Cum arată și cu ce se ocupă Cristina Darha, cântăreața de la Uni-K. A devenit mamă la 42 de ani

 Dumitrache Laura
.

Cum arată și cu ce se ocupă Cristina Darha, cântăreața de la Uni-K. Cristina Darha, solista trupe Uni-K s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat familiei sale. Cântăreața a părăsit România, iar în prezent locuiește în America, dar a continuat să cânte. Iată cum arată acum!

CITESTE GRATIS AICI REVISTA VIVA! DE IULIE

Cum arată și cu ce se ocupă Cristina Darha, cântăreața de la Uni-K. Solista a făcut furori în anii 2000 cu melodiile  Plec' sau Se duc clipele'. Deși nu s-a mai auzit nimic de trupa Uni-K, Cristina Darha a continuat să cânte, peste hotare, folosind mai des numele său real.

cristina darhacristina darha

Cum arată și cu ce se ocupă Cristina Darha, cântăreața de la Uni-K. Cristina Darha a devenit mamă la vârsta de 42 de ani, după multe încercări. Solista a reușit să aducă pe lume primul ei copil, un băiețel perfect sănătos pe nume Liam. Iată cum arată acum artista!

Citește și: Viviana Sposub, întâmplare neașteptată, după ce a ieșit să ia masa singură în oraș: 'Sunt teafără, doar puțin ciufulită. Am început să țip, toată lumea s-a…'

Citește și:Cosmin Natanticu îl înlocuiește pe Nelu Cortea la iUmor. Cătălin Bordea rămâne în juriu: 'Culmea e că, din punct de vedere profesional, totul merge…'

Citește și:De ce nu vrea Lidia Buble să-și expună relația cu Horațiu Nicolau: „M-am fript de prea multe ori'. Ce spune despre presupusul inel de logodnă

Citește și:CRBL a fost înșelat de o fostă iubită. Cum a aflat: „Am mirosit-o, am tăcut și…”

Cum arată și cu ce se ocupă Cristina Darha, cântăreața de la Uni-K

Cristina Darha în vârstă de 43 de ani, a devenit cunoscută făcea furori în anii ’90 cu muzica sa. Ulterior, artista s-a retras din lumina reflectoarelor după ce și-a cunoscut marea iubire în America. Mai mult, Cristina Darha s-a mutat în America din anul 2015 și a devenit mamă la 42 de ani, după ce a pierdut două sarcini. Artista a continuat să cânte, dar folosind mai des numele real. Cristina Darhe are o familie frumoasă, iar fiul ei a împlinit cinci luni în urmă cu câteva zile.

Nu am renunţat niciodată la muzică, proiectul Uni-k a funcţionat în tot acest timp, doi ani la rând am fost în turneul Mix Music Evo, alături de mulţi alţi artişti cum ar fi Proconsul, Andreea Bălan, Alexandra Ungureanu, Connect-R şi mulţi alţii, spectacole în care, pe lângă cântat, prezentăm şi evenimentul făcând entertainment începând cu ora 17:00 până la ora 20:00 când prelua Cătălin Măruţă ştafeta; aceste evenimente s-au desfăşurat în toată ţară începând cu anul 2011”, a dezvăluit blondina în urma cu ceva timp.

Cristina Darha a pierdut două sarcini

Cristina Darha a trecut prin momente dificile după ce a pierdut două sarcini. Vedeta și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar anul acesta, în ianuarie, a devenit mamă pentru prima oară. Cristina de la Uni-K și-a văzut visul cu ochii și l-a adus pe băiețul său, Liam Gabriel. Artista este căsătorită cu omul de afaceri George Comșa. Bine ai venit pe lume, Liam Gabriel! Darul nostru prețios de la Dumnezeu', a fost mesajul postat pe rețelele de socializare de fericita mămică, Cristina Darha.

Cântăreața și soțul ei locuiesc la Chicago și s-au mutat împreună după doar 3 luni. De când trăiește în America, viața Cristinei Darha s-a schimbat radical. Vedeta a anunțat la 5 luni că este însărcinată, după ce a scăpat de toate fricile și doctorul i-a spus că bebelușul este bine.

„E minunat când te vezi prima dată cu puiul tău în brațe. E un sentiment pe care nu ai cum să-l simți decât dacă devii mamă, devii împlinită. Cred că mai mult de  atât n-ai ce să ceri de la viață. Un pui de om din tine și partenerul de viață. Un copil care e dependent de tine și căruia îi dedici toată atenția și timpul din lume. O iubire necondiționată și pură. Îți invadează viața un îngeraș. Mi se umple sufletul cu o bucurie de nedescris, trebuie să mă ciupesc de multe ori ca să știu că nu e vis”, a declarat Cristina Darha, potrivit Fanatik.

Cristina Darha este mamă vitregă

Soțul Cristinei Darha a adopta un băiat, George, iar de opt ani este și fiul artistei. George are 16 ani și se înțelege foarte bine cu mama lui vitregă. Mai mult, aceasta nu exclude ca pe viitor ea și soțul ei să adopte un al doilea copil.

„Da, sunt mamă vitregă, ‘stepmom, sună mai frumos în engleză. Sam e băiatul lui George și, de 8 ani, e și băiatul meu. Avea doar 7 ani jumate când l-am cunoscut, acum e adolescent în toată firea, în octombrie  face 16 ani. Nu excludem adoptatul din planurile de viitor, sănătoși să fim și mai vedem. Ne-am mai dori și o fetiță deși acum e prea devreme să vorbim despre asta. Liam are doar 11 săptămâni, vreau să mă bucur din  plin de el.”, a mai spus artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton