Cum arată și cu ce se ocupă Gheorghe Gheorghiu la 70 de ani. Deși locuiește în SUA din 2015, în fiecare vară cântă pe litoralul românesc

 Oana Pantazi
.

Cum arată și cu ce se ocupă Gheorghe Gheorghiu la 70 de ani. Pe întâi ianuarie a intrat în rândul septuagenarilor, însă Gheorghe Gheorghiu este la fel de energic ca la 30 de ani. Artistul continuă să facă naveta SUA-România, unde în fiecare vară cântă pe litoral.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Pe scenă de aproape cinci decenii, trubadurul poveștilor de dragoste, Gheorghe Gheorghiu, continuă să urce pe scenă și să-și încânte fanii și la 70 de ani. În octombrie 2015, artistul a primit rezidență permanentă pe teritoriul Statelor Unite, pentru că și-a dorit să trăiască mai aproape de fiica sa, Andra Gheorghiu (34 ani), care locuiește în California din copilărie. Tot acolo avea s-o cunoască și Gabriela, cea care l-a adus pentru a doua oară în fața ofițerului Stării Civile, în urmă cu trei ani.

default_imagedefault_image

Cum arată și cu ce se ocupă Gheorghe Gheorghiu la 70 de ani

Extrem de activ în social media, Gheorghe Gheorghiu își ține la curent fanii din social media atât cu viața profesională, cât și cu cea personală… O viață extrem de plină, după cum se poate vedea și din fotografiile postate de artist. Dacă în lunile de iarnă, își petrece timpul în America, vara îl găsește, dintotdeauna, în România, unde cântă în diverse localuri de la malul mării.

Citește: Totul despre nunta lui Gheorghe Gheorghiu: „Gabriela a ales să nu poarte o rochie de mireasă

Citește și: Marina Dina are probleme cu banii după despărțirea de tatăl copiilor ei și a concediat și bona: „Sunt obișnuită la un anumit standard. Am avut și bonă, dar mă costa mai mult decât câștigam eu'

„La mare mă simt ca acasă. Marea îmi încarcă bateriile și îmi dă posibilitatea să merg mai departe. Am cântat în toate stațiunile și am stat câte 3-4 luni pe litoral în fiecare an, încă din 1975, dar locul meu de suflet este și va rămâne Perla Venusului de care mă leagă cele mai frumoase amintiri. Cireșica, deasemenea, este un loc foarte drag mie și în care vreau să mă întorc an de an. Delta din Jupiter și Grădina lui Cupidon din Saturn”, spunea artistul într-un interviu pentru Libertatea.

De altfel, îndrăgostit de mare, Gheorghe Gheorghiu are propria sa cameră, dată pe viață, în cel mai luxos hotel construit pe plaja din Venus – 'Perla Venusului'.

La 70 de ani, artistul cântă și acum în fiecare seară și, în afara câtorva fire albe, pare chiar mai fit ca în tinerețe, pentru că a slăbit vizibil.

Cum și-a cunoscut Gheorghe Gheorghiu actuala soție

Artistul a fost căsătorit prima oară în tinerețe, soția lui, Camelia, și fiica lor, Andra Ștefania, locuind acum în America. Deși a avut o listă lungă de cuceriri, dintre care cea mai cunoscută este relația de 5 ani cu Anca Țurcașiu, Gheorghe Gheorghiu nu s-a mai căsătorit până la 67 de ani, când și-a unit destinul cu Gabriela Băncescu. Cei doi se cunosc de trei decenii și au fost, mult timp, prieteni foarte buni.

Acum aproape 4 ani, artistul și-a cerut iubita de soție, iar în 2021, în luna noiembrie, Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu s-au căsătorit oficial, la New York, orașul în care locuiesc împreună. Tot aici, soția artistului deține și o afacere de succes, un restaurant cu specific românesc.

„Noi ne cunoaștem de exact 28-29 de ani, dar ne-am cunoscut profesional. Ne-am cunoscut când a venit în turneu, atunci aveam restaurantul și venea des cu artiști. Dar atunci a fost așa o situație că eu aveam o viață mai dificilă, munceam foarte mult, aveam probleme din toate părțile. (…) Era o legătură de prietenie și așa, cu anii, eu aveam încredere în el, el în mine, ne ajutam foarte mult și așa s-a legat’, a dezvăluit partenera de viață a lui Gheorghe Gheorghiu, la Antena Stars.

Cum și-a cerut Gheorghe Gheorghiu iubita de soție

Chiar dacă se cunoșteau de atâția ani, Gheorghe Gheorghiu s-a emoționat ca un adolescent atunci când și-a cerut iubita în căsătorie. Cei doi au devenit soț și soție în data de 14 noiembrie 2021, la New York, iar nașii lor au fost Maria Dragomiroiu și soțul ei, Alexandru Mihu. Locul în care și-au jurat credință a fost unul special: Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Ceremonia a fost urmată de o petrecere tradițional românească.

„El s-a dus acolo (n.r în Florida) înainte, că rămăsese din turneu și s-a dus cu prietenii, au cumpărat inel. Eu când am aterizat cu fiul meu (…) am văzut că era agitat așa, nu mai avea stare (…) a scos inelul, nici nu mai știu ce a zis. (…) Când am văzut că scoate inelul nu-mi venea să cred’, a mai povestit aceasta, conform sursei citate anterior.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton