Cum arată și cu ce se ocupă sora mai mică a Iuliei Albu. Karin activează într-un domeniu diferit de cel al surorii ei

 Dumitrache Laura
.

Cum arată și cu ce se ocupă sora mai mică a Iuliei Albu. Iulia Albu se poate mândri cu o carieră de succes, dar și cu o familie minunată. Vedeta are o soră mai mică, Karin, care preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Criticul de modă nu prea obișnuiește să arate poze cu sora ei. Iată cum arată Karin Vochița!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă sora mai mică a Iuliei Albu. Iulia Albu apare deseori pe sticlă și este activă în mediul online, acolo unde este urmărită de mii de internauți. Cu toate astea, putini sunt cei care știu că fosta soție a lui Mihai Albu are o soră mai mică. Karin Vochița are 38 de ani și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

karinkarin

Cum arată sora mai mică a Iuliei Albu. Spre deosebire de sora ei, Karin Vochița este discretă cu viața sa personală și nu este persoană publică. De asemenea, nici contul ei de Instagram nu este public. Iată cum arată sora Iuliei Albu!

Citește și: Cu ce problemă se confruntă Iulia Albu, după ce s-a întors din America Express: „S-au schimbat câteva lucruri importante…”

Citește și:Iulia Albu și iubitul ei, printre echipele eliminate de la America Express. Ce s-a aflat despre show-ul difuzat la Antena 1

Citește și:„Am picioarele praf, cu răni. Nu am apucat să mănânc”. Cum se simte Gabriela Prisăcariu după nunta cu Dani Oțil

Citește și:Ce relație este acum între Catinca Roman și Marian Ionescu de la Direcția 5, fostul ei iubit: „Unele persoane așa se nasc, fără empatie, iar lipsa de asumare…'

Cum arată și cu ce se ocupă sora mai mică a Iuliei Albu

Iulia Albu este cunoscută de multi români și are o carieră de succes. Vedeta este activă pe rețelele de socializare, dar putini știu că aceasta are o soră mai mică. Karin Vochița are 38 de ani și nu are nicio legătura cu viața publică. Tânăra are părul șaten și ochii albaștri.

Sora Iuliei Albu preferă să fie discretă, iar contul ei de Instagram este privat. În urmă cu ceva timp, Iulia Albu a postat câteva imagini cu sora ei, spre surprinderea fanilor ei. Karin este extrem de frumoasă, iar fanii nu au putut să nu remarce faptul că Mikaela, fiica Iuliei, seamănă izbitor cu mama sa în copilărie.

Karin, sora Iuliei Albu, a terminat studiile la Academia de Studii Economice, fiind consultant de management pentru diverse firme, în regim de freelencer. Karin și sora ei celebră, concurentă la America Express, sezonul 6, seamănă foarte bine, și sunt la fel de frumoase.

Ce relație are Iulia Albu cu părinții săi

Iulia Albu este o stilistă, critic de modă dar și vedetă de televiziune. Aceasta a trecut prin numeroase situații dificile. În urmă cu ceva timp, vedeta tv declara în prag de Crăciun că își dorește să-și îmbrățișeze părintii cu care nu are o relație tocmai bună. Stilista a declarat că aceștia nu sunt deloc mândri de ea.

„Sunt Iulia Albu și nu-mi este frică să recunosc că părinții mei nu sunt mândri de mine. Acesta este probabil un gând cu care va trebui să trăiesc toată viața, dar îmi asum. Sunt Iulia Albu și mi-e dor de părinții mei. Mi i-aș dori aproape, chiar dacă nu aplaudă alegerile pe care eu le fac. Cred că nimic și nimeni pe această lume nu ar trebui să te țină departe de ceea ce iubești. Și îmi asum. Sunt Iulia Albu și în acest Crăciun îmi doresc să-mi îmbrățișez părinții', a spus Iulia Albu, emoționată.

Iulia Albu participă la America Express, alături de iubitul ei, Mike

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, se numără printre cele nouă echipe care participă la America Express, sezonul 6. Încă din primele ediții, tensiunea din competiție și-a spus cuvântul, iar cei doi s-au certat chiar în fața camerelor. Ba mai mult, după filmări, vedeta recunoștea că ea și partenerul ei s-au despărțit o perioadă, până ce bărbatul și-a reglat comportamentul.

„Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi.

Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri.

Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel nu mai acceptam să ne împăcăm. Eu sunt o persoană perfecționistă și-mi doresc să fac lucrurile foarte bine. El e foarte repezit. Din grija de a nu avea un eșec, când vede că lucrurile merg prost, nu are întotdeauna metoda potrivită pentru a le face să meargă bine.’, a declarat Iulia Albu în exclusivitate pentru cancan.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton