Cum arată și cu ce se ocupă sora Iustinei Loghin de la Insula Iubirii. La fel ca sora ei, Dumitrina a trecut prin mai multe intervenții estetice

 Oana Pantazi
.

Cum arată și cu ce se ocupă sora Iustinei Loghin de la Insula Iubirii. De când a participat la show-ul din Thailanda, alături de Cornel Luchian, tânăra a câștigat un imens capital de popularitate și, cu toate că a povestit multe despre viața ei, puțini știu că are o soră, Dumitrina, care îi seamănă foarte bine.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Iustina și Cornel au făcut valuri la Insula Iubirii, fiind unul dintre cel emai controversate cupluri, așadar interesul fanilor pentru ei este imens. deși par să le cunoască viețile de-a fir a păr, nu mulți știu despre existența Dumitrinei, sora Iustinei, care îi seamănă foarte bine concurentei.

395079410_18361444621076681_6614970971028292291_n395079410_18361444621076681_6614970971028292291_n

Cum arată și cu ce se ocupă sora Iustinei Loghin de la Insula Iubirii

Participarea la Insula Iubirii i-a adus Iustinei Loghin (26) un capital imens de popularitate, relația ei cu Cornel (38), un bărbat divorțat, tată a patru copii, fiind subiect de controverse în mediul online. Concurenta este simpatizată nu doar pentru stilul ei direct, ci și pentru frumusețea ei deosebită, calitate pe care a moștenit-o și sora ei.

Citește și: Unde a mai purtat Simona Halep rochia cu care a făcut furori la nunta lui Ianis Hagi. A accesorizat-o cu o geantă pe măsură, cu un preț năucitor, de zeci de mii de euro

Citește și: Andreea Bostănică, criticată de fani după ce a fost prinsă că-și editează pozele. Imaginea cu care a gafat pe Instagram: „Zici că e o gonflabilă. Atâta poate…

Dumitrina a urmat cursurile unei facultăți de management din cadrul Universității „Spiru Haret', dar a ales să profeseze în alt domeniu. Azi, sora Iustinei este hairstylist și are propriul salon în București, fiind extrem de apreciată în branșa ei.

Cele două surori seamănă foarte bine, fiind complimentate pentru frumusețea lor. Iustina nu a ascuns că a apelat la rinoplastie și la implant mamar pentru a-și desăvârși lookul, dar, conform fotografiilor mai vechi cu ele, se vede clar că și Dumitrina a trecut pragul medicului estetician, fiind evidentă operația de rinoplastie, dar și augmentarea buzelor.

Iustina și Cornel s-au căsătorit după ce au trecut testul Insula Iubirii și așteaptă un copil

Nimeni nu ar fi crezut că, după Insula Iubirii, Iustina și Cornel vor mai forma un cuplu, dar viața bate întotdeauna filmul… Cei doi au povestit în primul episod al emisiunii Insula Iubirii, filmat în toamna anului trecut, că în această vară se vor căsători. Aveau stabilită data nunții și restaurant plătit în avans, dar evenimentele de pe Insulă păreau să le fi dat peste cap planurile. În pofida faptului că și-a dezamăgit partenera și ea i-a înapoiat inelul de logodnă chiar în timpul emisiunii, azi cei doi sunt tot împreună – mai mult, s-au căsătorit și urmează să devină părinți.

Potrivit cancan.ro, Iustina și Cornel și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii de vis, dovadă că iubirea lor a învins. Mai mult, tânăra de 26 de ani este însărcinată și îl va face tătic pe Cornel pentru a cincea oară.

În imaginile de la nuntă, se poate observa că Iustina are în jur de cinci luni de sarcină și este foarte posibil ca ea să fi rămas însărcinată chiar în Thailanda, în timpul filmărilor pentru Insula Iubirii. De altfel, cei doi au făcut sex încă din prima zi de filmări, după cum s-a văzut în emisiune.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton