Cum arată și cu ce se ocupă Mihai Chițu, la zece ani după ce a câștigat Vocea României. A divorțat de soția sa la scurt timp după emisiune

 Dumitrache Laura
.

Cum arată și cu ce se ocupă Mihai Chițu, la zece ani de la câștigarea premiului Vocea României. Mihai Chițu a câștigat Vocea României în anul 2013 și a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu. Iată cum arată acum Mihai Chițu, la zece ani de la câștigarea premiului Vocea României!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă Mihai Chițu, la zece ani după ce a câștigat Vocea Românie. Mihai Chițu a devenit faimos în anul 2013, când a participat la Vocea României, de la Pro TV. Acesta a câștigat marele premiu de 100.000 de euro, iar după zece ani de când a devenit cunoscut, activează în același domeniu, cel al muzicii.

mihai chitumihai chitu

Cum arată și cu ce se ocupă Mihai Chițu, la zece ani după ce a câștigat Vocea României. Au trecut zece ani de când Mihai Chițu a câștigat Vocea României, iar viața i s-a schimbat radical. Acesta a divorțat de soția sa, iar în prezent trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Andra, noua lui parteneră.

Citește și: Când și cum a aflat Doina Teodoru, iubita lui Scărlătescu, despre plecarea celor trei chefi de la Chefi la Cuțite: „Ok, îmi pare rău. Ce să zic? Sunt alături de tine, orice s-ar întâmpla, cum e și normal”

Citește și:Fostul șef al Direcției Agricole Sibiu a fost ucis de propriul fiu. Tânărul de 25 de ani era consumator de droguri

Citește și:Oana Zăvoranu își vinde hainele și își șterge tatuajele, după despărțirea de Alex Ashraf: „Sunt alt om acum. Nu mai arunc cu banii și am devenit foarte chibzuită'

Citește și:Cine este și cum arată sora Irinei Fodor. Teodora este cu 11 ani mai tânără decât prezentatoarea TV și îi seamănă leit

Cum arată și cu ce se ocupă Mihai Chițu, la zece ani după ce a câștigat Vocea României

Mihai Chițu a câștigat Vocea României, în anul 2013. Artistul i-a impresionat pe jurați cu vocea sa și a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu. La zece ani de când a primit trofeul Vocea României, Mihai Chițu pare neschimbat. Însă, artistul a avansat pe plan muzical, unde și-a creat un nou proiect muzical cu care are mare succes. Mihai a lansat câteva piese și a colaborat cu multi artiști din showbiz, iar anul trecut, Mihai Chițu și-a înființat propria trupă.

Artistul și colegii lui formează trupa Ziriano Orchestra, iar împreună cântă la diverse evenimente. „Noi suntem Ziriano Orchestra și așa ne place nouă să ne distrăm. Un proiect nou, în care am pus foarte mult suflet și care mă reprezintă!', a afirmat fostul câștigător al emisiunii Vocea României, potrivit Pro TV.

Mihai Chițu a divorțat după Vocea României

Mihai Chițu a lucrat în vânzări înainte de a participa la Vocea României. Artistul a fost la audiții și în primele trei sezoane ale show-ului de talente, dar abia a treia oară a fost acceptat. În momentul în care a participat la Vocea României, artistul era căsătorit cu Ioana, iar împreună aveau o fetiță. După ce a devenit o persoană publică, lucrurile s-au schimbat radical în viața artistului. Mihai Chițu a cunoscut-o pe Ioana și a divorțat de fosta soție.

„În septembrie, eu şi soţia mea facem 13 ani de relaţie. Lucrurile între noi nu au decurs bine în ultimii ani. N-am avut o căsnicie nemaipomenit de frumoasă. Şi eu, şi ea, ne asumăm nişte greşeli, ştim ce am făcut. Nu am ce să-i reproşez. E o mamă-model. Vreau să-mi aduc aminte din relaţia asta de lucrurile bune, nu de cele rele. Suntem separaţi şi nu mai locuim împreună de 7 luni. Eu nici nu m-am mai ferit. Lumea mă întreabă de ce nu divorţez. Corect. Noi am ajuns la capătul drumului. De aici înainte nu mai putem înainta. Un divorţ? O să urmeze', a declarat Mihai Chițu pentru Click.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton