Cum arată și cu ce se ocupă George Vintilă, la 53 de ani. S-a reprofilat după ce s-a retras din radio

 Oana Pantazi
.

Cum arată și cu ce se ocupă George Vintilă la 53 de ani. A fost unul dintre cele mai cunoscute nume din radio și un DJ apreciat, însă, de ceva vreme, s-a retras din lumina reflectoarelor și organizează evenimente pentru sporturile extreme.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cum arată și cu ce se ocupă George Vintilă la 53 de ani. Vocea lui inconfundabilă s-a făcut auzită nu mai puțin de 24 de ani la postul PRO FM, dar George Vintilă a luat decizia să se retragă din radio, spre dezamăgirea fanilor săi. În prezent, fostul DJ și realizator de emisiuni lucrează de acasă, are diverse colaborări, iar pe contul său de socializare, la descriere, găsim The Entertainer/The Dj The Voice/The Race Driver. La 53 de ani, fostul om de radio a ales să dispară din lumina reflectoarelor.

75371745_1376021415900091_8114154173831839744_n75371745_1376021415900091_8114154173831839744_n

Cum arată și cu ce se ocupă George Vintilă la 53 de ani

Cum arată și cu ce se ocupă George Vintilă, la 53 de ani. Născut în Brașov, George Vintilă a început cu știrile, devenind prezentator de noapte la PRO FM. Inițial, i se spunea George Brașoveanu pentru a nu fi confundat cu fratele lui, Marius Vintilă. După aceea, a lucrat în producții radio și tv, coordonând tot ce însemna reporteri, camere, mașini.

După mai bine de două decenii dedicate acestei profesii, George Vintilă a ales să se retragă din radio, mărturisind că nu ar mai reveni decât în anumite condiții.

„După ce am plecat în 2018, mi-am dat seama că am stat undeva la patru ani în plus în radio sau, cel puțin, în acel radio. Eu fiind cel mai vechi în Radio PRO FM la momentul respectiv, aveam niște termeni de comparație, care nu cred că se mai adaptau momentului. Nu puteam să compar ce era cu ce se întâmpla, începusem matematica asta cu cifre, la modul ce face unul sau altul. Noi eram obișnuiți cu performanța făcută natural, adică eram pe locul întâi sau doi dintotdeauna. Nu știu dacă m-aș mai întoarce acum în radio, poate pentru o emisiune săptămânală, ceva mai lejer. Emisie zilnică nu cred că aș mai face pentru că mi-a setat un ritm prea alert de viață, mă obișnuisem cu el și nu prea mai aveam timp, efectiv, să respir, să savurez niște lucruri. Mi-a plăcut, de ce să mint?', a spus, cu ceva timp în urmă, George Vintilă, la pocastul Boomerul și Millenialu.

Citește și: Răzvan Fodor a luat-o la roast pe Iulia Albu: „a demonstrat că poți reuși în viață doar cu imaginație, talent și un nume celebru. Are noroc că e frumoasă!’ Cum a reacționat vedeta

Citește și: De ce surpriză au avut parte Amalia Enache și fiica ei în vacanța din Japonia. Dana Rogoz a reacționat: „Exact așa am simțit și noi!’

La 53 de ani, George Vintilă și-a schimbat complet modul de viață, dedicându-se altor pasiuni.

„De când am plecat din radio, sunt foarte liniștit. De când cu pandemia, toată lumea lucrează de acasă, bineînțeles că am și eu un microfon acasă. În paralel, fac tot felul de evenimente cu prieteni de-ai noștri, toate legate de motor sports. În rest, am grijă de cățel, facem plimbări prin pădure', a mai spus George Vintilă la podcast.   

Înainte de a deveni cunoscut, George Vintilă a lucrat într-un restaurant mexican din Londra

Cum arată și cu ce se ocupă George Vintilă, la 53 de ani. Fără doar și poate, George Vintilă este omul care se identifică cu istoria postului de radio PRO FM. A început să lucreze în 1993 şi și-a construit o carieră remarcabilă. La început, a fost coleg cu Andi Moisescu și s-a ocupat și de ştiri. Totuși, nu radioul este primul său job. Înainte de a deveni cunoscut ca om de radio, în 1990, George a fost plecat peste hotare cu fratele său, Marius Vintilă, şi el un nume cunoscut în lumea radioului, să îşi încerce norocul. Doi ani de zile a lucrat într-un restaurant mexican din Londra.

„Du-te la interviuri de job, bagă, dă-i și șterge coridoare, prin mall, multă muncă fizică. Am lucrat și într-o fabrică de burgeri. Mi-am dat eu niște teste, m-am întrebat cât pot eu să duc, că voiam să-mi iau mașină. Într-o lună jumate, lucram 16 ore pe zi, mi-am luat mașină. Am lucrat și într-un restaurant mexican, am vândut și telefoane mobil', a declarat George Vintilă în podcastul „Boomerul și Milenialu', realizat de Silviu Petcu și Alexandru Zob.

George Vintilă s-a însurat la 19 ani cu o englezoaică

Fostul om de radio s-a însurat la 19 ani cu o englezoaică, după ce lăsase deoparte fotbalul de performanță și picase examenul de admitere la Facultatea de Economie din Craiova. Pasionat de sporturi extreme, George Vintilă și-a cunoscut fosta soție pe vremea când era instructor de schi, iar ea era una dintre elevele sale.

A fost și, și. Ne-am și îndrăgostit, dar parcă a fost și așa, la modul că voia și ea un soț, voiam și eu o soție. Venise ‘90, am zis să plecăm în străinătate. Am stat aproape patru ani pe acolo (n.r. în Anglia). Nu am mai stat cu ea mult, că-mi dăduse niște gogoși din astea, că ce o să găsesc eu acolo, că părinții ei au afaceri. Când am ajuns, nu aveau nimic, nu era nimic ok”, a povestit el.

Ulterior, George Vintilă a avut o relație de notorietate cu Cosmina Păsărin, însă nu s-a recăsătorit niciodată.

După Anglia, George Vintilă a lucrat și în Cehia, dar lucrurile au luat o întorsătură nefericită. Întâmplarea a făcut să afle că postul PRO FM avea nevoie de voci…

„Am făcut curs de dealer, de crupier la cazino în Brașov. M-am angajat acolo. S-au agitat spiritele, m-am angajat la un cazino din Praga. M-au dat afară înainte să primesc salariul. M-am urcat în podul trenului ca să ajung înapoi în Brașov. A fost iadul de pe pământ.

În octombrie ‘94, fratele meu stătea cu Răzvan Exarhu în camera de cămin și mi-au spus că s-a deschis un nou radio, PRO FM, că au nevoie de voci. Am dat o probă și restul e istorie', a mai spus George Vintilă în podcast.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton