Cum arată și cu ce se ocupă copiii Mariei Dragomiroiu. Ileana și Mircea nu i-au călcat pe urme în meserie

 Laciu Andreea
.

Puțini știu cum arată și cu ce se ocupă, de fapt, copiii Mariei Dragomiroiu. Cu toate că mama lor este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România, Ileana și Mircea nu i-au călcat pe urme în acest domeniu. Artista este foarte mândră de ei și își adoră și cei patru nepoți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Deși Maria Dragomiroiu este apreciată atât în țară, cât și în străinătate, copiii ei stau departe de lumina reflectoarelor. Mircea, în vârstă de 45 de ani și Ileana, în vârstă de 44 de ani, au venit pe lume în timpul primei căsnicii a cântăreței. Din păcate însă, acel mariaj nu s-a terminat într-un mod fericit.

copiii-mariei-dragomiroiu-2copiii-mariei-dragomiroiu-2

Ileana și Mircea, separați de o diferență mică de vârstă

Cântăreața a devenit mamă pentru prima oară când avea 22 de ani. Sarcinile au fost una după alta, așa că la 23 de ani avea deja doi copii mici. Acum se bucură din plin și de ipostaza de bunică, pe lângă cea de părinte. A trecut prin momente grele, dar care au călit-o pentru viață. Nu regretă nicio clipă că i-a adus pe lume pe Ileana și pe Mircea la o vârstă atât de fragedă.

Mi-am dorit foarte mult să am copii, pentru că ei reprezintă sensul vieţii, al muncii noastre, să ai cu cine să împărtăşeşti bucuriile şi realizările tale. Eu aveam 22 de ani. Nu aveam nimic, decât pe copiii mei. Eram cea mai fericită.

La 23 de ani aveam doi copii cu o diferenţă de vârstă între ei de 11 luni şi 4 zile, în condiţiile în care nu aveam o casă corespunzătoare, siguranţa zilei de mâine, acum cred că a fost o nebunie din partea mea, dar tot acum mă bucur că m-am aruncat în această nebunie.', a dezvăluit Maria Dragomiroiu într-un interviu mai vechi, conform wowbiz.ro.

Citește și: Cine este Maria Dragomiroiu. Artista a fost victima violenței domestice

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre datoria uriașă a Monicăi Gabor către avocata ei:'Să se ducă în America după bani…'

Citește și: Cum își menține Maria Dragomiroiu tenul fără riduri:„Nu mă culc până nu…’

Citește și: Cum are grijă Maria Dragomiroiu de părul ei. Apelează la un truc simplu: „Niciodată nu am fost la salon”

Cu ce se ocupă copiii Mariei Dragomiroiu

Chiar dacă ea are o carieră de succes în muzica populară, artista și-a lăsat copiii să își găsească singuri calea în viață. Ileana este profesor universitar, în timp ce Mircea lucrează ca inginer de sunet la Arena Națională, conform Fanatik.

Mi-am lăsat copiii să facă ce au dorit ei în viață. Fata mea e profesor universitar și băiatul meu este inginer de sunet la Arena Națională.

Dacă aş fi fost o persoană mai calculată, să aştept mai întâi să am o situaţie materială cât de cât corespunzătoare, nu mai erau copiii mei şi astăzi nu aş mai trăi această mare bucurie şi împlinire de a fi mama lor.', a mai declarat Maria Dragomiroiu.

A fost victima violenței domestice

Maria Dragomiroiu avea 20 de ani atunci când s-a căsătorit cu primul ei soț. Din păcate însă, a fost un mariaj plin de violență. După divorț, și-a crescut singură copiii până când l-a cunoscut pe Bebe Mihu. Cei doi au un mariaj fericit de mai bine de 30 de ani.

„Mi-a dat un pumn în cap. Liftul s-a oprit între etaje! Soacră-mea a zis: «Du-o acasă și omoar-o!». M-a apucat de păr și m-a dus așa… eu plângeam. Nu mi-a dat drumul până nu a plecat cu tot părul. Nu mai aveam nici un fir de păr de unde m-a apucat!’, povestea artista, potrivit libertatea.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton