Cum arată și cu ce se ocupă Corina Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Cei doi au divorțat în anul 2019

.

Cum arată și cu ce se ocupă Corina Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescuu. Marele campion la gimnastică a avut o viață amoroasă zbuciumată. După divorțul de la Larisa Drăgulescu, s-a căsătorit cu Corina Drăgulescu. Cei doi au divorțat după aproape 9 ani de relație. Corina Drăgulescu este activă în mediul online și arată foarte bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă Corina Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Corina și Marian Drăgulescu au divorțat în anul 2019, la scurt timp după ce s-au întors din America Express. Spre deosebire de prima soție a gimnastului, Corina Drăgulescu este o persoană mai retrasă care preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

374767842_7011905772188026_494839347103638379_n374767842_7011905772188026_494839347103638379_n

Cum arată și cu ce se ocupă Corina Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Corina Drăgulescu este activă în mediul online, acolo unde postează deseori imagini cu ea alături de prieteni. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu se distrează alături de prieteni și pare că nu este implicată într-o relație amoroasă. Chiar și așa, Corina Drăgulescu este mai mereu cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Marian Drăgulescu a investit 50.000 de euro în academia de gimnastică: „Am deja 150 de copii. Am mers prin…'

Citește și:Cum a cunoscut-o Marian Drăgulescu pe iubita lui, Simona: „Ne vedeam zilnic”

Citește și:Ce decizie au luat Monica Gabor și fiica, Irinuca, după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Val de critici la adresa Monicăi: „Fă ceva pentru el, nu e corect”

Citește și:„Eram disperată. Toate asistentele mă cunoșteau. Ăla a fost momentul în care am zis că ne oprim”. Gabriela Cristea, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre intervențiile de fertilizare în vitro

Ce mai face Corina Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu

Corina și Marian Drăgulescu au fost căsătoriți aproape 9 ani. În anul 2019 cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Spre deosebire de Larisa Drăgulescu, prima soție a sportivului, Corina Drăgulescu a preferat să fie o persoană discretă.

Cu toate acestea, ultima soție a lui Marian Drăgulescu este activă în mediul online, acolo unde postează imagini din vacanță, alături de prietenii ei. Nu putem să trecem cu vederea faptul că are un trup de invidiat, cu care se afișează ori de câte ori are ocazia. Corina pare foarte fericită de viața ei, deși pare că nu ar fi implicată într-o nouă relație amoroasă.

Cu ce se ocupă Corina Drăgulescu

Divorțul dintre Marian Drăgulescu și prima lui soție a fost presărat de numeroase scandaluri. Ei bine, despărțirea de Corina Drăgulescu a fost una liniștită, fără scandaluri. Cei doi și-au spus adio după aproape 9 ani de căsnicie și au mers pe drumuri separate. A doua soție a gimnastului a fost o persoană mai discretă, iar abia în urmă cu doi ani s-a aflat cu ce se ocupă. Corina Drăgulescu deține o firmă de livrare a produselor la domiciliu.

Nu se știe, că nu am zis niciodată, dar eu activez în domeniul HORECA de zece ani. Avem o cantină și, împreună cu un prieten, avem și o flotă Tazz de livrare a produselor la domiciliu. Am și o pasiune pentru machiaj, dar e un extra-job, am participat și la câteva concursuri de profil', a declarat Corina Drăgulescu pentru Playsport.

Tensiunile dintre Marian și Corina Drăgulescu au explodat chiar și în emisiunea America Express, unde au participat împreună. Cei doi s-au certat în emisiune și chiar au încercat să își rezolve problemele cu ajutorul unui psiholog.

„El m-a acuzat pe mine că am pitit actele de căsătorie, eu pe el că le-a pierdut. Noi nici acum nu știm unde sunt actele noastre. De asta nici nu am putea să divorțăm. Noi trăim totul la intensitate și așa e mișto, că acolo îți dai seama. Deci noi am fost până la notar de atâtea ori și de câte ori a întors mașina… În următoarele 10 minute ne-am calmat. Am fost la terapie de cuplu', spunea Corina Drăgulescu, în 2018, când cuplul lua în calcul divorțul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton