Cum arată și cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea. Melissa are 20 de ani

 Oana Pantazi
.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea. Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei diferite, iar cu trei dintre acestea a fost căsătorit. Omul de afaceri are o relație foarte bună cu copiii lui, cărora are grijă să nu le lipsească nimic. Cei trei copii din căsătoria cu Mihaela Borcea sunt deja mari și sunt pregătiți să calce pe urmele părinților. Melissa are acum 20 de ani și este o tânără superbă. Iată cu ce se ocupă și unde locuiește!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea. Omul de afaceri și prima lui soție, Mihaela Borcea, au divorțat după o căsnicie de peste 20 de ani. Au împreună trei copii, Patrick și gemenii Angelo și Melissa, iar părinții lor se mândresc cu ei. Fiica cea mare a lui Cristi Borcea a împlinit 20 de ani și nu doar că este o tânără superbă, are pachetul complet.

borciiborcii

Cum arată și cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea

Mihaela și Cristi Borcea au divorțat în urmă cu mai bine de zece ani, după 20 de ani de căsătorie. Au împreună trei copii, pe Patrick și gemenii Angelo și Melissa. După divorțul de Cristi Borcea, Mihaela a fost alături de copiii ei și le-a oferit o educație bună. Femeia de afaceri își sprijină cei trei copii, indiferent de situație, și recunoaște că îi ceartă atunci când fac greșeli. De asemenea, Cristi Borcea are o relație apropiată cu copiii săi din primul mariaj.

Melissa, fiica cea mare a lui Cristi Borcea a fost întotdeauna discretă, nefiind atrasă de lumina reflectoarelor, însă, ca orice tânără de 20 de ani, postează în social media din când în când. Fiica afaceristului nu locuiește în România, ci în America, unde este studentă la Arhitectură.

Citește și: Legătura nebănuită dintre Mihaela Borcea și mama lui Cristi Borcea.Cum o susține fosta soacră

Citește și: Cum se simte Mihaela Borcea la 12 ani după ce a fost intoxicată cu mercur:'Nu mai pot recupera în întregime…'

Citește și: „Nu pot să dorm fără medicamente. Bine că am rămas întreg ca fizic’. Cum l-au afectat pe Cristi Borcea anii petrecuți în închisoare și ce amintiri tulburătoare are

De asemenea, și frații Melissei se pregătesc să calce pe urmele tatălui lor în afaceri.

„Fata studiază în America. E la arhitectură, momentan. Dacă și-ar schimba opțiunea, vom vedea. E foarte grea meseria. Doar băieții sunt implicați.

(Reporter: Au de gând să vă facă soacră mare?) Nu cred, încă. Toți suntem concentrați pe muncă, băieții sunt și ei cu studiile. Fiecare cu iubita lui. Le cunosc prietenele. Cel mic și prietena stau cu mine. Și ea e fata mea. Mai am încă două fete, sunt fericită, a spus, în urmî cu ceva timp, Mihaela Borcea pentru cancan.ro

Mihaela a preluat afacerile familiei Borcea

După despărțirea de Mihaela Borcea, Cristi Borcea a trecut printr-o perioadă dificilă. Fostul acționar de la Dinamo a fost condamnat la închisoare, motiv pentru care a desemnat-o pe Mihaela să aibă grijă de toate afacerile sale.

Astfel, Mihaela Borcea a devenit o femeie foarte puternică și responsabilă. Vedeta recunoaște că a trecut prin numeroase situații dificile de-a lungul anilor. Conduce hotelul de pe litoralul românesc de mai bine de zece ani și a dobândit o experiență vastă. „Am primit foarte multe lovituri de-a lungul vieții și am avut foarte multe încercări, aproape de a-mi pierde viața’,  a mai spus prima soție a lui Cristi Borcea.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Din mariajul cu Mihaela Borcea, afaceristul are trei copii, Patrick, Angelo și Melissa. Ulterior, Cristi Borcea s-a căsătorit cu Alina Vidican, iar împreună au doi copii, Gloria și George Alexandru. De asemenea, fostul patron de la Dinamo mai are o fiică cu avocata Simona Voiculescu.

În prezent, Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel, fosta soție a lui Cristian Boureanu, iar împreună au trei copii, Milan și gemenele Rania și Indira.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton