Cum arată și cu ce se ocupă Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac. Viața i s-a schimbat radical: s-a căsătorit și are un copil

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată și ce mai face Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac. În anul 2003, Andreea Vasile participa la show-ul „Big Brother’, unde a devenit cunoscută. Mai târziu, Andreea a devenit actriță și a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Mihai Bendeac. Din păcate, nu au avut un final fericit, iar de atunci a decis să fie discretă cu viața ei personală. Iată cum i s-a schimbat viața de când s-a despărțit de actor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și ce mai face Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac. Andreea Vasile nu a mai vrut să își expună viața privată și personală în fața tuturor după despărțirea de Mihai Bendeac. A ales să își trăiască viața departe de ochii curioșilor, astfel că acum mulți se întreabă cum arată și ce mai face Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac.

whatsapp-image-2024-02-01-at-13.14.26whatsapp-image-2024-02-01-at-13.14.26

Citește și: Tudor Giurgiu și Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac, s-au căsătorit religios. Primele imagini de la eveniment

Citește și: Cum își menține silueta Andreea Vasile, la 39 de ani: „Știu că pare imposibil, dar și iarna…”

Citește și: Iancu Sterp, reacție neașteptată când Jador a luat-o la dans pe Maria Chițu la Survivor All Stars: „Eu sunt insistent. Am cea mai frumoasă femeie lângă mine. Abia aștept să…' / Artistul a crezut că este gelos

Citește și: De ce nu vrea Cristina Ciobănașu să devină mamă: „Mi se pare că, în cazul în care aș avea copii…”

Cum arată și cu ce se ocupă Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac

Cum arată și ce mai face Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac. Spre surprinderea tuturor, viața Andreei Vasile a luat o altă întorsătură, iar lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru ea. Pe 17 septembrie 2022, Andreea Vasile și regizorul Tudor Giurgiu s-au căsătorit religios, iar anunțul despre căsătoria celor doi a fost făcut chiar de către actrița Elvira Deatcu, care a participat la eveniment.

Andreea Vasile a devenit și mamă în anul 2019, astfel că nunta a fost la 3 ani distanță. Fosta logodnică a lui Mihai Bendeac are un băiețel în vârstă de aproape 5 ani alături de soțul ei, regizorul Tudor Giurgiu, pe nume Alexandru Mihai.

Andreea Vasile postează des poze cu ea și copilul ei

Andreea Vasile are în prezent 40 de ani, dar vârsta este fără doar și poate doar un număr pentru ea. Reușește cu brio să se mențină și arată foarte bine, așa cum se poate vedea din numeroasele fotografii cu ea pe care le postează pe rețelele de socializare ori de câte ori are ocazia. De asemenea, nici pozele cu fiul ei sau de familie nu lipsesc din profilul ei.

Nu m-am hotărât să devin mamă, cred că e o chestiune care se naște natural, atunci când întâlnești un om pe care-l iubești și alături de care îți dorești să-ți petreci tot restul vieții. Cel puțin la mine lucrurile s-au întâmplat așa. În momentul în care am întâlnit omul alături de care mă vedeam îmbătrânind și pe care îl idolatrizam, pentru că mi se pare și în continuare că e cel mai bun, mișto, fain, deștept om de pe planetă, atunci a fost prima dată când m-am gândit că mi-aș dori un copil, iar asta s-a întâmplat. Alexandru Mihai are un an și aproape o lună, a povestit Andreea într-un podcast de parenting pe secom.ro, în anul 2020.

Cu toate că este mamă și are acest rol cu normă întreagă, Andreea Vasile nu a uitat de marea ei pasiune și anume actoria. Deși a devenit cunoscută în anul 2003 prin participarea la un reality show, la „Big Brother', după ce s-a remarcat în lumea teatrului, a decis ca această meserie este cea care i se potrivește perfect. Reamintim că Andreea Vasile a jucat o perioadă bună de timp alături de Mihai Bendeac, cu care a trăit și o poveste de iubire, însă într-un final au avut parte de o logodnă neîmplinită.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton