Cum arată și cu ce se ocupă fiicele lui Serghei Mizil, Ana și Smaranda: "Când o dă pe tărie... e agresiv verbal"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum artă și cu ce se ocupă fiicele lui Serghei Mizil. Serghei Mizil, unul dintre cele mai cunoscute personaje publice de la noi din țară, este un bărbat carismatic, care a avut o viață demnă de film. De la prietenia cu Nicu Ceașescu, la dependența de alcool, care aproape i-a distrus sănătatea, Serghei Mizil a trăit viața la maxim. Acesta are și două fiice din două mariaje diferite, pe Smaranda și mezina, Ana. Cele două au fost invitate la podcastul Fiță cu Adiță, unde au vorbit despre relația cu tatăl lor, Serghei Mizil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Serghei Mizil este unul dintre cele mai populare personaje din showbiz-ul autohton, actualul afacerist cu diplomă de student de la Facultatea de Arte, a trăit întotdeauna viața la maxim. A fost prieten cu Nicu Ceaușescu, a avut probleme cu alcoolul, a jucat în filme, iar pe lângă toate acestea s-a și căsătorit de două ori și a devenit tată. Serghei Mizil are două fete, pe Smaranda, din prima căsnicie, iar pe a doua, Ana, din frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește alături de Cora Niculescu Mizil. Ana și Smaranda au crescut și își iubesc extrem de mult tatăl. Fiicele lui Serghei Mizil au fost invitate la podcastul „Fițăb cu Adiță”, unde au povestit întâmplări inedite despre tatăl lor.

72647295_1387284178122848_1795114528057327616_n72647295_1387284178122848_1795114528057327616_n

Cum arată și cu ce se ocupă fiicele lui Serghei Mizil

Ana și Smaranda Mizil, cele două fiice ale omului de afaceri Serghei Mizil, au fost invitate la podcastul „Fiță cu Adiță” și au relatat o întâmplare de pomină pe care au trăit-o alături de tatăl lor.

„Eram în Herăstrău, cu colegii de la Zap (n.r- unde a lucrat ea pe vremea aia) și eu le spuneam: ‘Să vedeți ce tată simpatic am, muriți de râs cu el, n-ați mai întâlnit așa om în viața voastră. Și nu știu cât a trecut, vreo jumătate de oră, noi eram la etaj, chiar în dreptul scărilor, și apare el în trening, beat mort, că o dăduse pe tărie.

El când o dă pe tărie devine așa puțin mai agresiv. Și-a sfâșiat tricoul, răcnea ca un animal și a început să le muște pe toate de obraji, de sâni. A fugit toată lumea și nici nu și-au mai plătit nota. O nebuneală. Eu le ziceam: Stați, nu fugiți, el e tatăl meu simpatic. Nu vrei să știi cum era a doua zi. Și-a spart farfurii în frunte.

Citește și: De ce s-a certat Serghei Mizil cu Oana Mizil la înmormântarea surorii lui, Donca:„M-am supărat groaznic că…

Citește și: Serghei Mizil s-a îmbătat cu un fotbalist celebru, apoi a mers la bordel: „Am multe, dar nu pot să le spun'

Atunci a fost alegerea: Ori dă foc la casă, ori își sparge farfurii în cap. Și-a spart farfurii și înmuia pâine în palincă și o lipea pe frunte, a doua zi. Și acasă parcă și-a spart. Voia să ne dea foc, o nebuneală. El doar când bea tărie, altfel e simpatic. Nu agresiv fizic, că nu a bătut pe nimeni, agresiv verbal', au povestit cele două fete în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.

Cu ce se ocupă fiicele lui Serghei Mizil, Ana și Smaranda

Ana Mizil cea mai mică dintre fetele lui Serghei Mizil are o educație aleasă, fiind doctorandă în Științele Comunicării la Universitatea București. Aceasta a făcut parte diin mai multe ONG-uri și are un Master of Research in Sociology, Facultatea de Sociologie și Științe Sociale.

Ana Mizil a ocupat funcția de asistent manager la Fundatia Universitara „Carol 1”, Bucuresti, și expert sociolog in proiectul „Fii parte la diversitate”. Mezina familiei Mizil a suferit un accident de mașină, în urma căruia și-a pierdut un deget, iar într-o vreme refuza să mai apară la TV.

 Despre, Smaranda Mizil, fiica cea mare, se spune că ar fi moștenit caracterul tatălui său. Aceasta are un are un băiețel și este o fire independentă, fiind divorțată de tatăl copilului.

FOTO: Facebook, Kanald D, Antena Stars

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton