Cum arată și cu ce se ocupă Silvia Stanciu, fosta iubită a politicianului Dan Matei Agathon. La 44 de ani, prezentatoarea Loto nu are copii: "E un sacrificiu enorm"

 Dumba Gabriela
.

Cum arată și ce mai face Silvia Stanciu, fosta iubită a politicianului Dan Matei Agathon. Silvia Stanciu, pe numele său de scenă Sylvie, a fost membră a trupei Etno, iar în prezent este actriță la Teatrul Muzical Ambasadorii, dar prezintă și Tragerile Loteriei Române în zilele de joi și duminică. Silva Stanciu a vorbit recent și despre viața privată și a explicat de ce nu a devenit mamă până la 44 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Despre Silvia Stanciu se știe că a fost cântăreață, iar de mulți ani prezintă Loto, la TVR. Numele ei rămâne asociat cu cel al lui Dan Matei Agathon, a cărui iubită ar fi fost timp de zece ani, perioadă în care regretatul politician ar fi fost căsătorit încă din 1971. În prezent, Silvia Stanciu este implicată de aproape cinci ani într-o poveste de dragoste misterioasă.

158125515_5421921247819839_2522690498696597265_n158125515_5421921247819839_2522690498696597265_n

Cum arată și cu ce se ocupă Silvia Stanciu, fosta iubită a politicianului Dan Matei Agathon

În anul 2006, au apărut primele informații despre relația lui Dan Matei Agathon cu Silvia Stanciu, iar relația lor ar fi durat aproximativ 10 ani, fără ca ei să recunoască vreodată oficial povestea de dragoste. Mai cu seamă că politicianul care a încetat din viață anul trecut avea o căsătorie solidă, încă din 1971.

În urmă cu mai mult timp, Silvia declara că trăiește o frumoasă poveste de dragoste din 2018 cu un bărbat, însă nu s-a afișat public cu acesta.

Pe plan personal sunt în stand-by…Unora li se întâmplă lucruri în viață, chiar mă uitam că sunt atâția oameni care se căsătoresc, divorțează, își fac familii, fac copii, adică mulți oameni merg în direcția asta și au un flow de nu se poate, li se întâmplă chestii, dar mie nu mi se întâmplă nimic. Nici nu am făcut demersuri, înt-adevăr…

Aș vrea să vă povestesc, chiar să vă prezint familia mea, dar familia mea este compusă din mama mea, care a rămas alături de mine și animăluțele mele. Am 4 pisici și 4 porumbei. Sunt o salvatoare de animale, am salvat multe și le-am dat spre adopție. Pe unele le-am spitalizat, le-am tratat, unele au trăit, altele nu', a declarat Silvia Stanciu pentru Playtech Știri.

Citește și: Cum se înțeleg Deea și Dinu Maxer în privința copiilor, după divorț: „Fiecare are stilul lui de a educa. Chestia cu mutatul în același bloc…'. În ce relații a rămas cu foștii socri, de fapt

Citește și: Cum au influențat banii divorțul dintre Dinu Maxer și Deea: „Au apărut și aceste lucruri atunci când s-a hotărât să ne despărțim'

Citește și: În ce relații sunt acum Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, după zeci de scandaluri. Ce mai au de împărțit: „Lucrăm la formalități'

De ce Silvia Stanciu nu a avut copii până la 44 de ani

Si dacă pe plan profesional totul îi merge ca pe roate, Silvia Stanciu regretă că nu și-a întemeiat până acum o familie.

Eu nu m-am opus niciodată să fiu mamă, dar nu s-a întâmplat. Trebuie să fie și un tată. Nu am nimic împotriva mamelor care își cresc copiii singure, sunt eroine. E un sacrificiu enorm, dar nu mi-am dorit neapărat cu orice preț un copil ca să îl chinui pe el și să mă chinui și pe mine neavând un tată.

Dacă nu a fost să fie, nu zic nu, dar cred că este cam târziu. Nu aș vrea să rămână copilul la 17, 18 chiar 20 de ani fără mama, să se chinuie… Trebuie să stai cât mai mult timp alături de copilul tău și nu suntem nemuritori. Cât să trăiești? Nu trăiești veșnic…Mă gândesc pe viitor.', a mai spus Silvia Stanciu.

În prezent, Silvia Stanciu este actriță la Teatrul Muzical și își concentrează întreaga atenție spre carieră și salvarea de animate aflate în situații delicate.

Odată cu integrarea în colectivul Teatrului Muzical Ambasadorii, am intrat cu totul în universul poveștilor și al copilărieri, ocazie cu care am început să cânt muzica dedicată celor mici. Mi-am adus aminte, pe de o parte, cu nostalgie de spectacolele pe care le susțineam în aceleași săli în care jucăm acum, pe vremea când eram copil, de cum era copilăria generaţiei noastre„, declara Silvia Stanciu acum câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton