-o, fratele ei, Alexandru, este discret din acest punct de vedere.

Nu se știe nimic despre viața lui amoroasă și nici că ar avea vreo relație de lungă durată, semn că ori își dorește să păstreze totul în intimitate, fie se axează mai mult pe carieră, avându-l drept model pe tatăl său, cu o carieră longevivă și plină de ascensiuni.

Reamintim că Mircea Geoană și-a anunțat oficial miercuri, 11 septembrie, candidatura la alegerile prezidențiale, la doar o zi după ce și-a încheiat mandatul de secretar general adjunct al NATOâ, funcție pe care a ocupat-o vreme de cinci ani. În vârstă de 66 de ani, Geoană a fost ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României la Washington, președinte al Senatului și președinte al Partidului Social Democrat.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton