Cum arată și cu ce se ocupă fratele mai mic al lui Mihai Bendeac. Andrei are 23 de ani și a studiat în Anglia

 Dumitrache Laura
.

Cum arată și cu ce se ocupă fratele mai mic al lui Mihai Bendeac. Mihai Bendeac este extrem de popular la noi in țară, dar putini sunt cei care îl cunosc pe fratele său, Andrei, cu 17 ani mai tânăr decât el. Recent, Andrei Bendeac a împlinit 23 de ani și preferă să fie discret.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă fratele mai mic al lui Mihai Bendeac. Actorul Mihai Bendeac se poate mândri cu o familie minunată. Fostul jurat de iUmor are un frate mai mic, Andrei, cu care are o relație specială. Deși între cei doi există o diferență de vârstă de 17 ani, Mihai și Andrei Bendeac sunt foarte apropiați.

andrei bendeacandrei bendeac

Cum arată și cu ce se ocupă fratele mai mic al lui Mihai Bendeac. Recent, fratele mai mic al lui Mihai Bendeac a implinit 23 de ani, iar cu această ocazie, actorul i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Mesajul său i-a surprins pe internauți, dar i-a și făcut să râdă cu lacrimi.

Citește și: Ce notă a luat la BAC fratele lui Mihai Bendeac. Familia este mândră de Andrei

Citește și:Incredibil ce mult seamănă Mihai Bendeac cu fratele lui! Între ei este o diferență de 18 ani

Citește și:Mihai Albu este în doliu, după ce mama lui, Zinaia, a murit. Femeia avea 95 de ani: „Drum lin spre ceruri…'

Citește și:Flora Năstase a chemat de urgență ambulanța, după ce a leșinat în casă: „Cu transpirații și stare de rău generală. Tensiunea arăta…”. Cum se simte acum Regina Blănurilor

Cum arată și cu ce se ocupă fratele mai mic al lui Mihai Bendeac

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Cu toate astea, putini sunt cei care știu că actorul are un frate mai mic, Andrei. Recent, acesta a împlinit 23 de ani, iar fostul jurat de la iUmor a postat un mesaj emoționant. Spre deosebire de fratele său, Andrei Bendeac preferă să nu apară prea des în lumina reflectoarelor. Mezinul familiei a studiat Artele la Universitatea Lancaster din Anglia și pe 20 august a împlinit 23 de ani. Cu această ocazie, Bendeac i-a amintit fratelui său că au o legătură specială. „La mulți ani, @aka_bendy! Ești perfect', a scris Bendeac cel mare pe Intagram, alături de o poză recentă cu fratele mai mic.

Mihai și Andrei Bendeac au o relație apropiată, iar actorul a recunoscut că se înțelege foarte bine cu fratele său mai mic. La rândul lui, Andrei i-a declarat public lui Mihai că îl iubește foarte mult. „Te iubesc mult! Sunt mândru să pot spune că am putut fi în prezența celui mai mare actor contemporan român. Te rog să-i transmiți asta maestrului Adrian Titieni când vă întâlniți data viitoare', i-a scris Andrei lui Mihai de ziua lui.

Andrei Bendeac face performanță în fotbal la 19 ani și este pasionat de baschet. Acesta a apărut la un moment dat la Antena 1, atunci când a urcat pe scena iUmor.

Mihai Bendeac, despre relația pe care o are cu familia și cu fratele său

Mihai Bendeac are o relație strânsă cu familia lui și se întelege bine cu fratele său. Într-un interviu, actorul ne-a declarat că este foarte apropiat de părinții si fratele său, Andrei. Fostul jurat de la iUmor a declarat că diferența de vârstă dintre el și fratele său s-a simtit de-a lungul anilor, și recunoaște că Andrei Bendeac a fost afectat de celebritatea fratelui său.

Am o relație foarte apropiată, pentru că eu, neavând o altă familie, ca să zic așa, adică nefiind căsătorit, neavând copii, sunt foarte legat de familia mea imediată, de bază – părinții, fratele, bunicii. Și din acest motiv avem o relație foarte apropiată, ne iubim foarte mult și ne respectăm foarte mult. Să știi că diferența s-a simțit de-a lungul timpului. Adică totuși sunt 18 ani între noi. În momentul în care el s-a născut, eu am plecat de acasă, și atunci e ca și cum aș fi avut un copil, dar numai atunci când voiam eu.Cea mai confortabilă chestie cu putință (râde). El, de-a lungul timpului, a fost cumva afectat și de celebritatea mea, dar de la un punct încolo personalitatea lui a devenit extrem de puternică și atunci treaba asta l-a făcut să-și dorească să fie o individualitate.', ne-a declarat Mihai Bendeac.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton