Cum arată și cu ce se ocupă mama lui Theo Rose. Nina Diaconu are 57 de ani: ”Muncă multă și mult bun simț”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată și cu ce se ocupă mama lui Theo Rose. În ultima vreme, Nina Diaconu a fost destul de sonoră. Încă de când s-a aflat că fiica ei este însărcinată, a confirmat cele spuse în mai multe emisiuni TV. De asemenea, a și dezbătut spusele clarvăzătoarei Carmen Harra, însă puțini știu cine este și cu ce se ocupă cea care i-a dat viață artistei. Are 57 de ani și este foarte frumoasă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mulți s-au întrebat cum arată și cu ce se ocupă mama lui Theo Rose. Știm cu toții că încă de când fiica ei este însărcinată, a luat cuvântul de mai multe ori și în mai multe emisiuni televizate. Totuși, doar telefonic, nu și fizic, astfel că nu sunt mulți cei care care știu cine este Nina Diaconu. Theo Rose a oferit câteva răspunsuri la cele mai mari întrebări pe care fanii și le puneau despre mama ei.

a8798e90-2bf4-49c2-8c89-e43d165b7651a8798e90-2bf4-49c2-8c89-e43d165b7651

Theo Rose se trage dintr-o familie destul de numeroasă. Nina Diaconu și Ioan Diaconu, părinții artistei, se iubesc de mulți ani. Din rodul iubirii lor au rezultat 3 copii superbi, care azi îi fac mai fericiți ca niciodată. Ba mai mult, sunt pregătiți să devină bunici și din partea fiicei lor cea mică, Theo Rose. Tatăl cântăreței nu s-a ferit de lumina reflectoarelor de când fiica lui este o adevărată vedetă, astfel că se știu mai multe despre el. Totuși, Nina Diaconu a ales să stea mai mult în umbră și să nu iasă în evidență.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă tatăl lui Theo Rose.Ioan Diaconu are aceeași meserie de peste 20 de ani

Citește și: Ce părere are mama lui Theo Rose despre Anghel Damian și ce spune despre nunta lor:„Este ceva ce noi nu am mai văzut'

Citește și: Neti Sandu, agresată în plină stradă:”M-a luat așa de păr să vadă dacă…”

Citește și: Cornelia Rednic a mai slăbit încă 7 kg înainte de Sărbători. Ce dietă a ținut:”Nu am vrut să mă înfometez”

Cum arată și cu ce se ocupă mama lui Theo Rose

Cine este, cum arată, dar și cu ce se ocupă mama lui Theo Rose. Aceasta este întrebarea pe care toată lumea și-o pune după ce Nina Diaconu a fost destul de sonoră în ultima vreme, mai ales privind informațiile despre sarcina fiicei sale. Ei bine, spre surprinderea tuturor, artista a răspuns la cele mai curioase lucruri. Mai concret, a dezvăluit că are 53 de ani, este mama a 3 copii și muncește foarte mult.

Theo Rose despre mama ei: 'Mult bun simț'

Totodată, Theo Rose nu a dezvăluit în ce domeniu lucrează mama ei sau cu ce s-a ocupat de-a lungul timpului. Fără a se sfii însă, a mărturisit că a dus o viață grea până acum și a muncit extrem de mult. Se vede cu ochiul liber cât de bine seamănă artista cu ea și cât de frumoasă este, însă fiica Ninei Diaconu a ținut să precizezecă cea care i-a dat viață este o femeie cu mult bun simț.

'Mama! 57 de ani. 3 copii. Viață grea. Muncă mult. Mult bun simț.', a scris Theo Rose în dreptul unei fotografii cu mama ei pe rețelele de socializare.

Cum arată și cu ce se ocupă tatăl lui Theo Rose

Cum arată și cu ce se ocupă tatăl lui Theo Rose. Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, este directorul Centrului Cultural Izvoarele, iar în timpul liber se ocupă de echipele de fotbal din comuna județului Prahova. Ba mai mult, este antrenor de fotbal în localitatea în care a copilărit artista și practică acestă meserie de mai bine de 20 de ani.

Spre deosebire de soția lui, nu s-a sfiit să fie văzută de către marea comunitat a fiicei sale. Cântăreața a dezvăluit de-a lungul timpului că are o relație extrem de apropiată cu cei care i-au dat viață și nu uită să-i răsfețe de câte ori are ocazia.

„Ar fi fost minunat ca FRF să investească în Cupa Satelor! Dar, după cum vedeți, jucăm cu veste de acum trei ani, nici mingi nu s-au mai dat. Apa, hrana pentru copii sunt aduse de părinți și de noi. Unii copii vin flămânzi la teren. Un băiețel mi-a zis că nu mai mănâncă trei zile, că a mâncat acum sendviciuri. Îți vine să plângi când auzi așa ceva!’, a declarat tatăl lui Theo Rose, potrivit gsp.ro, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton