Cum arată și cu ce se ocupă Oana Nistor, fosta solistă a trupei Activ. A încercat să revină în muzică, dar nu a avut mare succes

 Dumitrache Laura
.

Cum arată și cu ce se ocupă Oana Nistor, fosta solistă a trupei Activ. Oana Nistor făcea furori în urmă cu câțiva ani, fiind solista trupei Activ, alături de Rudolf Ștefănic și Flaviu Cicirea. Artista a renunțat la muzică și s-a dedicat familiei sale. Iată cum arată acum Oana Nistor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă Oana Nistor, fosta solistă a trupei Activ. În anii 2000, Oana Nistor era una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. La doar 18 ani, a reușit să îi convingă pe membrii trupei Activ că merită să fie solista grupului.

ctivctiv

Cum arată și cu ce se ocupă Oana Nistor, fosta solistă a trupei Activ. Oana Nistor s-a retras din muzică și s-a căsătorit cu fotbalistul Ovidiu Petre. Cei doi au împreună doi copii minunați, iar o vreme au locuit în Arabia Saudită. Iată cu ce se ocupă acum Oana Nistor!

Citește și:Survivor România 2023. Noi reguli pentru Jocul de Recompensă: „Mi-a dat calculele peste cap'

Citește și:Vulpița de la Acces Direct este însărcinată pentru a treia oară, după ce s-a despărțit de Viorel: „Încă puțin”. Prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și:Cătălin Scărlătescu, despre despărțirea de Doina Teodoru. S-au separat două săptămâni după America Express: „Pur și simplu am fugit. Când ne-am întors acasă…'

Citește și:Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Ruby, dezvăluire neașteptată la vederea lui chef Alexandru Comerzan: „Îl știu! Am…'

Cum arată și cu ce se ocupă Oana Nistor, fosta solistă a trupei Activ

Oana Nistor a fost solista formației muzicale Activ. Artista a fost aleasă de băieții trupei care căutau o artistă pentru grupul lor. La doar 18 ani, Oana Nistor a fost aleasă să facă parte din trupa Activ, făcând furori în anii 2000 cu talentul ei muzical. Primul clip în noua formulă Activ, Oana, Rudi și Avi s-a filmat la sfârșitul anului 2001, la piesa „Împreună', iar de atunci a început o perioadă de succes pentru cei trei.

Oana Nistor s-a retras din lumea muzicii după ce l-a cunoscut pe fotbalistul Ovidiu Petre și a devenit mamă. Artista s-a concentrat mai mult pe viața de familiei și pe creșterea fiicei sale, Eva. Ulterior, a devenit mamă pentru a doua oară. În prezent, Oana Nistor se ocupă de creșterea copiilor săi și s-a retras din viața publică. Cu toate astea, solista a rămas la fel de frumoasă și are o familie minunată alături de fostul fostbalist.

Oana Nistor a încercat să revină în muzică

Oana Nistor a încercat să revină în muzică în anul 2010, lansând primul său proiect solo, „Dance floor', însă fără mare succes. Artista a încercat să revină pe scena muzicii românești cu un nou proiect, după care a urcat și pe scena Romanian Music Awards. Solista a apărut alături de trupa Activ, cu o piesă nouă, dar care nu a avut mare succes în rândul publicului. Chiar și așa, Oana Nistor a devenit acum mamă și are o familie frumoasă alături de soțul ei.

Oana Nistor și Ovidiu Petre s-au căsătorit în anul 2008

Oana Nistor avea să atragă atenția multor bărbați în perioada când era solista trupei Activ. Frumoasa blondină atrăgea mereu atenția ori de câte ori urca pe scenă. Cu toate astea, cel care i-a furat inima a fost fotbalistul Ovidiu Petre pe care l-a cunoscut în anul 2004. Patru ani mai târziu, Oana Nistor și Ovidiu Petre s-au logodit, devenit părinții unei fetițe, Eva Teodora. Atunci, solista a decis să pună pauză proiectelor sale muzicale, dar din păcate, marea sa întoarcere din anul 2010 nu a mai atras atenția publicului.

Acesta este primul pas pe care am decis să îl fac în cariera mea solo. Cu Activ am luat o pauză, nu știu dacă va fi ceva de moment sau definitiv. Băieții sunt în continuare alături de mine, mă ajută și mă sfătuiesc, mi-e foarte ciudat să vorbesc fără ei în preajmă. Le mulțumesc sincer pentru toată susținerea.', spunea ea în 2010. În anul 2014 a renunțat la a-și mai expune viața personală pe rețelele de soicalizare si s-a retras din atenția publicului.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton